Téma: original HIMOTO ?
ahoj
zacal jsem uvazovat o RC aute od HIMOTO.
Ale po par vlaknech zde jsem se docet ze prodejna himoto.cz neprodava
original himoto auta? Je to pravda? kde se daji koupit original.
diky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahoj
zacal jsem uvazovat o RC aute od HIMOTO.
Ale po par vlaknech zde jsem se docet ze prodejna himoto.cz neprodava
original himoto auta? Je to pravda? kde se daji koupit original.
diky
Ofic. dovozce Himoto do ČR je fa. Pelikán Pardubice
//prispevek porusoval pravidla a byl smazan;;; admin scarabeus
Neřekl, bych že neexistuje
http://www.himotoracing.com/index.php?main=wholesaler
Ty ceny na HIMOTO.CZ jsou šílený. To co tam stojí cca 300,-, tak u Pelikána stojí 130,-. Takovej obchod nebrat.
to jumorc- kdepak jsi prisel na to,ze Himoto je jen jedno? Ma sve modely,viz himotoracing,a spoustu klonu-jednou jsem z nudy nasel v Cine tri ruzne tovany,kde neco jako Himoto delaji.A na himoto.cz maji auta,ktere Himotoracing vubec nedela.
Neřekl, bych že neexistuje
http://www.himotoracing.com/index.php?main=wholesaler
Jo vsak to je jejiich prodejni sit:) Proste to funguje tak jak jsem psal. EXISTUJE POUZE JEDNA TOVARNA ktera vyrabi tyto modely jako OEM. To Himotoracing.com si u teto tovarny objedna vyrobit treba 1000ks, daji svuj potisk krabice a pak prodavaji dal pres svoji distribucni sit do sveta. Stejne tak to dela i MAVERICK se svojima modelal STRADA...Nakoupi cca nekoli tisic modelu, dodaji svuj vlastni potisk krabice MAVERICK (a prodava to pod distrubuci firmy HPI dal do sveta) a to ceske himoto.cz to nakupuje primo v teto tovarne a prodava na svem shopu..Takze co je original?:))) Myslim vse je original jen s jinou "nalepkou":)
Tak to je teda síla. Ten tvůj shop je opravdu "na úrovni" když se jmenuje HIMOTO a tvrdí že prodává Himoto, dokonce má u zboží napsané: Výrobce Himoto (i když ty tvrdíš že Himoto nic nevyrábí) a přitom to Himoto není! Mněl by se teda jmenovat "bezejmennej výrobce.cz" a né se přiživovat na značce kterou nedováží a nenabízí a vlastně s ní nemá nic společného! Pro mně je to podvod!
Cenovou politiku 8O tohodle shopu nekomentuju - prodávat může každý za kolik chce...
to je jako lrp
v evrope LRP
v usa duratray
v asii anderson
no a nikomu to zily netrha
oem a brandlabeling je dneska ve vsem
Tak to je teda síla. Ten tvůj shop je opravdu "na úrovni" když se jmenuje HIMOTO a tvrdí že prodává Himoto, dokonce má u zboží napsané: Výrobce Himoto (i když ty tvrdíš že Himoto nic nevyrábí) a přitom to Himoto není! Mněl by se teda jmenovat "bezejmennej výrobce.cz" a né se přiživovat na značce kterou nedováží a nenabízí a vlastně s ní nemá nic společného! Pro mně je to podvod!
Cenovou politiku 8O tohodle shopu nekomentuju - prodávat může každý za kolik chce...
Ja žádny shop nemám..jen jsem vysvětloval to že himoto.cz neprodava zadne padelky a himotoracing neprodava zadne originaly=vše je to nakupovane z jedne tovarny ale dal je to prodavane pod ruznyma znackama..Presne jak pise ten kluk dole s tim LRP. Nemecka firma LRP taky nevyrabi zadne modely ale pouze kupuje z tovaren modely na ktere dava jen sve nalepky a krabice...to same i ROBITRONIC a mnoho dalsich..Tento zpusob prodeje je proste zcela normalni u vsech druhu zbozi.. Jen se podivej kolik je na trhu MP4 prehravacu naprosto stejnych jen s jinou krabici a znackou. Tady máš nazorný příklad http://www.gogen.cz/ Normalni prodejce co nakupuje z cinske tovarny kterym doda pouze svuj navrh loga+krabice a pak to prodava pod svoji znackou. Co se tyce toho zda ma himoto.cz spolecne neco z himotoracing.com tak je hlavne to ze to nakupuji ze stejne tovarny:)
Tady máš nazorný příklad. Myslíš že český PELIKAN je výrobce nabíječek? Pokud jo tak jak me vysvětlíš tady toto?
PELIKAN RAYTRONIC C8
DURATRAX PIRANHA
http://www.duratrax.com/caraccys/dtxp4005b-2.jpg
Co je podle tebe original a co je jen klon/kopie/padelek?:)
Neni to nahodou to same ze stejne tovarny ale s jinym polepem prodavane pod jinou distrubucni znackou PELIKAN / DURATRAX? Proste takto je to naprosto stejne jako z čínským himotoracing.com a českým himoto.cz
Ovšem až na to, že Himoto.cz prach sprostě ukradl loga Himotoracing a použil je na svém webu i když je neprodává
A ono taky není čína jako čína viz HPI Baja vs čínský klon HPI baji, je to naprosto stejný ... HPI drží všechny auta stejně, klon podle toho jaký máš štěstí buď se ti rozsype za týden a nebo to vydrží i měsíc
Ale ano, existují i oem verze kopií, viz třeba ty nabíječky, ale tam to záleží jak si který "prodejce" ohlídá kvalitu
tak ta ted uplne mimo misu:
nejaky obchod, kde bych koupil levny ddr3 ramky? tak 4x4GB
kdyz uz vime ze v ty cine je vsechno levnejsi
prachy co usetrim, muzu vrazit do rc auticek
ještě k té jedné továrně-měli jsme jedno Atv od Himota-okamžitě se protočil kardan,vydřelo ložisko na motoru,šíleně vymačkaly unašeče na kardanu-brácha má truggy a neměl nic podobného,a když jsem koupil nové díly od Pelikána,celkem to drželo-a to jsme pak i střídák zkoušeli...Auto už je pryč-jen opravy a žádné jízdní vlastnosti.
Jinak je jasné,že himotoracing nic nevyrábí a ta továrna ta auta distribuuje dál a jinak,jenje těch výrobců víc-stačí hledat . A kvalita je rozhodně různá.
Ale že to Himoto rozjelo debatu:-)
Fakt jr,že málokdo se vrhne v začátcích na bazar a sežene něco solidního a kvalitnějšího. Potrápit se musí každý...
ještě k té jedné továrně-měli jsme jedno Atv od Himota-okamžitě se protočil kardan,vydřelo ložisko na motoru,šíleně vymačkaly unašeče na kardanu-brácha má truggy a neměl nic podobného,a když jsem koupil nové díly od Pelikána,celkem to drželo-a to jsme pak i střídák zkoušeli...
trochu v tom tvým komentu plavu,že ty sis dal pivečko venku sluničko kdo by si nedal...
to pitris-to máš fuk,himoto je pořád sračka,at je odkudkoliv,jen někdy víc,a někdy mín-už se orientuješ? Nebo už jsi taky po pivku?:-)
no,máš pravdu,ale než jezdit v nové Fabii HTP tak raději starší Bmw,ale to je zbytečná debata. Levné to je,ale pořád platí-levně koupené,dvakrát placené.Nakonec každý zjistí,že si raději koupí to 2x dražší a zajezdí si-opravdu je to tak těžké pochopit?A kdyby tě to zajímalo,někde jsem tu psal výčet závad,co Himoto mělo-když si spočítáš cenu oprav,už jsi v pohodě na dvojnásobné ceně-a není to o tom,že něco někdo neuznává.
no já třeba za sebe musím říct že muj prvni rc byl právě himoto stadium nebo tak to alespon trdil prodejce a mužu říct že za 4tisice je to dobrá varianta pro nováčka,jen to má malou chybičku a to že pokud s ním chceš jezdit pořádně tak ta hodnota se ti za rok (mně i min) zdvojnásobí takže jsem žačal hledat něco co se při prvním skoku nerosype nebo co se po 5té jiždě nezastaví z duvodu poruchy a umrtí elektroniky takže když to shrnu tak himoto za 4tisice je totální sra*ka o ktéré snad ani neuvažujte teda pokud nejste žačátečník protože asi je normálni si tím vyvojem projít,jelikož 80% lidi stějně na nikoho nedá a koupi si to co chce nebo na to co má!
děkuji TRAVE!
Tady máš nazorný příklad. Myslíš že český PELIKAN je výrobce nabíječek? Pokud jo tak jak me vysvětlíš tady toto?
PELIKAN RAYTRONIC C8
DURATRAX PIRANHA
http://www.duratrax.com/caraccys/dtxp4005b-2.jpgCo je podle tebe original a co je jen klon/kopie/padelek?:)
Neni to nahodou to same ze stejne tovarny ale s jinym polepem prodavane pod jinou distrubucni znackou PELIKAN / DURATRAX? Proste takto je to naprosto stejne jako z čínským himotoracing.com a českým himoto.cz
Já si myslím že výrobce je SJ jak u produktu píše Pelikán: Nabíječe RAYTRONIC pro RCM Pelikán vyrábí korejská firma SJ, dvorní dodavatel nabíječů pro mnoho předních světových modelářských firem.
A značka(obchodní) je Pelikán vždyť je to na tý nabíječce, obalu, i návodu napsáno. To je přeci naprosto jasný a seriozní!
Ale GrimReaper pochopil co tím podvodem myslím.
no já třeba za sebe musím říct že muj prvni rc byl právě himoto stadium nebo tak to alespon trdil prodejce a mužu říct že za 4tisice je to dobrá varianta pro nováčka,jen to má malou chybičku a to že pokud s ním chceš jezdit pořádně tak ta hodnota se ti za rok (mně i min) zdvojnásobí takže jsem žačal hledat něco co se při prvním skoku nerosype nebo co se po 5té jiždě nezastaví z duvodu poruchy a umrtí elektroniky takže když to shrnu tak himoto za 4tisice je totální sra*ka o ktéré snad ani neuvažujte teda pokud nejste žačátečník protože asi je normálni si tím vyvojem projít,jelikož 80% lidi stějně na nikoho nedá a koupi si to co chce nebo na to co má!
Je pravda ze vse je otazka financi.Drahe modely maji krome te kvality take druhou stranku-cena dilu. Kdyz jsem se dival kolik stoji regulator na Fluxe od HPI (3670Kc) a stridavy motor (3290Kc) tak to je teda taky dobra palka kluci:)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.