Téma: Mám Enigmu a zatáčí mě hodně mírně.
Mám Enigmu a zatáčí mě hodně mírně. Jak mám docílit toho aby mě zatáčela více? Dík za odpovědi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mám Enigmu a zatáčí mě hodně mírně. Jak mám docílit toho aby mě zatáčela více? Dík za odpovědi
Je toho viacej čo ovlyvní zatáčanie. Aké máš servo na riadeni? Dosť výrazne ovlyvňuje zatáčanie aj svornosť diferáku a rýchlosť jazdy.
I když auto stojí na místě tak skoro nezatačí. Servo to mám Hitec HS-645MG
Zdar tak servo je dost obyč no to je jedno. no a co máš za Rc soupravu.Tam musí jít nastavit Odklon kol pokud zatočíš volantem na jednu stranu na doraz tak to jde vytrimovat nebo jak se tomu říká hledej v návodu k RC soupravě měj se
To ti nebude zatáčať žiadne auto. Auto stojace na mieste má problém s natáčaním každe. Treba podložiť tak aby boli kola vo vzduchu, alebo testovať za jazdy.
945 má skoro 9 kg tah.To už by celkem mělo zatáčet i na místě.
Se zvednutými koly vyzkoušet natáčeji-li se kola až k dorazu a popřípadě nastavit výchylky na servu.
Pokud ani to nepomůže,zkontrolovat jestli jde volně řízení (odpojit páku řízení od serva a natočit kola z krajního levého rejdu do pravého-musí jít volně bez drhnutí.
Pokud toto vše chodí bez problémů,je chyba,jak píše rogi ,ve svornosti diferenciálu,nebo rychlosti jízdy.
ivandr: A nevadí, že mluvíš o jiném servu?
ivandr: A nevadí, že mluvíš o jiném servu?
Máš pravdu. :oops:
Omlouvám se.9 je obrácená 6.
I tak si myslím,že platí to co jsem napsal.I skoro 8 kg stačí-pokud není chyba jinde.
Mě u nové enigmy šlo se steným servem zatáčení na místě hodně ztuha a vůbec ne do plného rejdu, ale po pár hodinách ježdění se všechno povolilo, pomůže napájení 5-článkem, u 645 je to hodně znát
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.