1

Téma: Jaký régl? Srovnání - prosím o názor zkušenějších

Na TT 01 se chystámvyměnti régl.

vybral jsem předběžně tohle:

http://www.mz-racing.net/mz-shop/product_info.php/cPath/85/products_id/1456
anebo
http://www.rcxauta.cz/img/obchod/regulatory/lrp_runner_plus_big.jpg
motor 23 zavitů

Díky za radu

2

Re: Jaký régl? Srovnání - prosím o názor zkušenějších

Oba dva regulátory co jste zde uvedl jsou prakticky totožné. Pouze jeden má červenou krabičku a druhý modrou. Takže záleží spíše na tom která firma nebo prodejce je Vám osobně sympatičtější, nebo která barva se Vám líbí více...

Jestliže ale používáte motor se 23 závity, tak by Vám mohl bohatě stačit i LRP 83010 A.I. Automatic Runner Revers ... xxxx,- Kč s DPH, kde ještě nějakou tu stovku ušetříte. A ikdyby jste někdy v budoucnu uvažoval o silnějším motoru, tak můžete jít na motor s 18 závity.

Cenu jsem odmazal, viz pravidla tototo fora.
DzejTy

3

Nemám zas tak velké zkušenosti , ale osobně bych upřednostnil regulátor s možností nastavení funkcí (např. min. brzdy, max. brzdy, automatické brzdy, možnost jízdy zpět, doba pro jízdu vzad, průjezd zatáčkou atd.) odladíš si nastavení tak, aby ti sedělo a nerozhoduje nikdo za tebe. Někde se to už tady psalo, u automatických regulátorů údajně je problém v tom, že se pokažde musí znovu nastavovat, což považuji za dost závažnou vadu, ale je to jen můj osobní názor.

Severan

4

Mám takový menší problém, koupil jsem si regulátor LRP A. I. Automatic Super Reverse do TT-01, jako náhradu za původní Tamiyacký regulátor. Problém je v tom, že ten původní regulátor, měl vyveden ještě obvod pro napajení přijímače, ale ten nový regulátor LRP tento obvod nemá. Musím mít tedy napájen přijímač extra baterkama, nebo existuje ještě nějaké řešení přes regulátor? Díky za odpoveď

5

prijimac je napajeny pres ten kabl co strkas z reglu do prijimace
pokud mas klasicky prijimac