1

Téma: gumy na drifty

cus chlapy potreboval bych poradit kde koupit gumy na drifty a poradit jake gumy na parkety

2

Re: gumy na drifty

Kde nakupovat se tu neresi viz pravidla. Par takovych dotazu a dostanes krasny banan :-)

3

Na drifty doporučuju "gumy" ABS kroužky, co si nechával na zakázku vyrobit Ondra co pořádá (al) Čelákovický závody. Prodávali se pak na sloustě e-shopů.
Ostatní driftovací obutí je divný, a moc rychlý, tohle krásně klouže jak na koberci tak na asfaltu.

4

někde na netu jsem kdysi našel i to, jak si gumy na drift vyrobit doma, aby, když se učíš sis neničil normální gumy... myslim, že to dělali tak, že na normální gumy sis našel petlahev, která ti nejlépe prúměrem sedne na gumu, takže uřízneš pruh, nasadíš na gumu a aby ti seděla přesně, tak jí smrštíš horkovzduškou... nikdy jsem to nezkoušel, použe konstatuju to, co jsem kdysi četl, ale čistě teoreticky by to mělo fungovat

5

Toto doma lze, ale lejikož "krouže" po nasazení neni přesně v prostředku, tak to poměrně rychle odrovnává kompletní zavěšení kol. Takže v tomto ohledu je lepčí koupit ty kroužky. Ale na první pokusy jsem si to taky vyráběl, dělá se to buď z novoduru(odpady), plexiku, PET a podobně.

6

ještě taky vodovdní abs trubka, je potřeba vzít průměr aby pasovala ztuha na disk.

7

hele chlapy a naky gumy na parkety

8

Hele vole nemame. Kristepane, to je mi pristup. My tu nejsme zadny hej nebo pockej.

9

TAK SEM TO NEMYSLEL ALEPLS NAKE GUMY NA PRARKETY

10

v tělocvičně jsem na Sharkovi jezdil nějaké gumy od Tamiye, tvrdší směs a malé piny. Nepil se na to tak prach, ta se stím dalo slušně jezdit