Téma: Pružiny
Ahoj, neví někdo kde sehnat pružiny na raycera - nějaké měkké a dlouhé, vhodné na rally. I od jiné značky..Díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj, neví někdo kde sehnat pružiny na raycera - nějaké měkké a dlouhé, vhodné na rally. I od jiné značky..Díky
Pockej, to si delas srandu, ne?
XRAY ma sadu cca 10 druhu pruzin, od Team Losi muzes mit dalsi sadu, od GM Racing dalsi sadu a a pak od Yokomo, Tamiya atd. atd.
To sice jo, ale to sou všechno tvrdý pružiny na asfalt..shánim dlouhý a měkký..
To sice jo, ale to sou všechno tvrdý pružiny na asfalt..shánim dlouhý a měkký..
Zlute jsou tvrde?
http://www.teamxray.com/teamxray/products/proddesc.php?prod_id=477&kategoria=
A dlouhé jsou jak?
A dlouhé jsou jak?
Normalne na XRAY :twisted:
No já sháním právě delší než jsou origo xray..jinak bych si je koupil ale nevim právě kde sehnat delší...
No já sháním právě delší než jsou origo xray..jinak bych si je koupil ale nevim právě kde sehnat delší...
v tehle hre ti nepomuze nic jineho nez si zmerit a zverejnit rozmery, ktere pozadujes a mozna ti nekde zmeri pruziny jineho vyrobce co ma doma.
za sebe ti muzu zjistit treba predni na buggy losi. Potrebuji ale udaje (rozmery xray pruziny vnitrni prumer, min/max delku pruziny) - nemam to s cim porovnat
Tak ako písal Hejkal: Losi predné (2WD) - vnútorný priemer pružiny o chlp väčší ako Xray dľžka povolenej pružiny 50mm stalčenej 15-16mm. Dá sa použiť na Xray tlmič bez problémov. Vyskúšal som to.
Vnitřní průměr cca 13mm a délka asi 32mm...Díky
Tak ako písal Hejkal: Losi predné (2WD) - vnútorný priemer pružiny o chlp väčší ako Xray dľžka povolenej pružiny 50mm stalčenej 15-16mm. Dá sa použiť na Xray tlmič bez problémov. Vyskúšal som to.
dik :-)
Vnitřní průměr cca 13mm a délka asi 32mm...Díky
Kdyby jsi nemohl nic sehnat tak zkusime nejaky namotat. Uz jsem si jedny na zkosku udelal
Uz jsem si jedny na zkosku udelal
A jak to dopadlo? Jaký průměr drátu jsi použil?
Uz jsem si jedny na zkosku udelal
A jak to dopadlo? Jaký průměr drátu jsi použil?
Myslim ze to dopadlo obstojne pouzil jsem pruzinovy drat o promeru 1,5 mm. Bohuzel ale nemam k dispozici drat s mensim prumerem abych mohl udelat nejaky mekci dalo by se to ale vyresit but zbrousenim pruziny po obvode a nebo mensim stoupanim.
Kde se dají sehnat. Nedaří se mně najít zastoupení.
Severan
Kde se dají sehnat. Nedaří se mně najít zastoupení.
Severan
www.hobbyteam.cz
Zdravím. Jen co si pamatuji, tak v dobách mé absolutní prázdnoty co se týkalo autíček jsem měl na Raceru stříbrné pružiny z TL-01 - Tamiye. Tam je toho taky dost k sehnání a jak vidím, po čem jdeš, tak ti to bude stačit až nad hlavu. Jinak si myslím, že Racera a podobné "cesťáky" je na rally škoda - na to jsou jiné auta - je to jen můj osobní názor!!!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.