1

Téma: Podvozek M 05-Ra

Dobrej má někdo nějaké zkušenosti s tímhle podvozkem??? a jestli se dělají nějaké tuning díly nebo jestli jsou alespon s něčím schodné???

2

Re: Podvozek M 05-Ra

M-05Ra je téměř shodná s obyčejnou M-05, budou z ní pasovat všechny díly. Rozdíl je jen v F-parts (C-čka a kameny), které mají díru navíc pro zvýšení světlý výšky.

3

no hledal jsem na netu a nějak je toho poskrovnu tak nevím sad

4

no jak hledám tak hledám,furt nic akorát M-03 to vypadá stejně,jsem z toho nějak na prášky :cry:

5

M-05Ra mám doma s karoserií Swift. Oproti klasické onroad M-05 jsou ve stavebnici rally gumy a pak tři lexanový výlisky, který mají sloužit jako jakýsi bordel kryt, ale jsou na nic. Nechrání vůbec a člověk musí udělat bordel kryt pořádnej, jinak má auto plný kamínků.
Jako tuning jsem pořídil jen ložiska a CVD kardany.
Je to moje první a jediný rally auto, takže nemůžu s ničím srovnat. Je to prostě klasický předohrab se všemi neduhy tohoto pohonu :-)

6

předohrab???náhodou je s tím sranda,takovej prcek a s 2s lippo to lítá jak splašený,je to klukovo já jezdím 1:6 a kolikrát jsem ho  už i trefil a pohoda ,nic se nepolámalo ,trochu poškrábaná kastle ale to neva :)s těma ND už je to lepší,našel jsem dokonce CZ krám kde maj všechno i tuning