1

Téma: 1:10 truggy elektro

Zalíbila se mi hodně tato kategorie, jednak z ekonomických důvodů, protože auto vyjde asi na polovinu toho, co osmina a za druhé, že je auto malé, tak bych ho chtěl mít z části jako auto na dovolenou a tak, ale když už ho koupim, tak bych se chtěl také ukázat na nějakym tom open závodě... Jezdí se závody 1:10 truggy elektro? Dost jsem viděl závody jménem Open Race 1:10, ale jestli buggy, nebo monster, nebo truggy, nikde ani zminka. Můžou v některejch závodech teda jezdit truggy dohromady s buggy? Moc díky

konkrétně by šlo o tenhle model, spočítal jsem ho se vším na 7000, což je krásný, ale otázka ještě kolik mi natáhnou clo... Tady v čr jsem nesehnal jedinej obchod, kde by prodávali 1:10 truggy elektro závodní podvozky...
http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_44_1564/products_id/186835/n/OFNA-Hyper-10TT-Pro-1-10-Electric-Truggy-Rolling-Chassis-80-Assembled

2

Re: 1:10 truggy elektro

Autíčko sis vybral krásný, ale "clo" počítej 20% navrch z pořizovací ceny včetně poštovnýho.
Kolem kladna vim akorát že maji dráhu v Rakovníku a Lounech a to jsou oboje šestiny benzíny, ale třeba někdo bude vědět.

3

JO, to vim, že jsou tu poblíž dvě dráhy na 1:6. Proto jsem si taky pořídil toho mýho mazlíka xD... Zajmá mě, jestli se truggy 1:10 jezdí alespoň všeobecně... v USA je to normálně závodní kategorie, ale když jsem to zadal do seznamu, tak mi vylezly závody 1:10 elekter pouze buggy, tak bych chtěl vědět, jestli se k nim můžu na open závod přidat...

4

Vis co open zavody vetsinou poradaji kluci co to jezdi amatersky a  vice ci mene pro zabavu.Tudis si delaji vetsinou svoje vlastni klubove pravidla.Jelikoz to jezdi pro radost myslim ze by nebyl problem aby sis zajezdil snima.Modelari jsou vetsinou dost vztricni a obetavi lide takze vse zalezi jen na domluve.Nemohu mluvit za vsechny ale u nas v klubu by sis urcite zajezdil.Skoda jen ze to mas tak daleko.

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

5

Tak a teď přesně vim, proč si to auto chci koupit... dost často jezdim do prachatic, mám tam známý (jestli znáš Jahodovi). Takže bych si ho vzal s sebou a mohli bychom zařádit... xD

6

Prd v prachaticích... v chrobolech xD...

7

no jasne staci se domluvit a kdyz nebudu v Praze v praci tak urcite muzeme pojezdit.

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

8

Co vím, tak desetiny se jezdí většinou buggy. Takže pro truggy budeš muset opravdu hledat Open závody. Ale treba u nás by tě pustili i mezi ty Buggy.

Spektrum DX3R a DX3E, Truggy HB D8Te, Strada XT, CR-01 Toyota Landcruiser.
http://balzac.rajce.idnes.cz/

9

Ted v zimě na koberec tě pustí z desetinou jakého koliv druhu do závodů.Jukni na Mibosport.com jsou tam závodní propozice.
Jinak Open závody třeba ted v rámci MČR truggy nejedou a ani nejeli je to jen tím,že jsou tyto podvozky málo rozšířené.
Buggy kategorie je mnohem rozšířenější a sjedeš si jak v Openech tak i v klubech jenž se desetinama zaobírají.Myslím že je to čím dál tím víc obsazovanější kategorie hlavně kvůli nákladům na sezónu.
Vím to jezdím to a nechci se tu nějak vytahovat,ale letošní Open v rámci MČR jsem vyhrál big_smile takže tu neplácám nijak do větru wink Jezdím buggy rád už jen zhlediska nákladů a z dalšího,že jsou tam fajn lidi.

10

Indy: opravdu doporučuji si volbu truggy dobře rozmyslet, protože to jsou podvozky řídce rozšířené a budou se ti na to špatně shánět i díly, který nebudou shodný s jinym typem. Buggy by byla rozumnější volba co se závodů týče.
U nás v hobby open už mezi osminy buggy nepustili osminový truggyny na opakované stížnosti, že jim přejížději auta. A to jim tam týpek s elektrickym revem všem nitrákum s buggynama pěkně nakládal i když ty auta jsou podvozkově naprosto neporovnatelný.

OT: noha, ještě že ti tvá vrozená skromnost nedovoluje se takhle veřejně chlubit.  big_smile

11

OT: noha, ještě že ti tvá vrozená skromnost nedovoluje se takhle veřejně chlubit.  big_smile

...tak tak ... lol

Jinak k těm dílům na Truggy 1/10 ...
Díly na modely co se prodávájí u nás v čr jsou k mání....
Namátkou Truggy od LRP 1/10 je vcelku super a díly jsou k mání také ovšem to zastoupení na závodech je bída a prakticky se nejezdí...

12

Je to moc velká škoda, protože se mi truggy fakt moc líběj a kromě velikosti neni mezi osminou a desetinou žádnej rozdíl... Nad buggy desetinou jsem chvíli přemýšlel a nějak se mi prostě ty autíčka o proti osminám buggy nelíběj... ty lexanový křídla a tak... přijde mi to spíš jako hračka, než závoďák... Nezbyde mi asi nic jinýho, než koupit osminu truggy bazarovku, protože na novou nemam... Jezdí se tu 1:8 elektro truggy?? nebo muzou jezdit elektra s nitrakama pohromade?

13

1:8 T se jezdí - Savage cup co jsem koukal jezdí tam 3 z Kladna.
Pro zajímavost losi 8 T podle mě super cena. http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/319120/
Bazarovku nekupuj všichni se teď zbavují po sezoně ojetejch modelů.
Jo a docela dobrá dráha je někde u Slaného zvali mě z té vaší Kladenské auto prodejny. Bohužel nebyl čas, ale prý to bylo super.

14

Jo jo kup radši Losi 8ight 2.0 nebo Mugen MBX6 a HB D8T a hlavně ne RTR verze. Když koupíš cokoli jiného sipe se to  big_smile
A určitě 1:8 když už chceš něco menšího to si radši kup spalovací buggy 1:8 to je nejrozšířenější kategorie :-) A zase tysamé značky