1

Téma: Výběr motoru na Drifty

Čaute
Po dvou rocích driftování s Mig500 turbo jsem se rozhod že koupím nějaký druhý motor.Ale jaký?Jak to tak pročítam tak někde píšete motor s málo závity někde zase hodně závitů a tak jsem se chtěl zeptat jak to teda je a jaký motor bude nejlepší.Zátím se mě líbí motor od Carsonu Venom Drift 17 a 31.500otáček , nebo od LRP V10 12z a 41tis otáček.Ale stejně nevím co bude nejlepší roll .Motor chci převážně na drifty.A ještě bych se chtěl zaptat jaké převody budou nejlepší na TB-02.Děkuji za odpovědi

2

Re: Výběr motoru na Drifty

i když se ptáš asi na stejnosměry tak zvaž i střídák, doporučil bych ti combo ezrun 9T, myslím že se dá sehnat za dvojku
kamarád ho jezdí v TL-ku a jenom koukám kolik toho ten motor za tu cenu dokáže
já jezdím slydr 6,5

asi sem moc nepomohl :-)

3

No stím stříďákem nevím  wink .Někde jsem četl že na drifty jsou lepší stejnosměrné.A dík za tip na to combo.Já sice regulátor mám ale brachovi jde blbě, tak mu řeknu.A díky za odpověd.Sice jsi mě neodpověděl přesně na to na co jsem se ptal ale alspoň něco 8)

4

kdepak si četl že stejnosměry jsou lepší než střídáky? koukni se co se jezdí v japonsku, od kud to knám přišlo: http://rcdrift.50.forumer.com/viewtopic.php?f=10&t=41

5

přesně jak píše Tirin,navíc v minulých dvou číslech je článek o motorech na drift-a vítěz? Kombo od Novaka...kdepak plechovky

6

neměl by jsi prosím ta dvě čísla třeba v pdf-ku?

7

tak to bude až příští rok,ale není problém si ty časáky objednat nebo koupit v Rc kšeftech

8

klídek joo ještě jste mi neodpověděli big_smile tak jsem se díval na netu a máte pravdu že jsou možná i lepší ty štřídáky.A hlavně by mě zajímalo jak je to teda s těmi závity.Co bude nejlepší na drifty.Děkuji

9

Jezdi v klidu dál miga, nebo tady pohledej, je tu odkaz na perfektní recenzi vo slovenčině na driftový motory.
Převod ti bude vyhovat jinej než mě. Kolega třeba jezdil hodně rychlej (5,5), já zase pomalej (7,5) na stejnym kombu. Ale u uhlí budeš spíš potřebovat to nastavit podle motoru, co utáhne. Což opět záleží na tom, co si vybeš. Já vybral Novaka.
Takže študuj, jednoznačná rada neni.

10

z tech co si napsal bych vzal asi ten vicezavitovej, myslim ale ze se da driftit i s 21z, neprijde mi ze by drift byl nejak narocnej na vykon motoru. ty 14z/12z motory podle me zbytecne rychle vytlucou baterku a budou potrebovat regler co snese velky proudy...

ja mam v driftcar to ezrun 9t combo .. co jsem to ted porovnaval tak jsem prohodil  tohodle ezruna s 14t stejnosmernym nosramem  + nosram esc co mam ve 2wd buggy a zhruba srovnatelny....

nevim co umi treba slydr od novaka navic kvuli cemu by stalo za to nasypat do toho tolik...

11

ok.Tak z toho co jsi napsal se už dá i něco vybrat.Děkuji mockrát všem.Zítra snad něco obědnám. 8)

Edit:regulátor mě utáhne jen 12 a + závitů tak snad něco vyberu.A jak jsem si tak četl na druhém foru tak na drifty bude asi nej 14z-18z.