1

Téma: Pneu na asfalt pro rekreační ježdění

Po nedávné konverzi nitra na elektru sem si začal placky užívat,ale,origo pneu sem sjel ještě s nitro motorem a začínam dost tápat jaké pneu na asfalt.Mechovky 5 baterek,carson 3 baterky a dnes katastrofálně 1 baterka na ansman V.Je to vyloženě na hobby ježdění,ale abych měl 2sady pneu(10 sad ansmanu)na den,to abych si pořídil pneuservis smile .Máte někdo nějákej tip na přijatelné pneu pro hobíka?Už sem myslel aj na take off,ale nejsou z nejlevnějších a riskovat životnos 1 hodinu se mě už nechce.

GOOO Ansmann jen GOOO!!!

2

Re: Pneu na asfalt pro rekreační ježdění

CORALLY STCC vydrží bezproblémů 4 závody... a pak tyto http://www.lrp.cc/en/products/vtec-tyre/110-onroad/produkt/vtec-30x-komplettrad-asphalt-4stk/details/

3

Díkes za tip,při mojí spotřebě udělám asi recenzi na pneu  big_smile ,4 závody,to mi možná vydrží aj tejden big_smile

GOOO Ansmann jen GOOO!!!

4

Nazdárek,nesmíš jezdit tak vostře,aby si pneu hned nesjel na papriku.To se ale nedá viď,já vím. big_smile Jinak ještě jednou moc díky za pomoc a rady při záběhu savíka.

5

Vždy jezdím,co dovolí technika big_smile ,taky to pak tak vypadá,ale od toho to přece je,odreagovart a vyblbnout se.Jo ať safík slouží,kdyby něco tak se ptej.
Lidičky,kdo máte jaké zkušenosti se životností pneu na onroad na asfaltu?

GOOO Ansmann jen GOOO!!!

6

Zminene Corally je dobra volba. Vydrzi dlouho a sedi pri ruznych podminkach +- stejne.

7

Třeba se mnou nebudete souhlasit, ale já pokud bych sháněl pneu na rekreační poježdění, tak bych se poptal závodníků. Spousta z nich nevyužívá plnou životnost gum a ty pak za pár korun prodávají.
Taky jsem to tak dělal, ale bohužel cesťáky už nejezdím, takže ti nemůžu nic nabídnout.

8

Mám slušnou nabídku na pneu SWEEP 32 R,myslíte že se dají srovnávat kvalitativně s Corally stcc?V profi pneu se zatím ještě tak neorientuju a upřímně značku Sweep neznám.

GOOO Ansmann jen GOOO!!!

9

No osobně jsem Sweep na desetině nezkoušel, ale podle informací od kamarádů, co ty gumy jeli na Xray challenge nejsou špatné, ale ve špičkovém závodění se nemůžou s STCC rovnat.

Neukamenujte mě, pokud jsem napsal blbost, jen tlumočím lidi, co ty gumy jeli a mají srovnání s Corally.

Na rekreační poježdění určitě stačit budou, to se nebojím.

10

sweepy jsou stejně dobré na koberci jako corally, ale nejsou na asfalt. na xrayi jezdím oboje, stejně jako většina ve stocku.

11

Chlapáci dík za reakci,ale s tím asfaltem nevím,tohle je zkopírované od prodejce:
Kvalitní sada gumových pneu s běhounem o šíři 24 milimetrů a tvrdosti 32. Řada pneumatik označovaná "R" se vyznačuje dobrou stabilitou a dlouhou životností na asfaltovém povrchu.
No jelikož s tím elektronitro tankem na závody nepojedu,zkusím je a uvidíme,jsou za přijatelnou cenu,tak vyzkouším životnost na asfaltu.Už sem s tím hovádkem zhobloval co se dalo,ještě chvilku a začnu hoblovat pneu z buggy smile

GOOO Ansmann jen GOOO!!!

12

sweepy jsou stejně dobré na koberci jako corally, ale nejsou na asfalt. na xrayi jezdím oboje, stejně jako většina ve stocku.

SWEEP R jsou na asfalt

SWEEP QTS jsou na koberec

Xray T4, Xray T4 2015, Sanwa MT-4, Spektrum DX3R Pro

13

Ty SWEEP R jsou treba tyhle? http://www.rcmart.com/catalog/rc-touring-slick-tires-much-more-sweep-rubber-tire-24deg-sw424r-p-26316.html

To Degree znamena co? Provozni teplota na kterou jsou stavene?

HPI Cyber 10B + CC 4600kV | T3 '11 + X12 17.5T + Tekin RS | TT01 + Johnson + LRP IPC 7.1 | Spektrum DX3S | Raytronic C30

14

To Degree bude asi šířka pneu.

GOOO Ansmann jen GOOO!!!

15

A jsou to teda ty "R" ? Protoze na tech strankach maji EXP, LHS, QTS, ale zadne R nevidim

HPI Cyber 10B + CC 4600kV | T3 '11 + X12 17.5T + Tekin RS | TT01 + Johnson + LRP IPC 7.1 | Spektrum DX3S | Raytronic C30

16

Sem se splet,bude to tvrdost pneu 24,jinak v tom odkazu co jsi dal to R je,jen se pořádně podívej SW4-24R

GOOO Ansmann jen GOOO!!!

17

Ono i pri ostatnich typech je na konci "R", tak proto se ptam.

18

LHS - koberec
QTS - koberec i asfalt
EXP - koberec
R - rubber - guma
P - plastic

aspon dle popisku v onom shopu

19

Mrkni sem:

http://sweepracing.com/index.php/?cat=52