1

Téma: HOBBY OPEN 2010 -1.záv. výsledky

Tak zatím toto, ostatní doplnim průběžně.

http://www.rcautoklub.estranky.cz/clanky/zavody/vysledky-zavodu-a-celkove-vysledky

big_smile

2

Re: HOBBY OPEN 2010 -1.záv. výsledky

Fotky: http://boby123.rajce.idnes.cz/hobby_open_2010_1/#album

videa: http://www.youtube.com/watch?v=p-2TjLRk1-g
http://www.youtube.com/watch?v=v1D0_X2oXkU
http://www.youtube.com/watch?v=EWN9DsvlE5E
http://www.youtube.com/watch?v=xEa8xT750jM
http://www.youtube.com/watch?v=90VdBmvTbR0
http://www.youtube.com/watch?v=U7OsH-ybA-0

3

Klobouk dolu.
tak brzy fota atd. to se jen tak nevidí :-)
děkujem :-)

4

To zas byla jednou pěkná prasárna.
A prosil bych přehodnotit Pravidla ohledně nekorektního chování jezdců.
Záměrně likvidovat auta ostatních bych viděl nejprve na napomenutí,další napomenutí vyloučení ze závodu.
Podle Pravidel a ohlasů ten strejda v oranžový čepici VŮBEC neměl získat první místo,rovnou diskvalifikace.A nejedná se jen o něj.Pokud by teda někdo podal protest,na což se dost lidí vyprdnulo.
Podobných průserářů se na závodu objevilo víc. roll  :oops:  :twisted:

5

Díky Boby za rychlý vyvěšení.

6

Jedinej kdo tam byl za prasaka a to to reknu hodne slusne byl ten "mladej"  pan s BAJOU co obsadil prvni misto ve dvoukolkach.Jeho projevy z tribuny se snad ani nedaji slusne komentovat.Takze priste az tam budu jako dobrovolnej nahazovac(a nahazel jsem asi 20 rozjizdek) a timto zpusobem se bude projevovat tak mu ukazu akorat zdvizenej prostrednik a necham ho at si z te tribuny sleze a  svoji milou BAJU si otoci na kola sam.Uvidime jestli bude prvni.Podle toho co jsem tak vypozoroval tak lepe nez rizeni mu jde perevraceni bourani do ostatnich a rvani na nahazovace. (PRASE)

PS1:Krasne vydarena sobota.Neprselo a kdyz se clovek trosku hybal tak nebyla ani zima.SIce mam par modrin ale co by jeden pro kamarady neudelal.Tesim se na dalsi zavod a at nam to kluci jezdi.

PS2:Boby musis nekoho zaucit na post hlavniho rozhodciho a poradatele jinak si nezazavodis:-))

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

7

To zas byla jednou pěkná prasárna.
A prosil bych přehodnotit Pravidla ohledně nekorektního chování jezdců.
Záměrně likvidovat auta ostatních bych viděl nejprve na napomenutí,další napomenutí vyloučení ze závodu.
roll  :oops:  :twisted:

Ono se musí nahlásit konkrétní přestupek hned a né si stěžovat až druhý den (to se toho už moc neudělá)V providlech je ,že ,,Každý závodník je povinen stavět auta skupině jedoucí po jeho rozjížďce (může za sebe poslat svého mechanika)".Pokud se podíváš na videa tak tam jsou pořád stejný lidi a ostatní poze koukali.Proto se volalo na lidi aby šli nahazovat.
PS:Pokud stam nebyl tak to nemůžeš posuzovat.Pak je to,,Jedna bába povídala".

8

Pánové nechci vám odpororovat na svoje názory máte právo,ale fňukáte tu jak babky co v Kaufu zjistili,že cukr v akci je už vyprodanej.

Jsou to závody a šťouchance tam prostě jsou a budou,řvaní z empairu tam taky bude a chybky v organizaci tam taky budou.

Já jsem rád,že nikdo žádný protesty nedává je to blbost,už vidim bandu fňukajících chlapů kolem rozhodčího se zápiskama kdo ho kolkrát šťuchnul a kolik kvůli tomu ztratil vteřin a jak mohl být první kdyby mu všichni nebližovali  lol  lol  lol .

Každej do někoho strčil,nebo mu zacláněl při předjetí a kdo řiká že ne kecá.  big_smile  big_smile  big_smile

Závody byly v pohodě,těžký,jezdilo se rychle a orgnizačně na slušný úrovni,já nepozoroval problém.
A kdo si jaký místo vyjel,takový si zaslouží.

Nebo myslíte,že je to na opakování ceremoniálu?  :twisted:  :twisted:  :twisted:

9

popo10_1:tak takováhle vyjádření si nech na dětský hřiště, kde se děti prostě nedomluví a musí se některý věci brát jako fakt.
My jsme už většinou velký kluci takže bychom se k sobě měli chovat slušně.
Neni to o fňukání, ale konkrétní stížnosti na konkrétní jednu osobu od více lidí. Podle pravidel mohl dotyčný jet klidně domu, protože aspoň tři lidi sejmul dost na to, aby se ozvali. Když ti někdo vlastní blbostí udělá škodu na autě za 2000, tak to už dost bolí.
To, že nahazovač občas nevidí je prostě normální, musí koukat kudy jedou auta na něj aby ho nesundali (vid Jiříku, ten atentát ti nezapomenu). Ale používat na tribuně slova označující pohlavní orgány a jiné směrem na nahazovače neni ani slušný ani omluvitelný.
Dost mě vadilo, že málokdo nahazoval, ti co dojeli, tak se sebrali a mazali si do depa a nestarali se o jiné. Dal bych dohromady celkem dost jmen, co nenahodili za celej den ani jediný auto, ale jelikož bych na někoho zapomněl, tak by to nebylo spravdlivý.
Držim nám všem palce, aby kluci vymysleli nějakej způsob, jak tohle ošetřit.

Kdyby se tohle někoho dotklo, tak to s ním velice rád proberu, osobně, protože na nettu je každej hrdnina, ale do očí už moc ne. Tomáš Gregor

10

Urvanej napsal:

popo10_1:tak takováhle vyjádření si nech na dětský hřiště, kde se děti prostě nedomluví a musí se některý věci brát jako fakt.
My jsme už většinou velký kluci takže bychom se k sobě měli chovat slušně.

V pohodě s nadáváním do Pí.. a ču.. se musí přestat o tom žádná.

Ale jak chceš obvinit někoho,že ti udělal škodu na autě a že ty si v tom nevinně jedete spolu třeba celou rovinku vedle sebe pak to do sebete naperete jednomu se nestane nic a druhej to má auto na hadr kdo za to může?

Prostě voba a jeden měl smůlu,neumím si moc představit situaci kdy za to jednoznačně může konkrétní osoba a poškozenej je naprosto z obliga.

A voba samo budou tvrdit,že ho sejmul ten druhej.
Já bych si to teda rozseknout netroufal a rozhodně ne na základě toho co my řekl ten poškozenej.

Do mně to tam někdo nakulil,že mi urval servosaver,jel zamnou a nakulil to do mně až se "zajiskřilo" a co nadělám,prostě bum a hotovo.
Ale ani sám bych si netrouf říct,že to byla jeho chyba.Prostě se to nějak seběhlo.

JO A KDO NENAHAZUJE JE ŠMEJD O TOM NENÍ DISKUSE BYLO TO JEDNODUCHÝ.DOJET A NAHAZOVAT TO JSEM DOUFÁM PLNIL  lol

11

Pánové jsem rád že se to tu řeší,ale bylo by lepší kdyby jste dali konkrétní návrhy co by se mělo změnit na příště.
Nahazování se vyřešilo tak ,že v každé skupině jede téměř vždy 10 lidí a na příští závod se koupí reflexní vesty pro nahazovače a každý kdo dojede si uklidí auto a vezme vestu a pude nahazovat (pokud ne bude ze závodu vyloučen) nebo si sežene někoho místo něj.Pokud tomu tak nebude bude závod ukončen bez rozdílu jestli je to na začátku nebo na konci.Aspoň nebudou vznikat dohady že ten nahazoval a ten zase ne.
Pokud bude někdo do někoho schválně bourat bude okamžitě ze závodu vyločen.
Pokud bude mít někdo na někoho výhrady tak to ohlásí hned!!!Nebudeli tak učiněno tak se asi nic nestalo.

12

Doporucil bych jeste nakoupit sadu roubiku do ust a preventivne je urcitym jezdcum nasadit jeste pred zacatkem zavodu:-)))Jinak s tema vestama je to vybornej napad kuciiiiiii:-)

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

13

S těma vesama tomu moc nerozumim, co se tím změní. Holt dotyčnej dojede a vestu si nevezme a pokračuje v nastoleném trendu. Jedině že by pak někdo zbytek vest zabavil, vzal si seznam jezdců z předcházející rozjíždky a obešel ty co jsou v poli a zbytek je vinen. Ale to už zase trochu smrdí STBáckejma manýrama. Na druhou stranu se může akorát stát, že tímto přístupem budou vesty přibejvat, protože než by se nechal vyloučit, tak radši vyndá svojí z auta  big_smile

popo10_1: nevim jesi si to plnil, neznám tvoje jméno ani obličej, takže to musíš vědět holt sám. big_smile Já jsem třeba 2x vynechal, protože jsem musel nutně servisovat a stejně jsem to jednou nestihl.

Dle mého názoru opravdu nikdo nebourá schválně za účelem vyřazení a zdemolování soupeře, ale jede řekněme nebezpečně. Takovej ten styl jedu já, všichni pryč. A když se při takovémto stylu někdo přimotá do cesty, neštěstí je hotovo.

14

Ohledně nahazování: dojede se rozjížďka a auta která jela zůstanou všechna za tribunou aby se na ně viděla a dotyčnej si na tom nemohl nic dělat. Při počtu pěti skupin má dostatek času na opravu (to jest 3jízdy skupin může opravovat). Pak je tu ještě před semifinálovkou a finálovkou možno odložení startu. Je to v pravidlech. Ale toho nikdo nevyužil a radši se hrabal ve své káře když měl nahazovat.

15

Tak že pak by bylo řešením udělení nějaké časové penalizace tomu , kdo bezdůvodně nenasazoval - pokud byl vybrán , nebo vyzván. To by si pak každý rozmyslel....

Bugy ASSO  1:8 ,GRP
E-Revo Brushless 2,4GHz Castle Creations Mamba Monster

16

Ohledně nahazování: dojede se rozjížďka a auta která jela zůstanou všechna za tribunou aby se na ně viděla a dotyčnej si na tom nemohl nic dělat. Při počtu pěti skupin má dostatek času na opravu (to jest 3jízdy skupin může opravovat). Pak je tu ještě před semifinálovkou a finálovkou možno odložení startu. Je to v pravidlech. Ale toho nikdo nevyužil a radši se hrabal ve své káře když měl nahazovat.

Plně stím souhlasim.
Pravidla se dlouho připravovala a po uveřejnění neměl nikdo žádný námitky (pokud je vůbec někdo četl).
Jedná se o hobby open a musí se počítat i s nováčky (třeba u 1:8 tam byl kluk co oběl sotva jedno kolo a ostatní měli zasebou min.3 a nestěžoval si nikdo).

Všichni máte nějaký připomínky (hlavně 1:6),ale na druhou stranu,když chcete jezdit podle pravidel tak byste do závodu nenastoupil ani jeden (nebyl zadní kryt ozubeného kola,což je v pravidlech od začátku).

17

S těma autama v depu je to super nápad.

Liška Josef: slovo "zadní" tam právě nebylo nikde zmíněno a nebo já si ho aspoň nevšiml. Dumal jsem nad tím co tím básník chtěl říci a došel jsem k závěru, že je tím myšlen ten klín pod difem a spojení "chránič ozubeného kola diferenciálu" je snad i slušnej českej název pro ten klín v obchodech.
Nenapadlo mě, že je to myšleno jako ochrana nahazovačů, který to budou chytat za prdelku, protože už jsem auta párkrát obracel a dycky to chytám jen za přední kola, za boky nebo za křídlo, protože: nitra to musí protáčet aby jim to nechcíplo, tam to chápu, ale u benzinů to auto je těžký jako prase, člověk musí vynaložit víc síly a když mi ho vytáčí pod rukama, tak si chvíli rozmejšlim za co ho otočit, abych nepřišel o pařáty. Za zadek plata bych ho nechytil ani kdyby chcípnul. Proto jsem došel k tomu, k čemu jsem došel.
Nehledě k tomu, že spousta lidí mu naloží ještě ani neleží kolama na zemi a krásně mě ohodili od hlavy až po paty  big_smile ale v zápalu boje to chápu smile

18

S těma autama v depu je to super nápad.

Liška Josef: slovo "zadní" tam právě nebylo nikde zmíněno a nebo já si ho aspoň nevšiml. Dumal jsem nad tím co tím básník chtěl říci a došel jsem k závěru, že je tím myšlen ten klín pod difem a spojení "chránič ozubeného kola diferenciálu" je snad i slušnej českej název pro ten klín v obchodech.
smile

Pokud nebylo někomu něco jasný tak se zeptám (témeř nikdo nepsal).S Dušanem jsi často a na posledním závodě kde jsi byl se to také říkalo a i dokonce ukazovalo.

19

Trošku uhnu od tématu :-)
Má ještě někdo nějaký fotky ? big_smile
Závody to byli super  big_smile  krásně jsem si zajezdil až na ty vybité baterky v 19 minutě ve finále big_smile  Ale je to závod a ted už vím že mám právo místo dvou zastávek na tankování. Jet do boxu jednou na výměnu baterek :-) S přítelkyní to doma natrénujeme a pak to bude závod :-)

Příspěvky [ 19 ]

Stránky 1

Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.