1

Téma: Časomíra na okruhu

Rád bych se zeptal,zda víte o solidní časomíře,mimo AMB,použitelný spíše na okruh a i sem tam na rally?Od PoKa rally teamu se po 14 dnech neozvali a na rczlin.cz toho taky moc k vyčtení není.Aby se prostě mohly měřit kloudně časy a nestálo to majlant.

2

Re: Časomíra na okruhu

A psal jsem i na Ouda.cz,tam by měli mít taky solidní časomíru.jen nějak se nemaj k odpovědi.Nevíte,jak to tam mají řešený?

3

Opět zde asi strhnu flame, ale přesto odpovím. Jsou dvě možnosti. Buď nemít solidní měření, nebo zvolit AMB. Neexistuje nic jiného, pokud nebereš počítání kol tužkou...

4

Neexistuje nic jiného, pokud nebereš počítání kol tužkou...

No,to by asi vyšlo nejlevněji.a pokud by byl protest,tak ať si to dotyčnej závodník vypořádá s počítajícím. lol

5

JIRKACBX: Ne kámo, nedělám si srandu. Zažil jsem počítání přes krystal, přes optický chip a pak přes chipy AMB. Fungující a to jednou pro vždy. Oni ty taloši vědí, proč za to můžou chtít takový nekřesťanský prachy... Protože to funguje!!!

6

...Od PoKa rally teamu se po 14 dnech neozvali....

nase casomira ma jen jeden kus a bohuzel vyroba dalsiho kusu se neplanuje. a zvlada jen jedno auto na trati. je to jenom pro styl rally. meli jsme v planu vyrobit casomiru pro vice aut na trati ale z jejiho vyvoje zatim seslo. o nasi casomire jsi urcite cetl na nasich strankach takze ji nemusim asi popisovat

7

JIRKACBX: Ne kámo, nedělám si srandu. Zažil jsem počítání přes krystal, přes optický chip a pak přes chipy AMB. Fungující a to jednou pro vždy. Oni ty taloši vědí, proč za to můžou chtít takový nekřesťanský prachy... Protože to funguje!!!

Nechci být nezdvořilý nebo zbytečně rýpat, ale nejsou výrobci AMB Holanďani ? Já myslím, že ano. Kdybych se mýlil, tak se omlouvám smile.

8

AJGOR: Jo máš pravdu. Mě se to plete, protože mají web www.amb-it.com

9

...Od PoKa rally teamu se po 14 dnech neozvali....

nase casomira ma jen jeden kus a bohuzel vyroba dalsiho kusu se neplanuje. a zvlada jen jedno auto na trati. je to jenom pro styl rally. meli jsme v planu vyrobit casomiru pro vice aut na trati ale z jejiho vyvoje zatim seslo. o nasi casomire jsi urcite cetl na nasich strankach takze ji nemusim asi popisovat

Jasně.Chápu.Dík za odpověď.

10

No AMB to není, ale za cca 3000,- peněz máme něco, co nám po pár peripetiích už jede velice slušně.
Jde o infra chipy, kdy může být na trati 8 aut současně a po posledních doladěních nebylo z cca 2000 průjezdů ani jeden renonc. Takže pro klubové použití stačí. Jen dodám že cena chipu je okolo 300,-

11

No AMB to není, ale za cca 3000,- peněz máme něco, co nám po pár peripetiích už jede velice slušně.

Pokud bych mohl poprosit o nějaký podrobnosti na jirkacbx@seznam.cz nebo do SZ.Vypadá to lákavě.Nejen cena.