1

Téma: Drift session

Zdravim všechny driftery své modely bokem protahujíc!
Já osobně jsem drift nováček,ale pomalinku se do toho začínám dostávat a napadlo mě,jestli by jste Vy všichni pražští drifteři nechtěli udělat nějakej sraz..Vyberem dobrou lokalitu,vhodnej den a čas a můžem společně podráždit podvozky..Myslim že by to mohlo být pro všechny inspirující a předpokládám že každý se rád něco přiučí(já teda rozhodně).Napadla mě třeba motokárová dráhá ve Kbelých,vedle tý pro buggyny.Ale vůbec netuším,jak to je s přístupem.Já chodim driftit na Barrandov na dopravní hřiště,neni nikterak veliký,ale sou tam docela fajn zatáčky,dobrej povrch(beton) a hlavně nemám potuchy o žádný jiný volně přístupný a vhodný lokalitě.
Tak co drifteři,jak to vidíte?

2

Re: Drift session

musim znat,že takovou akcni reakci jsem vazne necekal.. :?

3

mno ja bych byl pro ale jsem z Brna  smile

4

Já bych byl též pro.DOkonce sem z Prahy

Ale přeci jen to jeden respektive dva háčky má.Čekám na RC.A nemam drift pneu sad

5

Napadla mě třeba motokárová dráhá ve Kbelých,vedle tý pro buggyny.Ale vůbec netuším,jak to je s přístupem.

Bacha je tam občas dost nerudnej chlápek, pokud máš rychlý nohy a kola prubněte to.

Jako typ můžu dát parkoviště nákupního centra Štěrboholy, musí se tam jet ideálně večer, to tam nejsou žádný auta. Myslím to parkoviště pod zemí, v -1 budete mít část zastřešenou a zároveň čerstvý vzduch, protože je to z jedné strany otevřené ven :-) Je tam dlouhá rovina a já tam zkoušel stříďák kolik to pojede....

JB