1

Téma: Tamiya s realným zvukem auta

ahoj, natocil jsem video s moji imprezou(rc) sestrihal a dodal zvuk realne imprezy..     http://www.youtube.com/watch?v=gmy8czZ3uLc

2

Re: Tamiya s realným zvukem auta

Hezký, povedený, zvuk tam sedí. Chválím.

3

ozaj super smile , pekna praca - aj isto narocna na cas (viem o com hovorim:) )

4

fakt parda, hlavne ten reviing na miste s tema plamenama !  big_smile

5

mazec:)kdyby se natočilo rc rally plus zvuk motorů tak je to nářez

Hpi e-firestorm,Ztw5,5 combo

6

idealka by byla asi taky RC Impreza a notmal impreza, jenom by si to postavil vedle a jel ! a jinak, mel jste nekdo tu moznost okusit imprezu? [myslim opravdovou]

7

Moc pěkný zvuky  wink  Ten plámínek a kouř je pěkný  lol

8

Okusil jsem jenom jako spolujezdec konkurenta imprezy, což bylo lancer evo X. Dostal jsem kbelík na hlavu a vezl jsem se na sněhu/ledu/blátě v klikaté vesničce a louce. smile  Pocit a ten zátah nádherný, ale chvilema jsem zavíral oči.. big_smile

9

To video je super 8)  a ten knot na konci  8O nemal by som asi trpezlivost urobit take video. Fakt obdiv....

Mugen Seiki mbx6eco  MMM v3 - 1800kv - Fubata BLS - Hyperion - Futaba 4pk
Mugen Seiki mbx6-e MMM v3 2200kv - Savox - Zippy

10

jj jako spolujezdec.jeden známej dělá už několik let mechanika solbergovi v rally.a tadyk u kroměříže je malá zapadlá garáž a tam se montují speciály tak jsem měl možnost sedět vtom jako spolujezdec,420koní už nahání strach:)a ještě semnou řezal tak zatáčky že kdyby tam byli normální sedačky a pásy tak lítám po celým autě:)

Hpi e-firestorm,Ztw5,5 combo

11

diky vsem..jinak v impreze 2002 sti sem jel jako spolujezdec a pak v lanceru evo X (spolujezdec)taky mazec-400koni normalne sem byl porad zarazene v sedacce smile nebo v pasech kdyz sme brzdily....V obou me povozil muj skvely strejda ktery jezdi rallyslalomy

12

mazec:)kdyby se natočilo rc rally plus zvuk motorů tak je to nářez

muzu to skusit mam vic kastli..a kamos ma taky par

13

kdybyste chteli tak vam muzu taky  dat k vasemu RCcku zvuk auta...staci rict me to bavi bylo by to  ZDARMA smile

14

úplně super video  big_smile zkus natočit další  lol

15

úplně super video  big_smile zkus natočit další  lol

mam to v planu wink

16

Chválím video i autora! smile Moc pěkné, ty zvuky tam hodně pěkně sedí... Pěkné auto, pěkné provedení big_smile Prostě krása video big_smile. Kdybych nevěděl, že je to RC auto, na nějakých kouskách bych řekl, že je to normální auto big_smile A ta SPZ big_smile Fakt libový video big_smile

Nic nemám smile pouze tu okouním smile

17

Chválím video i autora! smile Moc pěkné, ty zvuky tam hodně pěkně sedí... Pěkné auto, pěkné provedení big_smile Prostě krása video big_smile. Kdybych nevěděl, že je to RC auto, na nějakých kouskách bych řekl, že je to normální auto big_smile A ta SPZ big_smile Fakt libový video big_smile

jee diky moc smile ted chystam video kde bude tak 6 minut takovyhoto videa s ruznymi auty.. podivej se na teaser smile

18

Už jsem takových videí viděl, ale tohle je fakt nejlepší...  ten zvuk k tomu pěkně sedí.... hele, jestli se můžu zeptat, co je ta imprezu? ( "spalča" big_smile, nebo elektra )... takovou imprezu bych chtěl elektru, akorát nejsou finanční prostředky big_smile

Nic nemám smile pouze tu okouním smile