Re: Mr. Fu RTR, 1:18, Carson
carson je znám svýma šitózníma plastama. Aukro je těhle křápů plný x-D
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
carson je znám svýma šitózníma plastama. Aukro je těhle křápů plný x-D
přesna recenze tohoto autička
Tak se ke mě dostal novej regulátor, řek sem si že dám ty zadní tlumiče níž aby byla větší průchodnost a furt sem nedrhnul zadkem, našrouboval sem ty šroubky až asi 7mm pod tu původní dírku
Pohodička zdvih krásnej, jen jsem si nevšim že mi poloosy dřou o unašeče, po jedný baterii byly tak o polovinu zbroušený
Naštěstí kámoš jednoho skoro nejetýho prodával a jelikož jsem mu něco opravoval, s jeho dovolením jsem mu vybrakoval oba diferenciály, poloosy a unašeče kol, takže to mám vevnitř skoro nový
Jo vyndal jsem kardan a přední diff s poloosama, myslim si že vzhledem k těm třecím ložiskům mohl bejt výkon tak o 15% nižší, uvidim až mi dojde další regulátor
Pánové, nedá mi to abych se nezeptal, začínám takže fakt nevim s těma střídákama... bylo by tohle
http://cgi.ebay.com/eZrun-RC-CAR-18T-brushless-motor-18A-ESC-1-18-1-16-/270538872786?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item3efd5f97d2
na to auto eště furt moc? vzhledem k tomu plastovýmu diffu...ND mám fakt levně takže kdyby se to jednou za 2-3 měsíce měnilo, přežil bych to...
Dík za radu
Prosím tě, to tě opravdu tolik baví se v tom stále hrabat a opravovat. Jestli jo a máš opravování jako koníčka, tak to chápu, ale jinak mi rozum zůstává stát :-) Už by jsi do toho v náhradních dílech nainvestoval, novou hezkou zadokolku 1:10 Nadruhou stranu je fakt že jsem se s Mr. Fu o RC autech hodně naučil... bohužel jen to opravování, řídit mě naučilo až další auto
Tak hele, autíčko mě stálo 700kč (jak jsem psal 550kč tak sem se seknul) a první věc co jsem do toho teď koupil je ta elektronika za 200 z čehož 100kč platí kamarád protože jsem mu tam dával svoje servo ukaž mi zadokolku 1:10 kterou bych za to koupil
Jo a s tim opravovánim...baví mě to prakticky nejvíc Vrtat se v tom, vyrábět si nějakej tuning, opravovat díly a podobně navíc prostě nechci kupovat drahý auto, když vlastně nevim, jestli mě to bude bavit (jezdil sem s tim autem jen asi 5x, většinu času sem byl bez regulátoru
Tak z tohohle pohledu bys to viděl jak ? )
Já bych ze států koupil Traxxas Rustler (cca 4200Kč i s poštovným) na ježdění a Mr.Fu mužeš zadarmo cvičně dokola rozebírat a skládat,protože s ním se nedozvíš jestli tě Rc opravdu baví Ale hlavně prosím neber ve zlém co píšu, opravdu to nemyslím zle. Já jen, že jsem Mr.Fu měl a vím jak mě trápil, jak špatný je to model a kam se všechno posunulo, když jsem koupil lepší auto.
Já jsem to vůbec špatně nebral chápu totiž, že když si to někdo koupí za 3k peněz...tak z toho musí bejt úplně zdrcenej...
Probíral jsem to s jednim expertem na lodní modelářství a řekl mi, že i fakt slabej stříďák je tam zbytečnej, ať koupím lipolky a značkovej 400 motor a víc že z toho prostě nevyždímám...tak se toho budu držet a uvidíme
Tak ke mě letí 200mAh lipolky a zachvíli i motor
Ja ho kupoval za 3500 a další cca 2000 jsem dal do tuningu... no prostě jsem si nesmyslně naběhl. V té době jsem začínal a vůbec nic otom nevěděl, ani neznal tohle forum. jinak co se rychlosti týká, nebyl moc problém, ani v základu, spíš jízdní vlastnosti obecně. Rychlost jsem pak ještě zvedl tím tuning motorem a lítalo to skvěle, ale také to byla smrt pro zbytek auta... které se prostě rozpadlo. Tak se bojím že tě to také potká, až dáš silnější motor
Pánové, nedá mi to abych se nezeptal, začínám takže fakt nevim s těma střídákama... bylo by tohle
http://cgi.ebay.com/eZrun-RC-CAR-18T-brushless-motor-18A-ESC-1-18-1-16-/270538872786?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item3efd5f97d2
na to auto eště furt moc? vzhledem k tomu plastovýmu diffu...ND mám fakt levně takže kdyby se to jednou za 2-3 měsíce měnilo, přežil bych to...
Dík za radu
Ahoj tak přesně toto jsem tam dal a je to masakr deferak odešel než jsem šel ven kuličky to kolečko prostě roztavily zezačátku pomohl tekutý kov a potom se to cele roztrhlos poloosy o těch ani ne mluvím praskaly na počkaní tak jsem tam dal normálně nerez drát 4mm teď už to drží a jak píše "Dovi" cele se to rozpadá od vibraci a námahy doporučuji koupit jen na motor Pastorek - 16z to je maximum a za par korun auto to ještě zvládne
všechno je použite z aukra
[URL=http://img838.imageshack.us/i/p1050736.jpg/][/URL]
[URL=http://img180.imageshack.us/i/p1050734.jpg/][/URL]
[URL=http://img97.imageshack.us/i/p1050733c.jpg/][/URL]
No hezky jsi ho upravil
kutil tym asy 500 krat rozebrany
Dovi jak jsi psal "Nadruhou stranu je fakt že jsem se s Mr. Fu o RC autech hodně naučil... bohužel jen to opravování, řídit mě naučilo až další auto "
zatim dalši auto nemam
Tak dneska mi po x patáliích přišla elektronika, kdyby někdo chtěl mám funkční (a v celku pájený) servo, přijímač a tu spodní část regulátoru, kdo to rozdělával tak ví co se tim myslí a jeden motor i s tím mountem, taky v pohodě funkční, prodám to za 300kč + pošta nebo by se to po domluvě i zlevnilo
No každopádně sem zjistil že mám povolenej diferák , auto sem rozdělal utáhnul a smontoval a fakt velkej rozdíl bez předního náhonu, auto jezdí mnohem líp a když couvám a dám plnej dopředu dokonce i udělá flip zejtra by měly přijít lipolky 2000mAh a v pátek doufám moooc doufám že by přišel motor http://www.rccar.cz/fusion-2009-ht-370-micro-modified/63124 :twisted:
myslim že by to měl bejt docela mazec (a že do vánoc by to auto mohlo vydržet, mám 2 náhradní poloosy a diff).
Každopádně všem fakt doporučuju vyndat kardan a přední diferenciál, přijde mi že je to tam jen na parádu aby se auto líp prodávalo...
vasylp: ty seš blázen hlavně ty kola na tom vypadaj fakt divně nechci vidět chudáky unašeče jo a jak jsi je tam přidělal?
a tady je moje autí, kastle je jen tak spíchnutá, bude lepší časem
[URL=http://img821.imageshack.us/i/p1120106.jpg/][/URL]
Tak jsem přes vejkend testoval nový lipolky... to auto je tak o polovinu rychlejší se mi zdá
Jezdím s nima na plno tak půl hoďky, prakticky bez nějakýho zhoršení výkonu takže taky super
Jeden diferák jsem už zadělal lepidlem, na druhej asi taky dojde, pořád se totiž povolujou
Zejtra konečně dorazí ten motor (prodejce se dušoval že ho pošle v sobotu (měl ho poslat v pátek, dostupnost byla do 5ti dnů) a dneska mi přišel výpis že to poslali...omg ) takže se fakt těšim...
Jinak vyrábim bordelkryt, docela se s tim seru takže doufám že to potom bude co k čemu
Nemá někdo nějakej tuning (i použitej) na prodej? konkrétně ložiska kul. a poloosy kovový? kdyžtak sz prosim
Pánové mě snad neni souzeno mít cokoliv RC...loď se mi s novejma komponentama po 2 minutách ježdění oklopila při skoku a než sem stačil cokoli udělat taky potopila, první regulátor v autu shořel po 3tí baterce, dneska jsem tam dal ten novej, kvalitní motor, pustil ho normálně na 7,4V, přitom je až na 8.4V (optimalizovaný ale na těch 7,4) a jezdil asi 4 minuty, pak jsem se chtěl podivat jestli neni pod bordelkrytem vlhkost, něco se mi zdálo že smrdí, chytnul sem bordelkryt, ten rupnul (asi hodina práce)...čuchám čuchám...a spálil sem si nos vo motor!!! koukám jestli nesmrdí regl a nic...tak odpojim baterku vypnu regl a jdu domu....
Doma kouknu...a cín z kontaktů na motoru se odpájel!!! rozdělám regulátor, absolutně v pohodičce...prohlídnu namontovanej motor...a plast co je kolem konce osy rotoru je natavenej...ty vole, motor kvalitní RLP, 2 kul. ložiska....
Šmarjá poraďte co mám dělat nebo to auto normálně rozsekám sekerou nebo já nevim.... prokletej budiž carson a jeho pekelný stroje....ááááááááááá :x
Tak tohle jsem si přesně zažíval také. Jediná rada je popřemýšlej o lepším autě. Problémům a opravám se zcela nevyhneš ale bude to mnohem lepší. Idealně pořiď 1:10, dobou zkušenost mám s Traxxas Rustler. U něj stačí dotáhnou šrouby z fabriky, hlavně ty u motoru a můžeš jezdit do omrzení. U stejnosměru, ale odcházej motory, což je asi zásadní slabina. Tak vyměnit za stříďák, nebo rovnou koupit verzi VXL. nebo jakékoliv jiné osvědčené auto
už to tu psalo hodně lidí, krámson je jen na nasrátí. chce to normální model pokud chceš zůstat u 1:18 doporučuji Sharka vod LRP, je to hodně blbuvzdorná potvora i základu. Za dva roky jsem kupoval pouze jedno balení poloos.
Já vůbec nemám problém s opravama atd...jen mě prostě nasere, když zcela bezdůvodně normální šit motor jezdí, a pěknej a kvalitní motor se sere!
Vám se to řekne, nový auto...jenže jak mám vědět, že mě to nepřestane bavit? já jsem si včera řek že tohle auto budu mít až do příštího roku a pak si kdyžtak něco tak kolem 7k koupim když mě to bude bavit...ale tohle ty vole... nejradši bych to rozštípal...chudák motor to si nezasloužil aby ho nějakej šitson upálil....
achich achich sem smuten a nevim co dělat
Kdybych trpěl depresema tak jednu mám...takle sem jen bezradnej
Tak to vypadá, že tentokrát za to nemůže auto ale motor...nevim co je to za divnost ale při tom prvnim "zážehu" se solidn roztavily vnitřní plasty, ty mírn zatarasily cestu uhlíkům takže fakt blbě klouzaly...njak sem to oškrabal aby to šlo co nejlíp, připojil přímo na baterku...motor jede jak blázen, ale šíleně se zahřívá ten konec osy rotoru, je tam njak divně velký tření...fakt nevim...zkusim to promazat ale nevim co s tim... vadnej kus nebo co? poradíte někdo?
Ono to chtělo asi nejdřív ten motor zaběhnout
No on byl zaběhnutej, namontoval sem ho a normálně sem votočil na krovky a nechal asi 2 nebo 3 minuty jet tak na půl plynu, tolik co mám na trimování na vysílačce.... motor teď funguje, zkoušel jsem ho nechat asi minutu točit úplně plnej výkon a byl fakt horkej ale nic netelko...samozřejmě když ho nechám stát po tom plnym výkonu tak se fakt zahřeje jak se to netočí a nechladí...nevim, myslim si že stejně časem vyhoří... docela mě to znechutilo
není tam přidřený ložisko?
No zkoušel jsem s nim otáčet a zdálo se že to jde docela snadno...... to by znamenalo že musim koupit nový ložiska...k tomu poštovný... ach jo...