1

Téma: team associated RC18T2 & RC18B2 & SC18

Tak nám associated trochu překopalo stávající asso 1/18, vypadá to na komplet zakrytovaný převody, a 2,4ghz rádio!

RC18B2/T2

SC18

2

Re: team associated RC18T2 & RC18B2 & SC18

No konečně, ty odkryté převody byl fakt nesmysl. 2,4 rádio taky dobrý, ale to že není na žádné fotce vidět vysílač by mělo každého varovat a vůbec nepochopim proč tu antenu nechali takhle blbě trčet z okna. Vlastně ani netrčí anténa, ale jen ta plastová čepička, která je k nicemu... Je to marný, je to marný, je to marný!

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

3

Hlavně koukám že tam mají řemínek místo kardanu, zajímavé smile

4

Řemínek se mi líbí, na Assu sem každou chvíli očesal hrušku na difecu, takhle to bude snad bezproblémové.

5

Taky jsem přemýšlel proč je ten motor takhle uloženej, a řemínek mě taky napadl akorát mě bylo divný že asso moc řemínky nepoužívá, a že by ho tedka dal do 1/18 offroada. roll
Asi už mam kanddáta na další káru  :twisted:

Edit: Tak jsem tedka našel cenu předobjednávky $169.99.

6

Čirou náhodou, není tu nějaký vlastník T2/B2? Si říkám, že bych si rozšířil obzory, těch 110 USD za kit je celkem málo smile Tak jenom co od toho čekat, jestli tam je nějaká veselá průšvihová věc, co by při výkonějším pohonu pravidelně odcházela...