26

Re: rada o new auto na drift

odkazy piš bez toho URL :idea:
k motoru potřebuješ regulátor, jestli ještě nemáš, takže combo set http://www.teamnovak.cz/produkt/Havoc%20system%208.5
pastorek najdeš v manuálu k motoru-regulátoru... pro 8,5z píšou 15-20 k 10,5z 17-22
(jen tak mimochodem u vysílačky nemáš v balení 4xAAbaterky :idea:  )

27

hmm 27t uz mi prijde celkem slusna investice..  na ebay sezenes T2 xraye jete z podstatne nizsi castky, ja mam cinskou kopii T2ky s tim ze jeji cinske "nedostatky" mam odstranene pouzitim origo xray dilu..
combo motor-regulator bych vzal ezrun 8,5t-9t ... 35A 9t combo koupis dneska pod 80-90dolaru...   a nejlevnejsi funkcni 2,4ghz vysilace taky sezenes do 2tis...  takze se komplet muzes poskladat do 10tis coz uz je slusnej rozdil.. a myslim ze na drift nepotrebujes zas nic moc extremniho co se tyka podvozku,vysilace, motoru....

28

ahoj velmi se omlouvam zda-li se opakuji ale potreboval ych pomoct s výberem nebo spise s doporucenim komplet rc sady pro zacatek  s tim ze to postupne zacnu upravovat.na zacatek mam pripraveno 4tis. ale dale to toho chci investovat jen chci se zetat zda mi nejaky model doporucite predem dekuji