26

Re: Jaký je podvozek TT-01

na rally? - no to ani náhodou, protože podvozek má SV 8mm na rally je klasiký TT jen s upilovaným spodním dílem pod rameny a delší a tvrdší tlumiče - já použil tlumiče z TA-01 a SV je kolem 20 mm - a je to "fajn"

27

no já mám klasické TT na Rally a nic upilované nemám a to mám ještě krátké tlumiče 50mm od GPM....

28

... tady je rozdíl mezi TT-01D a TT-01 na obrázcích:
náprava TT-01D;zadní
náprava TT-01;zadní
jiný rozdíl v podstatě není.

Tady je ještě zvýšení světlé výšky:_1_;_2_

29

Přemýšlím že bych si to taky upiloval akorát nevým jestli s tlumiči od GPM bych si pomohl to asi moc ne :-(......

30

. . .  jak jsou ty kouby zatáčení pravý a levý vlastně to na čem je nasazené kolo a otáčí se doleva a doprava prostě tam kam zatočím servem tak jak je nahoře a dole taková trubička nasazená do horních a spodních ramen tak ta se urvala. . . .

... jak jsem se vytahoval, že dlouho se mi nic takovýho nestalo, heh, stalo a přesně to co tu popisuješ.
  -  a myslím, že vím kde je zakopán pes.

Mám dvě TT-01, jak už jsem se někde chválil, a to starší prodělalo mnoho nárazů, mnoho kotrmelců,
skoků a tvrdých dopadů i z metrové výšky na vanu podvozku a defekt, krom ohnutých poloos, Žádný.
No a to novější dnes při drift testu na konečný autobusu 131 na Bořindě, s drobnými bočními přírazy u obrubníku,
se transformovalo SAMO do tříkolky  roll ... hmm a už sem se nehnul...

Myslím, že výrobce záměrně trochu pozměnil směs ze které se tento "plast" vyrábí, a že je o něco křehčí . . .
ale je to jen domněnka.
Protože porovnávám totéž - při nesrovnatelně hrubším zacházení nemá starší podvozek Jedinou vadu!...

31

Mám prosbu byl jsem s TT-01 na zavodech ale znicil jsem si ozubený kolo
ted když jsem si koupil nový a chci ho zasunout do diferáku tak mi tam překáží kus plastu.Poradte prosim

32

...sem si koupil nový a chci ho zasunout do diferáku tak mi tam překáží kus plastu.

tak trochu nepochopitelná závada :-).
měnil jsem diferák klasickej i kuličkovej v TT ale nikdy nic nikde nevadilo. Buď to nasazuješ "blbě" nebo to neni díl k TT :-) asi to bude nějaká prkotina!

33

Středem převodového kola vede tyč ve které je zasazená kardanka. Tyčí prochází náboj který otačí kardankou a zařtím je kus plastu s nalepeným ložiskem.Ten kus plastu by měl zapadnout do určené části.

34

nafot to at vime o cem se bavime.

HPI Cyber 10B + CC 4600kV | T3 '11 + X12 17.5T + Tekin RS | TT01 + Johnson + LRP IPC 7.1 | Spektrum DX3S | Raytronic C30