1

Téma: Tamiya TT01D vs HPI E10 vs HPI Sprint 2 Drift

Zdravim vsechny driftery
chtel bych se zeptat na tyto podvozky co mam napsane v predmetu... Chtel bych vedet nejake zkusenosti. Jsem zacatecnik , tak se ptam. Nemam zadne zkusenosti s RC. Chtel bych podvozek na kterem se da stavet a casem ( podle financi ) i tunit. Chci to jen pro zabavu, zadny zavody neplanuju... Idealni darek na vanoce pro me, a cenove je to do 5500 coz je ideal:)
Diky za rady, mejte se a smejte se smile

2

Re: Tamiya TT01D vs HPI E10 vs HPI Sprint 2 Drift

mam hpi e10 koupil + vymemil loziska a novou baterku (robitronic 40000mAh+nabijec) jezdim s nip res 45min s tou zakladni jsem jezdil na 15-20min a je to auto v pohode

3

diky za radu. ja se ale ted divam na to HPI sprint 2 drift rtr. Asi ho poridim a koupim taktez novou baterku a nabijec. A ty pouzivas obe ty baterky kdyz jezdis? Ze by si vydrzel pak jezdit dost dlouho...

PS: Jak moc velky je rozdil mezi HPI sprint 2 drift a HPI sprint 2 sport drift ? Ja zatim nasel jen rozdilny motor, to je vse.

Diky za odpovedi, hoja

4

1 me staci ta jedna baterka protoze ten motor co je v zakladu tolik nezera

a rozdil asi jenom jiny motor a regulator

5

luklkluk hoj drift taky mám e 10 drifta uplná spokojenost .ale chce to ložiska porad jaký .ty z hpi jsou předražené jak cip potřebuji do celiho auta   http://www.model-rc.cz/rc-loziska-/lozi … 18_x_4_mm/ tyhle se my zdaj fajn co ty na to mám jit do toho. nebo neco jineho

Hpi Sprint Flux
Savage Xs Flux

6

No pokud jsou rozmery stejne tak by to melo byt v pohode.Urcite to bude lepsi nez ty treci krouzky.Ale víc bych do toho podvozku neinvestoval je to zbytecny i z TT01 dostanes vic.

7

jj rozmery jsou stejný a uvažuji o nejakém střidáku do toho .nemá to vubec silu .a nejede to

Hpi Sprint Flux
Savage Xs Flux

8

Tak to neprezen kamos dal do e10 stridak 10,5 a pozadovalo to hodne uprav a novej spur big_smile

9

I agree with everybody's view and Hope you happy!!

Cheap WOW Gold      |    Buy RS Gold  | 
diablo 3 Items