26

Re: Jaký levný motor buggy 1:8 (3.5)

Obědnej to přímo u p. Šilhavého, má na webu kontakty jak mail tak telefon, takže přímo u něj smile

27

Jo ten je super. ale kde se dá objednat? nejlépe tady u nás.

http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_23_31/products_id/178499/n/Werks-Racing-Team-Line-B6-21-Off-Road-Competition-Buggy-Engine-w-2010-Carburetor-Turbo-Plug

jsem zvědav co bude stát u nás...

28

nevím jaké by bylo poštovné ale cena je to dobrá.

29

Jo tenhle B6 mají už u nás na skladě v klubu, ale nevím za kolik je, ještě dojížděj ty starší B5. smile

30

nevím jaké by bylo poštovné ale cena je to dobrá.

9,79USD

31

to je super :-) i s dopravou to vychází na nějakých cca. 4.800,- CZK ale co clo. Mám známého ve státech tak jestli by se nevyplatilo aby to tam koupil a poslal mi to on. Pánové fakt jste mi pomohli a poradili víc než si myslíte :-) Tohle bude dobrá volba.

32

Ovšem napadá mě teď jedna otázka. Jaký k motoru koupit vhodný výfuk?

33

Nejlépe výfuk k motoru doporučený, takže werks ale jeslti chceš ušetřit, měl by dobře posloužit levnější výfuk Dynamite taky z amainu, jinak jestli to procli je náhoda,  big_smile

34

Tak motor i výfuk mám vybraný konečná sestava je tedy
Werks Racing Team Line B6  .21
výfuk Werks Racing 2013

sakra to leze do pěněz :-)

Vybíral jsem rovnou i spojku ale jen potřebuji poradit. Mají jí ve třech verzích. Buď komplet alu, nebo komplet carbon a nebo mix 2x alu a 1x carbon. 
K čemu je dobrý ten mix? případně jakou bych měl vybrat?

PS: dneska mi bratr dal k narozeninám Startbox tak že mám ohromnou radost a nemusím kupovat :-)

35

třípaknová spojka je ideální , kombinace dvou Al paken a jedné karbonové /plastové/ je nejlepší co může být, protože např. jen Al pakny dost mažou a vydírají bubínek a spojka tak mění charakteristiku, protože se zanáší obroušeným hliníkem, který jak známo maže.. plastová pakna pak spojku čistí, šetří se bubínek a záběr je stále stejný....

36

třípaknová spojka je ideální , kombinace dvou Al paken a jedné karbonové /plastové/ je nejlepší co může být, protože např. jen Al pakny dost mažou a vydírají bubínek a spojka tak mění charakteristiku, protože se zanáší obroušeným hliníkem, který jak známo maže.. plastová pakna pak spojku čistí, šetří se bubínek a záběr je stále stejný....

To je dokonalý. Líp by to snad nikdo nedokázal vysvětlit! Moc dík za radu a vysvětlení.

je to tahle:
http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_25_1480_54/products_id/20370/n/Fioroni-Vario-3-Shoe-Adjustable-Clutch-System-2-Ergal-1-Carbon-Shoe

37

Zdravim pánové,máte někdo zkušenosti a můžete se o ně podělit s tím motorem GM nitro bull 3,5.Udávané výkony asi opravdu nebudou reálné u takovýho motoru,ale kdyby byl výkon alespoň 2,4Hp  tak za cenu 2200,-kč je to poměrně slušný.Na netu jsem našel pouze to co uvádí Reichard.Díky Jirka

LRP S8 BX team,Vortex R8 PRO+Vortex 8Race 1750KV,Spektrum DX2.0
BOOM,AXI 2208/34,Jeti adv.12+,Hitec laser 4

38

Tak už mám konečně všechno doma, motor jsem zaběhnul a musím říct že jste mi poradili skvěle. Ten motor je opravdu pila :-)

štěpis: nejvíc informací o tom motoru najdeš na stránkách Graupner.de

39

Jo děkuju,tam už sem byl taky,ale píšou tam to samé co u Reicharda.Mě spíš zajímá jak motor skutečně funguje někdo tu psal že ho viděl jezdit.Dík Jirka

LRP S8 BX team,Vortex R8 PRO+Vortex 8Race 1750KV,Spektrum DX2.0
BOOM,AXI 2208/34,Jeti adv.12+,Hitec laser 4

40

Ano, já jsem psal, že jsem ho viděl jezdit na závodech, na kterých sem byl. no ono se nedá říct ani tak viděl, jak zahlédl, protože jsem měl dost starostí se svým motorem, tak jsem na očumovámní neměl moc čas big_smile ale jinak co jsem si všiml, tak ten motor jel celý závody bez problémů ;-)

Xray XB8e'16/Tekin 2050kv/Xerun 150A/Savöx/Graupner X-8N
Xray XB4/Trackstar 5,5/Dualsky XC870TF/Savöx
Team Associated SC10 4x4/Trackstar 4,5/Dualsky XC850TF/Savöx

41

co tohle nějaky dobrý za ty prachy

http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_23_31/products_id/23732/n/Axe-Rossi-Mamba-X1-Evolution-Competition-Off-Road-Engine-w-EFRA-2050-Tuned-Pipe

ma někdo nějake info?

42

Vím jen, že se to nedá moc ukočírovat, je strašně silnej na buggy, je to spíš du truggyny, zeptej se j.heryho řekne ti o něm své smile

43

http://cgi.ebay.de/GO-21P4-3-50ccm-BUGGY-Truggy-Nitromotor-3-25PS-/150485266514?pt=RC_Modellbau&hash=item23099ef052

Zkoušel někdo motr

!!NEU 2010!

"GO .21P4 EVO3 Buggy"

44

no jestli to má opravdu 3,2koně, tak to bude dost těžko řiditelné a z auta uděláš rázem letadlo. akorát mě u toho zaráží ten tahový startér ;-)

Xray XB8e'16/Tekin 2050kv/Xerun 150A/Savöx/Graupner X-8N
Xray XB4/Trackstar 5,5/Dualsky XC870TF/Savöx
Team Associated SC10 4x4/Trackstar 4,5/Dualsky XC850TF/Savöx

45

hm:D tak ten výkon je vážně kravina, je to jenom 4 kanálový motor, a má starter, a nemá ani vyměnné verturiho trubice, takže reálný výkon bude okolo 2-2,2 koníku smile .