1

Téma: HYPER CUP 2006

Mate nekdo v planu se zucastnit techto zavodu vypsanych i pro MT? info: www.rcm-pelikan.cz

XRAY NT1 PRO / Sonic 2,11ccm ProStock .12
Xray XB4
Spektrum DX3R

2

Re: HYPER CUP 2006

Mate nekdo v planu se zucastnit techto zavodu vypsanych i pro MT? info: www.rcm-pelikan.cz

Zavody konane v Ml.Boleslavi a nejspis i v Praze rad odjezdim, je to pro me dostupne co se tyde vzdalenosti.

3

Zdravím,mám takový pocit kdo nema koupená jejich prodávající buggy a MT tak snad není připuštěn na závody. Já jsem ještě nečetl jejich soutěžní pravidla je možné že se pletu.

4

jestli je to tak, pak mame smulu  8O

5

jestli je to tak, pak mame smulu  8O

Mluvil jsem sníma telefonicky ani firma mě nedala odpověď . Že se musejí na to zeptat a zítra dají odpověď. Ono totiš je tam na jejich stránkách vypsaná jaké značky můžou na start. Ale dále zase popisujou jako že by i jiné značky mohly jet závod. Tak uvidíme jakou dají zprávu.

6

Klidek chlapci, jede se to v ramci serialu RCAMK, takže ByPSik to zná a ostatní to poznají na prvních závodech v Praze. Pojede se zase asi (já nemám přesné info) Praha, Mladá Boleslav, Choťánky. Kalendář bude na http://www.rcamk.cz

7

Pozor !!! HYPER CUP můžou jenom jet buggy a MT které prodává RCM Pelikán. Píšu o Hyper Cup. Ptal jsem dnes na firmě.

8

Pozor !!! HYPER CUP můžou jenom jet buggy a MT které prodává RCM Pelikán. Píšu o Hyper Cup. Ptal jsem dnes na firmě.

Presne tak.Jsou to vypsane zavody pro MT modely znacek Traxxas,Protech.HoBao,Thunder Tiger  tongue

XRAY NT1 PRO / Sonic 2,11ccm ProStock .12
Xray XB4
Spektrum DX3R

9

Klidek chlapci, jede se to v ramci serialu RCAMK, takže ByPSik to zná a ostatní to poznají na prvních závodech v Praze. Pojede se zase asi (já nemám přesné info) Praha, Mladá Boleslav, Choťánky. Kalendář bude na http://www.rcamk.cz

Přesně tak.  smile
Hyper cup se jede v rámci závodů Czech Open.Bez omezení výrobce.
Tak jsem to pochopil.

Buggy 4WD 1:8 Mugen MBX Eco;  Buggy 4WD 1:10 HB Cyclon D4   
Buggy 2WD 1:10 Ansmann Mad Rat;  Stadium Truck 2WD 1:18 ZT2

10

No chlapci já nevím ,ale jak píšu tak to je. Přeci si nebude firma podávat milné informace.Jinak se podívejte na jejich stránky kde to popisují.

11

<i>No chlapci já nevím ,ale jak píšu tak to je.</i>

Tak nevíš, nebo to tak je? Dobrá, ještě jednou Ti to milý příteli vysvětlím. Nevíš jak to je! Je to tak, jak Ti říkáme s IVANDR, koukni se na http://www.rcamk.cz/kalendar2006.htm a porovnej s http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?katMenu=15&amp;subMenu=125&amp;zbozi=1325

VOILA?!?

Jede se prostě dohromady a ten "něcocup" se vyhlašuje zvlášť, loni Protech, letos Hobao. Takhle to prostě bylo vloni a významně bych pochyboval, že to letos bude jinak. Ještě něco?

12

<i>No chlapci já nevím ,ale jak píšu tak to je.</i>

Tak nevíš, nebo to tak je? Dobrá, ještě jednou Ti to milý příteli vysvětlím. Nevíš jak to je! Je to tak, jak Ti říkáme s IVANDR, koukni se na http://www.rcamk.cz/kalendar2006.htm a porovnej s http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?katMenu=15&amp;subMenu=125&amp;zbozi=1325

VOILA?!?

Jede se prostě dohromady a ten "něcocup" se vyhlašuje zvlášť, loni Protech, letos Hobao. Takhle to prostě bylo vloni a významně bych pochyboval, že to letos bude jinak. Ještě něco?

Je to možné jak píšeš. Já se jen odvolávám co mě bylo zděleno firmou. Jinak se podívej na stránky RCM Pelikán  Hyper Cup , stavební pravidla. Jináč se nemusíš semnou o to přít. Máš možnost si tam zavolat. Píšu jen co mě bylo zděleno. Jináč bych byl rád, kdyby tam mohly jezdit všechny značky, jak u buggyn tak MT . Děkuji za názor a těším se na setkání při závodech.

13

<i>Jede se prostě dohromady a ten "něcocup" se vyhlašuje zvlášť, loni Protech, letos Hobao. Takhle to prostě bylo vloni a významně bych pochyboval, že to letos bude jinak. Ještě něco?

Přesně takové informace jsem dostal i já. big_smile

to sumec:Ještě nevěříš? wink

Buggy 4WD 1:8 Mugen MBX Eco;  Buggy 4WD 1:10 HB Cyclon D4   
Buggy 2WD 1:10 Ansmann Mad Rat;  Stadium Truck 2WD 1:18 ZT2

14

Nechápu to.Jak by se Vám líbilo,kdyby Crash team vypsal závody pouze pro SAVAGE?
Naopak bych takové závody bojkotoval a ze zásady se jich nezúčastnil,byť je jich pro MT málo.Počkejte ale tak za rok.Nebudete vědět,kam se dříve vrtnout.To už takovéto kastovní akce nebudou aktuelní a nejakej pelikoš zkousne i Savage na ploše.
I kdyby se tam SAV9K mohl ukázat,nejedem.
Radši si budu jezdit na zahradě.To v takovém Lanškrouně jsou jiný frajeři.
Před nima smekám.Kdybychom neměli jinou,již déle plánovanou akci,jedu tam.
Můj názor.

15

Nevím, co s tím kdo sleduje, ale na závodech pořádaných v Mladé Boleslavi pod hlavičkou RCAMK se pojede závod MT tak jako vloni . Nevidím důvod, proč by jsi musel mít značku kterou prodává konkrétní prodejce. No a když, tak to budou samostatné rozjíždky. Vůbec se nebojte, rádi Vás v Mladé Boleslavi uvidíme a určitě si zajezdíte.

Vašek MB

16

Rád jsem si přečetl tvůj příspěvek a rádi přijedem.Nakonec u Vás koncem září minulkého roku Nás chytily monstery u srdíčka a hned jsme si jednoho koupili.Díky Vám v Ml.Boleslavi. wink

17

Samozřejmě, že nejen v Ml. Boleslavi to bude jak říká Vašek, ale v celém seriálu RCAMK. To si myslím, že mohu ze své, řekněme pozice slíbit...

18

Paráda a opravdu díky. wink