1

Téma: HYPER 8 Pro

Co si myslíte o novém modelu?

2

Re: HYPER 8 Pro

Já jsi myslím že nové HoBao jse velice povedlo.O kvalitách tohodle modelu svědčí USA HaBao team který přibral dva nové velice skušené jezdce.HoBao team USA Greg Degani,Jeremy Kortz a Jay Krug.

3

Zdar, výtej Míšo v teamu !!!
Na tu lvalitu se ptát nemusíš, uvidíš sám !!! Ty už budeš mít verzi s SPYDER diferákama na všech třech místech.
Já dostal ještě PROTOTYP s klasickýma, ale já budu testovat BBF, Standars i SPYDER.

4

Děkuji za přivítaní! wink Chtěl bych se zeptat ty uš máš HoBao doma a kdy budou spuštěny stránky www.hobao.cz

5

Ano já už ho mám, ale já jsem sponzorován HOBAO TAIWAN. Ale já mám jen tu verzi s standard. diferýky. Ale do prvního závodu budeš mít také své auto.
Na www.hobao.cz se dělá na plno!!! brzo big_smile

6

Do prvnído závodu to znamená že už na Lančkroun a jak je to s přímačovou baterii dá se použít ta z XB8 nebo se musí upravit :?:

7

nevím, auto mám ale ještě jsem na něj nesáhl! Jo mám už na Airbruschovanou karoserii ale to je vše! Auto budu rozdělávat a dávat do keramických ložisek atd.  big_smile

8

Do prvnído závodu to znamená že už na Lančkroun a jak je to s přímačovou baterii dá se použít ta z XB8 nebo se musí upravit :?:

Kdy je Lančkroun?

9

Já ještě nevím.A taky by mě to zajímalo asi někdy v únoru.

10

nejste sami, taky jsem zvedavy, kdy bude, ale taky jsem slysel neco o unoru...

11

big_smile Tak první dojmy z dostavby Hyper 8 jsou , v mém případě, velmi pozitivní. Auto je již z větší části sestaveno a na rozdíl od Hyper 7 jsou všechny spoje kvalitně zalepeny. Stačí tedy naplnit diferenciály a upravit nastavení dle svého. Proti Hyper 7 má osmička  podstatně širší  možnosti v nastavení. Jediné co zůstalo beze změn jsou tlumiče a diferenciály SPIDER. Ostatně obojí fungovalo bezvadně , takže nebyl důvod. wink

12

big_smile Tak první dojmy z dostavby Hyper 8 jsou , v mém případě, velmi pozitivní. Auto je již z větší části sestaveno a na rozdíl od Hyper 7 jsou všechny spoje kvalitně zalepeny. Stačí tedy naplnit diferenciály a upravit nastavení dle svého. Proti Hyper 7 má osmička  podstatně širší  možnosti v nastavení. Jediné co zůstalo beze změn jsou tlumiče a diferenciály SPIDER. Ostatně obojí fungovalo bezvadně , takže nebyl důvod. wink

Ahoj, celková délka je stejná jako Hyper 7? U Hyper 7 snad diferenciály jsou jiného typu?A jestli ještě můžu se ptát jaký typ máš Hyper 8 ......?Díky za odpověď.

13

Ahoj, celková délka je stejná jako Hyper 7? U Hyper 7 snad diferenciály jsou jiného typu?A jestli ještě můžu se ptát jaký typ máš Hyper 8 ......?Díky za odpověď.[/quote]
Mám verzi Hyper 8 PRO, jinak já jsem měl před tím typ Hyper7 PRO UK , kde byly v základu tyto již zmiňované diferáky SPIDER, auto bylo v plném tuningu. Co se týká rozměrů, tak se omlouvém auto jsem neměřil. Zatím co jsem postřehl, tak se dá poměrně lehce měmit jak rozvor, tak rozchod zadní nápravy.

14

Ahoj, celková délka je stejná jako Hyper 7? U Hyper 7 snad diferenciály jsou jiného typu?A jestli ještě můžu se ptát jaký typ máš Hyper 8 ......?Díky za odpověď.

Mám verzi Hyper 8 PRO, jinak já jsem měl před tím typ Hyper7 PRO UK , kde byly v základu tyto již zmiňované diferáky SPIDER, auto bylo v plném tuningu. Co se týká rozměrů, tak se omlouvém auto jsem neměřil. Zatím co jsem postřehl, tak se dá poměrně lehce měmit jak rozvor, tak rozchod zadní nápravy.

Děkuji ti za informaci. Jo ještě jak pak to bude tuningem? Víš. Myslím tím něco podobného jako je u XB 8 různé záměny za tvrdší nebo pružnější materiál atd.