1

Téma: DirtBonz - mazou - meknou

Zdarec, cim to muze byt, ze po zhruba 3 mesicich jezdeni mi zacali origo pneu ze savika LE Dirt Bonz lepit - kdyz na ne sahnete, tak jsou lepkavi a kdyz je rukou zmacknu, tak se mi otiskne vzoret na ruku a to ze hodne - jako bych ten vzorek pretrel cernou barvou a hned na ne sahnul a zmacknul - ze by to bylo tim, ze se pri jizde seskrabla nejaka vzcni vrstva a uvnitr jsou mekci - nebo cim by ot mohlo byt - jizda na snehu a asfaltu

2

Re: DirtBonz - mazou - meknou

Koľko krát si ich varil?

3

Jednou a ted nevim zdali mi mazou vsechny, ale tusim ze jo a varil sjem jenom 2 - nejak se ni na ne nechces sahat - de to blbe z ruky dolu,ale lepi tusim vsechny

4

nejak se ni na ne nechces sahat - de to blbe z ruky

5

Tak jsem sahal na vsechny 4 pneu a mazou vsechny, takze vyvarenim by to byt nemelo

6

Tak jsem sahal na vsechny 4 pneu a mazou vsechny, takze vyvarenim by to byt nemelo

Nemůže to být třeba od benzínu?

7

No tak to jsem jakživ neslyšel. Nemohl si něčím projet? Asi i opakovaně... Nic jinýho mě nenapadá, ale asi i tohle je blbost, co?

8

Já sem jezdil na sněhu a když sem doma sundával kola(Big Joe), tak koukám, že mám celý černý ruce...po čtyrech dnech stále černili jaxvina.. tak sem jezdil chvili s DirtBonz a BigJoe nechal na pokoji a asi po dvou týdnech už kola nečerní ani trochu... nedokážu si vysvětlit čím to bylo...  roll  :?:

9

jen napad, nemuzou byt spatne vyvulkanizovane?

10

Jeste me napada, kdyz MONSTER pise, ze se mu to stalo taky na snehu, jeslti nebude od soli ktera by mohla byt obsazena na parkovisti, ceste a TD - jelikoz jsme jezdili na placu kde parkuji auta (snih byl celkem bilej,ale to nemusi byt poznat) a jezdili jsem i na prilehle asfaltove ceste mokre - vlhke, kde ve vode mohla byt sul rozpustena

11

S tema Big Joe sem prave na soli nejezdil .. ciste na snehu. 
Naopak s Dirt Bonz sem na soli jezdil a nic s nima neni..

12

Řek bych že jak píše Acid ste kápli na špatně vulkanizovanou várku, a nebo jim opracdu "něco" co obadva používáte vadí.

13

Když jsem přijel ze závodů ze Sosnové ,tak jsem nechal mazlíka okapat ve vaně.Nechal jsem ho tam asi hoďku.Po návratu k němu a nadzdvihnutí,byly po kolech stopy na vaně a docela lepily.Po týdnu na svém místě ani vidu ani slechu.
Taky tomu nerozumím. :?  8O  :?:

14

neco podobneho jsem zazil u "vymrzlych" pneu

15

Tak u me nove zjisteni, ted delam malou GO savika a porad mi vadilo, jak kdyz se dotknu pneu, sem hned spinavej, tak sjem je zkusil otrit hadrem a pomaha to, takze kdyz je otru hadrem, uz pak nemazou (asi nejaka naleptana vrstvicka na povrchu)

Jinak jako Dolfi, uz hodne dlouho zanechavaji pneu stopy ve vane - ale jenom slabe, tohle mazalo hedne silne

16

Už jsem na to přišel.
Fakt,kudy jsem chodil,tudy jsem měl brouka v hlavě.A vypudil jsem ho.
Autíčka,která jezdí na sněhu (viz.závody v Sosnové) vyfukují spolu se spalinama také olej.Ten ale na sněhu zůstává,protože se samozřejmě do sněhu tak dobře nevpíjí,jako třeba do hlíny či písku.No a po hodince prohánění 12 monsterů po dráze byla plná oleje.
Totiž,já si toho všiml již tam že gumy začali nějak mazat.Ale nedošlo mi to.
Takže.Nebojte se,že jsou gumy v hajzlu,je to tak,jak jsem napsal.

17

Cili ten olej je trochu nalepta a oni pak mazou...?

18

No,myslím,že je naleptá a to dost.
Budeš-li jezdit sám na veliké ploše,tak ta koncentrace oleje nebude tak veliká,jako na dráze,kde se honí autíček více.