76

Re: Free Style Session - Sosnová

A neví někdo prosím to složení tohoto paliva přesně?

77

Tak já teda používám palivo BLACK DEMON.Na zimu 16% Nitro a na léto 25% Nitro.5.litrů stojí přesně 1000Kč.Palivo za 2000Kč??To bych se teda kroutil.Kolega Karel z Jihlavy používá tu Daytonu.Na fotce,kde jsem paliva fotil je i poměr,který si dělal sám. wink

78

Panove uz jste pomerne daleko od tematu Free Style Session - Sosnová bud pokracujte v danem tematu nebo si pro paliva a upravy MT zalozte dalsi thread.

79

Resime kdo s jakym palivem jezdil v Sosnovy, to je k tematu smile

80

Tak a je to tady.
jak bylo slibeno, po Free Style Session je tu zavod v Sosnove.
Pozvanku najdete v casti diskuse: Pozvanky na zavody anebo tady je odkaz:
http://www.rcauta.net/modules.php?name= … highlight=

Je tam i strucny hlasovani, hlasujte prosim.
Jmenem RC Crash Teamu diky.

81

Vzhledem k počasí není jasné jak to bude v neděli vypadat,aktuální zprávu o sjíznosti na dráze podáme v sobotu aby ti co se budou chtít závodu zůčastnit měli zprávu o tom zda závody budou či ne.Jinak v případě že se uskuteční je zajištěn gulášek,káva,čaj..Petr

82

Opravdu super.Mohu snad jednu připomínku?
Jelikož je počasí opravdu momentálně na draka a mění se z hodiny na hodinu,uvítám info o konání,či nekonání  v neděli ráno.Jestli je to teda proveditelný.Jinak se samozřejmě zařídím podle informací sobotních.
Díky.Jinak samozřejmě počítám s náhradním termínem.Je to tak ,že jo. wink

83

Zprávu chceme uveřejnit v sobotu večer ,není problém ani neděle ráno ,sobota byla myšlena pro jezdce z větší dálky kteří by vyjížděli brzo ráno.Pokud by závod nejel budeme se snažit vymyslet náhradní termín jenom nevim jestli by to bylo ještě na sněhu.Petr

84

Pokud to bude možné, potřeboval bych rozhodnutí o závodě nejpozději v sobotu ráno.

85

Zdravím všechny co zítra přijedou na závody MT do Sosnové u České Lípy.Dráha je na zítřek připravená,přebytečný sníh odházen, takže zítra nic nebrání  v tom pěkně si pojezdit.Těšíme se na Vaši účast.Petr big_smile

86

Díky za supr neděli.Díky organizátorům,závodníkům,Monstříkům.
A těm,kdo tam nemohly ať už z jakýchkoliv důvodů být,mohu jenom napsat.
Škoda.Protože fakt se všichni moc snažili.

http://www.volny.cz/mareamarea/trtr.jpg

Šťastná maminka,pilot a moc unavenej SAVÍK 25.

TAK ZASE NĚKDY CHLAPI wink

87

Gratuluju

88

Diky organizatorum za opet super den (zavod) diky obracecum a obraceckam, super prace

Diky DOLFImu za cenu utechy (kryt na nadrz)

Dale bych se rad omluvil zavodnikovi s revem, kteremu sjem v cilove rovince (jak sjem se po zavodech dozvedel) utrhl kolo, jeslti to dobre chapu, nevybral zatacku v predcilove rovince (pred boulemy) a vjel do protismeru cilove rovinky, bohuzel sjem si te vsiml pozde a takhle daleko jsem nikoho neceka - fakt sorry, nevedel sjem ze ten naraz mel takovy nasledky

Dalsi zavody pry budou uz bez snehu (asi kluci budou behat s fenem po trati, aby jsme nemuseli dlouho cekt. Martin EVO natocil nejake videjko, tak to sestriham a pak zase dam link.

89

Také se připojuji s díky organizátorům a těším se na další závody.

90

Díky za organizátorům za prima den.
To ACEMajky: nemáš se za co omlouvat, moje chyba. Bylo to přesně tak jak píšeš. Ve vracečce za skokánkem mě to vyneslo na cílovou rovinku do protisměru a než jsem se stačil vrátit ta přišla pusa . Ani jsem nestačil zaregistrovat od jakého auta.
Následky pusy: zlomené horní rameno, zlomený kardan, zlomená spojovačka  odpružení. No, v protisměru se proste nejezdí.
Jinak na to že to byl můj první závod, získal jsem mnoho cených zkušeností a na celkem náročný terén 3x čtvrtý a 2x pátý v rozjížďkách jsem celkově velmi spokojen.
V.K.

91

Pokusím se zde o odkaz na malé video ze Sosnové.Snad to projde a vyjde. wink

http://www.volny.cz/fiatmarea/

92

Uz sem to stahnul a podival se smile
Nemas toho vic a v lepsi kvalite?

93

V galerii máme pěkné video udělané Acemajkym.Super práce chlape.

94

Chtel jsem to dat i sem,a le bnejak zrovna stavkoval internet, tak jeste jednou:
Takze zde video z nedelnich zavodu na snehu s Sosnove (asi 65MB - 10minut)

Tosil to Martin EVO, za coz mu dekuji

http://www.acemajky.com/savage/data/video/2006/12_02/01.avi

95

lol  lol neni zač ,,tu chvylku co jsem tam byl tak jsem něco natočil , 8O  8O

96

Pekny video ,dikes  8O
SpiderXXL

97

Tak zde odkaz na pár fotek ze závodu,který byl fakt moc dobrej.Nesvezem se o weekendu zase??

http://album.volny.cz/leomonster/browse.php?album_id=55672

98

Moc pekny fotky smile

99

Dík.Tu kastli jsme jeli po závodech koupit od jednoho maníka k Ml.Boleslavi.Nechal nám jí za pěkných 400Kč.
Myslím tu černou.Dobrej kup né??
Jinak se těšíme na další závody. wink