Téma: Tamiya Nitro Force 4WD Buggy NEBO Protech Nitro Star
Uvažuji o koupi jedne z uvedenych bugyn. Může mi někdo poradit co má větší smysl?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
RC modely aut » Spalováci 1:10 a 1:8 Off Road » Tamiya Nitro Force 4WD Buggy NEBO Protech Nitro Star
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Uvažuji o koupi jedne z uvedenych bugyn. Může mi někdo poradit co má větší smysl?
Protech má problém s diferákama - tečou a já dříve několikrát zničil planety uvnitř.
Druhý model neznám, přesto první dojem hraje model Nitro Force.
JB
Pokud si chceš kupovat buggy, tak raději v měřítku 1:8 než 1:10. S osminami se jezdí závody. 1:10 se jezdí pouze elektry.
Ahoj, můžu poskytnout své postřehy: na Protech jsem koukal, než jsem koupil Nitro Force - TAMIYA. Na Protechu se mi nelíbilo zavěšení kol a hnací kardany - u Tamiye jsou homokinetické klouby, po vyjetí cca 3 litrů paliva nemám problém - je to sice v měřítku 1:10, ale díly jsou stejné jako u 1:8. Já jsem tedy volil Nitro Force, další viz:
http://www.rcauta.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1575
Ahoj, a dobrou ruku při výběru...
Ahoj, můžu poskytnout své postřehy: na Protech jsem koukal, než jsem koupil Nitro Force - TAMIYA. Na Protechu se mi nelíbilo zavěšení kol a hnací kardany - u Tamiye jsou homokinetické klouby, po vyjetí cca 3 litrů paliva nemám problém - je to sice v měřítku 1:10, ale díly jsou stejné jako u 1:8. Já jsem tedy volil Nitro Force, další viz:
http://www.rcauta.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1575
Ahoj, a dobrou ruku při výběru...
taky jsem se rozhoduji a chci buginu a začal jsem s graven houdem od tamie ten jsem ted prodal a řikal jsem si že koupim Ten jejich spalovák ale potom jsem zjistil že se nejezdí závody a tak jsem skončil u 1:8 a tam jak začneš přemýšlet co koupit tak to je konec začal jsem na celem setu a ted kupuji celé zvlaš at to funguje uz jsem se poučil z koupi levnejch věcí tak rači popřemyšlej.Ahoj a mej se
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.