1

Téma: Jakou delku tlumicu na on-road TT-01 ?

Jakou delku tlumicu na on-road TT-01? 50 nebo 55mm? Chci to ciste na onroad.

HPI Cyber 10B + CC 4600kV | T3 '11 + X12 17.5T + Tekin RS | TT01 + Johnson + LRP IPC 7.1 | Spektrum DX3S | Raytronic C30

2

Re: Jakou delku tlumicu na on-road TT-01 ?

no to by me taky zajimalo , ttcko mam a zda si mi to nejake nizke kdyz ma msem tam kaminek odru si karoserii ale kdyz ji dam zase vys na drzacich vypada to blbe protoze mi couha "vana" sad a co na to jinak rikate ? :-) http://kyberbob.ic.cz/obrazky/PIC10042504.jpg

3

Dal bych 55mm, vždycky to můžeš zkrátit nějakou podložkou pod píst ;-)

kyberbob
sorry, ale to MHC (multifunction head cutter - křídlo) vzadu je hnus. Originál je lepší. A chtělo by to dodělat nálepky

4

Karoserii bych nechal výš. Pokud jezdíš po silnicích a cestách, tj. ne ideální rovný povrch, tak ti nic jiného nezbývá. Postupně jsem také zvyšoval, rozhodně je to lepší, víc projedeš a karoserii vydrží déle...

Jo a to křídlo bych sundal  wink  v tom musím souhlasit s honzou... Osobně bych tam nedával žádné.... A pokud polepy - tak decentně at to není přetláskaný - méně znamená více. Osobně na jednom autí nemám také nic a myslím že je to hezčí...

Tom

5

tak pár nálepek už jsem sehnal ale nechce se mi to na to dávat, takhle se mi to líbí a to křídlo je na té karosérii nejlepší tongue