1

Téma: Problém se svíčkami

Lidi potřeboval bych poradit mám problém se síčkami na 1:10 už mi to sežralo tři svíčkz během dvou jízd. je to jedno jakoukoliv tam dám. palivo ma 20% a svíčky jsem tam měl i o.s max na vyšší podíl nitro a pořád to žere , nevím si rady pls poraďte. Díky moc. Motor je 3.0 ccm

2

Re: Problém se svíčkami

Tak se ti motor bud pořádně přehřívá, nebo je v prd..... smile

3

a ako vyzera potom vlakno? nieje nahodou uplne potrhané?
alebo ostane vzhladovo také isté?

4

vlakno vypada jako prepalene. u teplotu mam okolo 90stupnu.takze se mi motor neprehriva.

5

Myslím si, že problém budeš mít někde na žhavítku... Protože pokud je vlákno jako že přepálený, tak mě nic jiného nenapadá... Podle mě to může být žhavítkem!

Je: E-Revo VXL / SCX10 - Jeep Wrangler Rubicon / Axial Wrangler Wraith / Spektrum DX3C / Hitec Eclipse 7 PRO
Byl(o): Cross Tiger / Savage 3,5ccm / E-Revo VXL / E-Maxx 3908 / Blade Dancer / Gama 2100 / Scout
FOTO▼▲▼VIDEO▼▲▼WEB

6

Tenhle samý problém měl kamarád, motor šel tak minutu až 2 po zahřátí a pak se přepálilo vlákno u svíčky, takhle oddělal asi 5 svíček. Dopadlo to tak, že motor rozdělal a zjistil, že má ulomený docela z velké části spodek pístu, asi to bylo tím, ale motor se koupil nakonec nový.
Takže se zkus podívat jak to vypadá uvnitř motoru wink

7

v motoru ve vnitř je vše v pořádku. Ta svíčka se přepálí že motor jede bez problémů a najednou se z ničeho nic chcípne a konec. Je po svíčce. Žhavítko používám dlouho a pořád bez problému.

8

Mě o výkendu na závodech jich odešlo 5 a pak mi kamarád poradil abych přidal bohatost a od té doby vše vpořádku.

9

aha dobře také vyzkousím. děkuju všem za rady kdyby někoho ještě něco napadlo tka pls napište.