Re: TRAXXAS Slash 1/16
Lipo je jasná volba pro tenhle typ modelu kór :twisted:
Ale to už ví všichni uživatelé tohodle modelu Bez lipolek to prostě nemá KOULE.......ne teda pro mě
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lipo je jasná volba pro tenhle typ modelu kór :twisted:
Ale to už ví všichni uživatelé tohodle modelu Bez lipolek to prostě nemá KOULE.......ne teda pro mě
jen teda ještě jedna věc, myslíš si nebo teda myslíte si, že ty výdechy k baterkám maji účel? já mam baterky které sou na těsno a nevím jak tam muže jít vzduch, akorát mi tam lítá bordel:-) víc odvede ten plast než průduch, jináč to napíšu i sem. pojďte se domluvit a udělat na jaro 2010 sraz jak E-revíků 1/16 tak slashů at nás je víc. Domluvit, dojednat nějakou trať a udělat poježdění :-) no jenže když to neni soutěž tak se na to všichni vybodnou:-(
jj, ok lipo som kupil hned k tomu, to mi poradili uz v obchode, su to sice len 1600, 2s 2x to sparujem a na zaciatok si myslim ze to staci.Ok a na ten ventilator alebo chladic by ste mi vedeli dat niaky typ, najlepsie priamo niaky link?dik
Ahoj,
Pánové má cenu to kupovat s plechovkou? Měl jsem MiniInferno ST a zajímalo by mně, jestli tohle jezdí alespoň stejně. Taky mě zajímá možnost osazení Lipolek na brushed verzi.
Vlastně mě dost zajímá porvnání s MiniInfernem ST co se týká kvality.
Jak moc je to horší proti malému Revu?
Díky
Vigo
No tak jsem neodolal a využil slevy v jednom obchodě a objednal Slash 1/16 brushed. S plechovkou je za super peníze a podle videií by měl fungovat taky slušně. Zkusím to trochu poladit a uvidíme, ale nejdřív musí přijít :-)
prve dojmi s auta su dost dobre, hodne to znese aj narazov. tri dni na chate v snehu bahne vode a nic.
Tohle autíčko se mi zalíbilo tak, až jsem neodolal a koupil si ho. A abych tady jenom neplácal, tak pro zajímavost trocha údajů z loggeru. Max.rychlost s obstarožní lipolkou a původním převodem je 52 Km/ h ,( asi by to jelo i více , ale už nebylo místo podržet to déle ) max. proud při rozjezdu je 42,5 A ale je to jenom špičkový puls , po dosažení max rychlosti to klesne. Maximální příkon motoru byl 262 W. Na takového malého žebráčka docela dost.
zdarec uvzuji o jeho koupi ale nejsem si jist napiste kdo ho ma nejake vyhody nevyhody a jestli ho ma nekdo z okoli zlina a chtel by se pochlubit moc by mi pomohlo videt slashe na vlastni oci v rozhodovani o jeho koupi
chcel by som sa spytat, preco mi pri rovnej jazde unasaju kolesa ???...cital som o dakych kamenoch, len nevim co to je ...t.j. auto ide rovno rovno, ked nabere urcitu rychlost, zacne tocit doprava
ake gumy pouzivate,,,original traxxas ci sa daju dat aj nejake ine ??
dik
Zdravim všecny Rcmaniaky. Chci si koupit tohodle malého ďáblíka a chtěl bych se zeptat kdybych zněj chtěl udělat autí na drifty jestli bych někde na něj sehnal kastličku. Např - Nissan Skiline. Pustil bych ho na zem dal Drift kola kastli a měl bych Driftovací mašinu. Kdybych si chtěl zablbnout dal bych ho do origo a jezdil dál. Jde mi hlavně o tu kastli. Děkuji..
tu to udelal jeden z fora ma slashe v bazaru tu mas odkaz http://www.rcauta.net/forum/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18851
ale uz je asi prodany tak se ho muzes zeptat na radu
Jojo toho jsem viděl. Ale mě jde hlavně o to kde na to sehnat jinou kastli. Nějak nemůžu najít takové měřítko.
Pokoušel sem se sehnat novou kastli na revo vxl. Ale nenašel jsem nic v tomto rozměru. Ale myslim, že něco časem bude k rally vxl.
klasickou kastli neseženeš- dělají se s rozvorem 257 - 260mm, traxxasy 1/16 mají rozvor myslím okolo 225mm (ale není to ověřený číslo, nechce se mi hledat přesnej rozměr... tak o ber s rezervou)
No tak jsem na to koukal a slash má rozvor 206mm a šířku 185mm. A e-revo rozvor 202mm a šířka 239mm. Eště jsem našel Summita a ten má rozvor 214mm a šířku 270mm. Takže ani na jedno kastlicku teda neseženu podla udajů pajik_cz To je špatný. Chtěl jsem Slashe právě že jsem myslel že na to seženu kastličku a budu z toho moct udělai i auto na drifty. Takle si vemu spíše revo protože se sním dá více vyblbnout. Všem děkuji za postřehy.
ja sem videl nejake kasltle kdysi na aukru ale byli na slashe na revo byla o 2nebo 3 cm sirsi
Proč chvilku nepočkáte? Výrobci se určitě chytnou a začnou vyrábět karosky pro Traxxas rallye. Rozvor je stejný ale asi tam budou ještě kratší ramena.
navíc mi přijde škoda Slashe předělávat na drift, protože stejně bude horší než pořádnej drift podvozek. Raději kup přímo driftovací auto, teď je jedno v nabídce tady v bazaru za malej peníz...
No já ho nechci předělat na Drift. ale příležitostně to předělat na drift car třeba na Tuning srazech nebo někde kde by se dalo pěkně klouzat. Jinak bych sním lítal po bytě a v lehkém terénu. Ale do terénu je zas lepší revo tak pujdu asi do něj nebo to Summita.
do bytu s tím nepočítej
Proč by ne ? Nemám Garzonku Jezdil jsem doma i s Mardrem sice pomalinku ale šlo to Ale bylo tam pak trošku nauzíno
a tak to jo já mám problém pořádně doma pojezdit z Micro Losinkou
No nemůžu se pořád rozhodnout co koupit. Jestli Slashe nebo Revo a nebo mam chvilku počkat a koupit rovnou Savíka. Nejradši bych měl všechny ale nejsou finance
cs jestli ma nekdo nebo vi miry origo slash kol na 1/16 mohl by mi je napsat? moc dekuju
Kluciiii help! Jsem slepej nebo RPM nedela zadni ramena na Slashe?