Téma: Tamiya s realným zvukem auta
ahoj, natocil jsem video s moji imprezou(rc) sestrihal a dodal zvuk realne imprezy.. http://www.youtube.com/watch?v=gmy8czZ3uLc
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahoj, natocil jsem video s moji imprezou(rc) sestrihal a dodal zvuk realne imprezy.. http://www.youtube.com/watch?v=gmy8czZ3uLc
Hezký, povedený, zvuk tam sedí. Chválím.
ozaj super , pekna praca - aj isto narocna na cas (viem o com hovorim:) )
fakt parda, hlavne ten reviing na miste s tema plamenama !
mazec:)kdyby se natočilo rc rally plus zvuk motorů tak je to nářez
idealka by byla asi taky RC Impreza a notmal impreza, jenom by si to postavil vedle a jel ! a jinak, mel jste nekdo tu moznost okusit imprezu? [myslim opravdovou]
Moc pěkný zvuky Ten plámínek a kouř je pěkný
Okusil jsem jenom jako spolujezdec konkurenta imprezy, což bylo lancer evo X. Dostal jsem kbelík na hlavu a vezl jsem se na sněhu/ledu/blátě v klikaté vesničce a louce. Pocit a ten zátah nádherný, ale chvilema jsem zavíral oči..
To video je super 8) a ten knot na konci 8O nemal by som asi trpezlivost urobit take video. Fakt obdiv....
jj jako spolujezdec.jeden známej dělá už několik let mechanika solbergovi v rally.a tadyk u kroměříže je malá zapadlá garáž a tam se montují speciály tak jsem měl možnost sedět vtom jako spolujezdec,420koní už nahání strach:)a ještě semnou řezal tak zatáčky že kdyby tam byli normální sedačky a pásy tak lítám po celým autě:)
diky vsem..jinak v impreze 2002 sti sem jel jako spolujezdec a pak v lanceru evo X (spolujezdec)taky mazec-400koni normalne sem byl porad zarazene v sedacce nebo v pasech kdyz sme brzdily....V obou me povozil muj skvely strejda ktery jezdi rallyslalomy
mazec:)kdyby se natočilo rc rally plus zvuk motorů tak je to nářez
muzu to skusit mam vic kastli..a kamos ma taky par
kdybyste chteli tak vam muzu taky dat k vasemu RCcku zvuk auta...staci rict me to bavi bylo by to ZDARMA
úplně super video zkus natočit další
úplně super video zkus natočit další
mam to v planu
Chválím video i autora! Moc pěkné, ty zvuky tam hodně pěkně sedí... Pěkné auto, pěkné provedení Prostě krása video . Kdybych nevěděl, že je to RC auto, na nějakých kouskách bych řekl, že je to normální auto A ta SPZ Fakt libový video
Chválím video i autora! Moc pěkné, ty zvuky tam hodně pěkně sedí... Pěkné auto, pěkné provedení Prostě krása video . Kdybych nevěděl, že je to RC auto, na nějakých kouskách bych řekl, že je to normální auto A ta SPZ Fakt libový video
jee diky moc ted chystam video kde bude tak 6 minut takovyhoto videa s ruznymi auty.. podivej se na teaser
Už jsem takových videí viděl, ale tohle je fakt nejlepší... ten zvuk k tomu pěkně sedí.... hele, jestli se můžu zeptat, co je ta imprezu? ( "spalča" , nebo elektra )... takovou imprezu bych chtěl elektru, akorát nejsou finanční prostředky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.