1

Téma: Bycmo subaru impreza 1:10

Zdravím,máte někdo tento model nebo nějakou skušenost s ním?Stavělo se to z časopisu radiokontrol.Zajímalo by mě,jestli ten podvozek je nějakej známej výrobce?Nebo jen nějakej šmejd,vymyšlenej-hračka.A ještě jestli nevíte rychlost tohoto modelu.Někde jsem četl 80km/h,tomu nevěřím...

2

Re: Bycmo subaru impreza 1:10

Zdravím,máte někdo tento model nebo nějakou skušenost s ním?Stavělo se to z časopisu radiokontrol.Zajímalo by mě,jestli ten podvozek je nějakej známej výrobce?Nebo jen nějakej šmejd,vymyšlenej-hračka.A ještě jestli nevíte rychlost tohoto modelu.Někde jsem četl 80km/h,tomu nevěřím...

rychlost je blbost, nejede mi 80 xray t2 s 8,5zavitovym stridakem.... (gps pridelana na aute)
jinak podvozek neznam.

3

no právě,80je blbost.Podvozek jsem zahlédl na modelbazaru,že ho někdo prodává jako Tamiya podvozek,to se mi taky nezdá.Já to koupil jako komplet s díly za litra smile

4

Tomuto "podvozku" se zdaleka vyhni. Nestojí to za nic a vedle tamiye to snad ani neleželo. Rychlost je kravina a kvalita žádná.

HPI E-Firestorm + Foxy R60B + Robitronic 8.5T + LIPO power
Thunder Tiger ZT-2

5

je to vidět na první pohled,že to kvalita není.Koupil jsem to ale za litr a kdyžtak z toho můžu použít hodně dílů,má to nepoškozenou kastli.Dva páry kol,regl JES car,serva atd...
Na aukru to někdo prodává,že to jede přes 90km/h lol

6

no ten na aukru za to chce 3500 a i na strankach vyrobce je za 79E smile jako neco udelaj ty "optional parts" jako olejovy tlumice... ale i tak mi to prijde neprodejny...

7

to by potom bylo lepší než můj Thunder Tiger na nitro.Já myslím,že ta cena co jsem za to dal je přiměřená.3500bych nikdy nedal.

8

Promiň,ale to jsou vyhozený peníze proč vyhazovat peníze za něco co vycházelo v časopisu a na co není jediný díl? To bych si radši došel na pivo...měl si mi zavolat mohli sme se sejít v Háčku a mohl jsem ti to rozmluvit  lol  pokud se nemejlím tak to jsi ty kdo si koupil Piktor Miwi? Taky pěknej cajk co? a jakej za tu cenu mohl bejt pěknej model co?  smile Hlavně,že je v Hradci tak málo autíčkářů a není na co kouknout a udělat si obrázek o tom co funguje smile Je tu spousta modelů na prodej jak nové tak použité kousky za super ceny a ty koupíš blbost za litr z časáku.....sorry ale takovou kravinu....kdyby o tom nebylo nic napsáno tak dejme tomu že si se nechal zlákat i když máš blbý skušenosti s Piktorem je to na pováženou ale o tom bylo už něco napsáno,že je to srajda a ty to přezto koupíš jen proto že je to za litr lol

9

jo,s tím piktorem,to jsem já smile Já si to koupil jen kvůli tý ceně,to bycmo,přiznávám.Mám ale už Tamiyu TT-01,jen tak pro to občasný ježdění,pak mi zbyl ten ts-4n+nějaký carson :oops: Tohle bylo prostě na rychlo koupenej model-hračka.Do vytrýny ale pěkný wink Na ježdění to fakt asi nebude.Piktor už je pryč,bylo s ním akorád trápení.Budu zase kupovat jinej model,možná ale né hned.To bycmo se dá zase prodat.Je v pěkným stavu,možná kvůli tomu,že to víc nejelo než jelo...

10

Ty jsi šoumen  big_smile  tak písni dáme slezinu a povím ti co se tu jezdí a kde aby si mohl popřípadě pojezdit s náma wink

11

jenomže jezdit s váma,to chce pořádnou mašinu wink Já se pořád držim při zemi s modely s nízkou cenou a jenom rekreačnímu ježdění.

12

Máš naprosto zbytečný obavy wink neboj se nic...........

13

no nevím,já když viděl tvůj arzenál,tak to co mám já můžu schrábnout jedním tahem do koše :oops:

14

Opakuju znova o tom  to není máš fakt zbytečný obavy wink