51

Re: Mr. Fu RTR, 1:18, Carson

Pokud to auto chceš na asfalt, tak nevím proč trváš na 4x4? Jinak nevěř tomu že na asfaltu dostává auto míň zabrat... snad jen tlumiče tolik netrpí. A hlavně u RC platí dvojnásob že s levnou věcí neušetříš. Ale na to si musíš přijít sám  big_smile

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

52

Pokud to auto chceš na asfalt, tak nevím proč trváš na 4x4? Jinak nevěř tomu že na asfaltu dostává auto míň zabrat... snad jen tlumiče tolik netrpí. A hlavně u RC platí dvojnásob že s levnou věcí neušetříš. Ale na to si musíš přijít sám  big_smile

Takze: mam jit radsi do Atoma? Je fakt, ze se mi libi :-)

Thunder Tiger Sparrohawk XB 1:10 + HobbyWing eZRun-35A Brushless ESC, Maverick Atom XT 1:18 + D-sys MDD32
Raytronic C12

53

Tak jsem dnes koupil Atoma.  big_smile  Snad mi nejakou chvili vydrzi...

Thunder Tiger Sparrohawk XB 1:10 + HobbyWing eZRun-35A Brushless ESC, Maverick Atom XT 1:18 + D-sys MDD32
Raytronic C12

54

Nevíte někdo jaká LIPOLka by do MR. FU pásla

55

Nic ve zlém, ale Lipolku to a auto nepřežije.... jinak pokud natom trváš, tak na Hobbiking a TowerHobbies jsou všechny baterky udávané i s rozměry, tak stačí chvilku hledat  big_smile

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

56

A když tam dám tenhle set ?? http://www.carson-modelsport.com/de/produkte/elektronik/brushlesstechnologie/produktdetails.htm?sArtNr=500906006

57

Nevím, já bych do tohodle auta neinvestoval.... fakt jsem měl hodně špatnou zkušenost, prostě jednu věc vyměníš za lepší a druhá odejde a tak je to stále dokola... V základu jezdí docela dobře a atak bych ho i nechal... Ale je to na tobě, třeba rád opravuješ a topíš peníze v dílech  big_smile

58

Aspoň jsem vyměnil polosy za kovové, autíčko nešetřím a zatím OK sem zvědavý co budu měnit teď

59

dal jsem do autíčka 1,8mAh lipolku a jezdi rychleji a díl cca 30 minut akorát te packy kteří drží baterku musíš ulomit a udělat doraz lol
http://hobbyking.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6541&Product_Name=ZIPPY_Flightmax_1800mAh_2S1P_20C

60

tak jsem od pátku majitelem tohoto RC a zatím spokojenost. Akorát při nabíjení dodanou nabíječkou stále svítí červené světlo a baterie se zřejmě nabíjí a nevypne se to ani po 10h... Dle návodu by po dobití měla červená dioda zhasnout? Takže to budu asi nabíjet 6h a pak to vždy odpojím, co myslíte?

Arrma Kraton 6S; Turnigy Reaktor 250W; (dříve HPI Savage Flux HP, TRX Stampede VXL)

61

Myslím, že by sis měl koupit lepší nabíječku.
Třeba raytronic C12, C14 jsou fajn a za rozumný peníz.

HPI E-Firestorm + Foxy R60B + Robitronic 8.5T + LIPO power
Thunder Tiger ZT-2

62

Mam doma Raytronic c12 a maximalni spokojenost smile Akorat ted Pelikan nema, tak je potreba docela hledat..Osobne jsem ji koupil v JINO http://jino.cz/nabijec-raytronic-c-12-2965.html

Raytronic C12

63

to by mě nabíječka vyšla dráž než celé auto :-) No já už si s tím nějak poradím.

Arrma Kraton 6S; Turnigy Reaktor 250W; (dříve HPI Savage Flux HP, TRX Stampede VXL)

64

Jak chceš, myslel sem to s tebou dobře.

Thunder Tiger ZT-2

65

tak tak kvalitní nabíječka je základ , na ní nemá cenu šetřit

66

to by mě nabíječka vyšla dráž než celé auto :-) No já už si s tím nějak poradím.

To ovšem není vada té nabíječky, ale auta....

67

Na blbnutí to neni špatná hračka

68

to by mě nabíječka vyšla dráž.........

No jo, jenže tohle auto se ti za chvilku rozpadne, ale dobrou nabíječku můžeš používat roky. Nehledě na to že to trafo kterému říkáš "nabíječka" ti jenom zmrší aku.
Ale jak chceš nějak si teda poraď.

Thunder Tiger ZT-2

69

je mi jasný že drahá nabíječka by byla lepší, však tak je to se vším... auto jsem koupil za pár šupů, asi koupim ještě jedno na náhradní díly ať je rezerva :-) Na blbnutí mi to myslím stačit bude. Možná k tomu ještě koupim turbonabíječku od Carsonu.
Každopádně díky za reakce.

70

ja se omlouvam ale prosim o vysvetleni nebo radu co znamenaji zavity na motoru ?
Stejnosměrný elektromotory řady 540 všude pišou jake maji zavity a podle toho kupujise regulatory
a stejnosměrný elektromotory velikosti 370 jak se to počita kuli regulatoru jesli mužu dat z 1:10 na 1:18 ? velikostně tam vejde !

71

tak jsem tomu trošku dal na frak  lol  lol
vyměnil jsem regulátor a motor na střidak jezdilo to opravdu fajn ale odešly mně převody tak je zalepil na tvrdo tekutým kovem pak mně odešla kardanka ve spoji tak ji navrtal dal jsem tam kolik a taky zalepil  lol už to jezdilo jako dráha ale pro změnu mně svlékalys gumy tak jsem to zalepil sekundovým lepidlem  lol a to není vše zase mně začaly praskat poloosy tak jsem vzal 4mm nerez kulatinu navrtal jsem dírky a udělal poloosy teď už to zatím drží jsem zvědav co bude na řadě jede to tak těch 60 km určitě, mam kousek tady radar tak to pudu zkusit snad to chytí  8)

72

Prosím prosím nevalí se někomu někde jedno kolo na Mr. Fu. Srazil sem se s minibajkem a hádejte přejel mně ho :-(
jsem z Mladý Boleslavy jeslí někdo poblíž je budu vděčny .

73

pasoval by tenhle akumulátor do mr. fu ??? http://www.rccarsandtrucks.co.uk/1641_1_105972247.html

74

Si to změř když si nenajdeš rozměry během kratší doby než to napíšu.
Dimensions: 137x45x25mm

od 6,2008 E-revo

75

Tak pár postřehů :
1.  NEJEZDĚTE DO VODY, NIKDY! sory za caps ale tohle je fakt základní pravidlo, první menší louže a regl udělal šššš hůůů big_smile

2. pokud to není nezbytně nutné, nevyšroubovávejte žádnej šoubek protože je to šitplast a budete to muset zalepovat vteřiňákem big_smile

3. nový auto určitě nekupujte big_smile koupil jsem skoro nejetý za 550kč (můžu dát kontakt) a za tu cenu určitě v pohodě

4. Poloosy určitě nezvládnou stříďák takže nejdřív nový, potom nový převody...a potom nový auto nejspíš big_smile