1

Téma: NOVÉ verze REVO a TMAXX

Kluci a holky, mame tady nove REVO a TMAXX s motorem TRX 3.3 (delsi chassis, novou prevodovku, diferencialy, stredni diferencial, zadni brzdu a spoustu dalsich veci). No myslim, ze vsichni, kdo chteji zavodit na slusne urovni by se meli poradne zamyslet a zacit setrit. Tohohle se od HPI nedockate  big_smile
Mrknete se na www Traxxas

2

Re: NOVÉ verze REVO a TMAXX

Milý mladý příteli!!!
Je od Tebe opravdu velmi milé, že se zde snažíš rozpoutat FlameWar, kterou jsme tu už nesčíselně krát měli. Nicméně, podívej se nejprve na výsledky a pak se do nějaké značky navážej. Zdá se, že Savíky mají citelně navrch! Co se týče Tebou uvedených výhod. Motor 3,3cm??? Olala... ze by v Traxxasu prisli na to, ze dvaapulka jako faft nic moc? Středový diferák? Středový diferák v monsteru? Hodně štěstí...
A úplně na závěr, kdo to myslí se závoděním vážně, nechá si monstera na ježdění pro radost. K tomu je i určen. Kluci, kteří loňské závody s monstery absolvovali kompletně, by mohli vyprávět. Proto se letos závodní dráhy pro monstery vyznamne zmeni aby se maximalne priblizily jejich urceni.

3

O FameWar rozhodne nestojim (tohle je zprava urcena pro Traxxasaky). A o ostatnich vecech by sme se mohli bavit hodiny a stejne budeme asi mit jiny nazor (a kazdy muze mit pravdu).
Existuji ale lidi, kteri s monstrama radi zavodi i presto, ze v tom nejsou buhvijak dobri a i kdyz vi, ze buginy sou na zavodeni mnohem lepsi. O kvalitach drah u nas ani nemluvim (ale zaplat pambuh, ze nejake mame).
Ostatni tve vyplody necham z vise uvedenych duvodu bez komentare. Jsem oproti spouste lidi tady jenom blbej amater a tak doufam, ze se na me nebudes zlobit (myslim to v dobrem).

4

O FameWar rozhodne nestojim (tohle je zprava urcena pro Traxxasaky).

Aha?! Takže přátelé Traxxasu, nečekejte u HPI, žádné podstatné vylepšení!!!

Ostatni tve vyplody necham z vise uvedenych duvodu ....

Toto nebudu komentovat. To mi už tak nějak stačí. Děkuji...

5

Salvatore napsal:

Milý mladý příteli!!!
Je od Tebe opravdu velmi milé, že se zde snažíš rozpoutat FlameWar, kterou jsme tu už nesčíselně krát měli. Nicméně, podívej se nejprve na výsledky a pak se do nějaké značky navážej. Zdá se, že Savíky mají citelně navrch! Co se týče Tebou uvedených výhod. Motor 3,3cm??? Olala... ze by v Traxxasu prisli na to, ze dvaapulka jako faft nic moc? Středový diferák? Středový diferák v monsteru? Hodně štěstí...
A úplně na závěr, kdo to myslí se závoděním vážně, nechá si monstera na ježdění pro radost. K tomu je i určen. Kluci, kteří loňské závody s monstery absolvovali kompletně, by mohli vyprávět. Proto se letos závodní dráhy pro monstery vyznamne zmeni aby se maximalne priblizily jejich urceni.[/quote

Jaké výsledky přesně myslíš?

XRAY NT1 PRO / Sonic 2,11ccm ProStock .12
Xray XB4
Spektrum DX3R

6

Btw. Omlouvam se, ze jsem se navezl zrovna do TVE znacky.
Chtel bych se jeste zeptat, kolik monstreru se strednim diferakem si ridil, kdyz muzes rict, ze je to naprosta blbost? Jen me to zajima, abych kolem sebe nesiril nejake bludy, protoze ja si myslel, ze to pomuze pri brzdeni do zatacek (rychlejsi projeti zatacky)?

7

A už se perou??? big_smile

8

Trosku prilejeme petroleje do ohnicku:

dle meho nazoru Monster se stredovym diferakem uz neni Monster ale Truggy tedy neco mezi buggy a MT.

:twisted:

9

Klucí nechte toho a pořádně raději večer fanděte našim klukum.Nejlepší je být nezaujatý.Mam MT od HPI(už 3kousek),až mě přestane bavit koupim třeba revo nebo jiný MT,už je tady o tom napsáno hafo věcí tak psát více je zbytečné stejně jako otázka,co je lepší za MT,každý si tu najde co potřebuje.

10

Jedine officialni cesky. http://www.rcamk.cz

Diferak v monsteru je proste hloupost. Je to auto do tezkeho terenu, extremni prekazky. Pak se protaci jedno kolo a nashle, nikam se nejede...

11

potrhejte si obcanky a mate to za sebou.
Fandím REVU  lol

12

Salvatore, tys na na nej desne nastoupil. Zalozil si vlastni vlakno a s velkou radosti oznamil novinky u Traxxasu.
Rozhodne taky nestojim o flame war, ale musis uznat, ze ty maly motory kterym se vysmivas trhnout nitrostar s temer dvojnasobnym objemem. O tom ze lidi kteri maji na zavody sikovnejsi ruce maji saviky, o tom se bavit enbudem, protoze to je uplne o necem jinym. Vsichni ostatni dobre vime, ze technika neni vse. Kdyz clovek neumi ridit, tak nevyhraje, ale dulezity je se zucastnit, no ne?

Pripojil sem se na diskusi uz pozde, ale snad to nekoho potesi:
http://www.traxxas-revo.org/Revo33.asp

13

Bohužel,ale česká nátura je právě taková,že jedinec,vyznávající určitou značku ať už čehokoliv,nepřipustí,že výrobek jiné firmy by mohl být jenom náhodou o něco lepší,než ten konkurenční.Příkladem jsou škodovkáři,žiguláci,wartburgáři ,fiaťáci atd.
Ale nezapomeňte,že mi tady máme autíčka na zábavu a né na žabomyší války.Tak si to rozdávejte na dráhách a podle vítězů pak debatujte.

14

Diferak v monsteru je proste hloupost. Je to auto do tezkeho terenu, extremni prekazky. Pak se protaci jedno kolo a nashle, nikam se nejede...

Pokud vim, tak sem rikal v prvnim prispevku v souvislosti s diferakem neco o zavodeni. Jinak mas samozrejme pravdu do tezkeho terenu to neni.
Pro ostatni se savage: Nerekl jsem nic o tom, ze hpi je spatna znacka, ba naopak. Delaji velmi kvalitni auta stejne jako spousta ostatnich vyrobcu. A o tom, ze bych si koupil auto od hpi uz dlouho uvazuju (a az jednou budu mit penize, tak si ho i koupim)  big_smile

To ByPs: diky sam bych to nerekl lip.

15

Myslim, ze byla rec o stredovem diferaku a to je o necem uplne jinem.Pri zvetseni rozvoru nad jistou mez je str. diff. nutnost ,jinak dochazi k enornimu namahani cele transmise.Vid dospela auta/prave auta do tezkeho terenu/.Stredovy diff. u REVA je naplnen vazelinou o hustote 100Ka je tudiz je dostatecne "tvrdy"a pritom jeste dokaze pohltit rozdilne otacky predni a zadni hnane napravy co prispiva k ovladatelnosti modelu.

16

Myslim, ze byla rec o stredovem diferaku a to je o necem uplne jinem.Pri zvetseni rozvoru nad jistou mez je str. diff. nutnost ,jinak dochazi k enornimu namahani cele transmise.Vid dospela auta/prave auta do tezkeho terenu/.Stredovy diff. u REVA je naplnen vazelinou o hustote 100Ka je tudiz je dostatecne "tvrdy"a pritom jeste dokaze pohltit rozdilne otacky predni a zadni hnane napravy co prispiva k ovladatelnosti modelu.

17

To se nedá přejít:
na trati vypadejí Savage a LST jako MONSTRA ale Revo mi připadá jako
přišláplá ječící žába-to je úhel pohledu-i když je Revo špičková technika

18

Omlouvam se za "preklep", za zivi svet se mi to nedarilo odeslat.

19

Je chlapi zajimavy, ze tady ma kzdej silacky reci a casto tu dochazi ke stretu mezi lidma od hpi a od traxxasu.
Na zavodech sem si tohodle nikdy nevsiml. Napriklad naposled v sosnovy, je jeasny ze kazdej sme chteli bejt na bedne, ale ani jednou tam nepadlo nic podobnyho jako treba: "jeee ,ty mas Revo, vubec na me nemluv" a obracene. naopak, dobre sme pokecali, auta sme si okoukali kdo jak co resi.
V tyhle debate mi to pride uplne ujety. v realu kdyz se potkavame osobne se chovame jako dospeli lide zapaleni pro nejakou vec, ale tady v diskusi. Prestava me to bavit.

20

BYPS: Myslím, že mne znáš jak "živě" tak odsud a víš, že nejsem nějaký ortodoxní bojovník za "čest značky" Mně prostě jenom nasere, když se někdo naváží do někoho (něčeho) aby dělal zle...

21

Salvatore a tys byl hned ten prvni, co se musel do nejake znacky nasrat, gratuluji (viz tvuj prvni prizpevek).
Lituju, ze jsem do meho prvniho prispevku tu vetu vubec dal, ted uz takovou chybu nikdy neudelam, aby se zase nekdo nenasral.
ByPs to asi jako jediny bere s nadhledem a chvalim ho za to, ted uz to budu delat taky tak. A vsem ublizenym se jeste jednou za tu vetu omlouvam.

22

Neomlouvej se, nemáš to zapotřebí. Každý kdo není nabroušený porafat se na první našlápnutí pochopil tvůj příspěvek normálně, jako např. ByPs.
Toť můj názor.

Příspěvky [ 22 ]

Stránky 1

Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.