1

Téma: TT-01 do střídáku nebo lepšího motoru

čau pořidil jsem si na odreagovačku tt-01 chci to překopat na střídaka a v tomhle měřítku a kategorii nejsem zběhlej má někdo nějakéj typ? či radu dík
jedná se mi o kompletni vymněnu comba a asi i serva dík

bylo : Haiboxing Fabia,Tamiya TT-01,E-maxx 2x,E-revo 2x E-revo Brushless 1x, Summit - upgrade Brushless - mamba monster , e-revo 1/16 brushles dsx 3,0
nyní : kočár 4x4 a v něm moje drcera Barborka
http://double-m.rajce.idnes.cz/?sort=&page=1

2

Re: TT-01 do střídáku nebo lepšího motoru

No, záleží na tom, co od toho čekáš.... Kolik peněz do toho chceš dát?

3

Pokud chceš jezdit svižněji, kup si třeba EzRun s nějakým 13-17 T motorem - to je ještě relativně šetrný k autu. Cena je rozumná.

Pokud chceš raketu, kup si NOVAK HAVOC 3S s 8,5T motorem balistic. Cenu ti vynahradí rychlost, která se přibližuje momentu vzletu auta   lol 

Počítej ovšem s větší spotřebou náhradních dílů - já jsem měnil zadní diferenciál po 14 dnech, nutností je AL kardan, plastový nesnese krut a otáčky a ohne se. Gumy vydrží tak 2-3 hodiny nešetrné jízdy...

4

Pajiku díkes za rady .... no chci to na rekreačku ale chci aby to bylo trochu na urovni ta plechovka je směšná  big_smile  big_smile  litat do nebes nepotřebuji to je jasný spíše chci jezdit rallyčko a kdyby to bylo živější byl bych rád po tom ezrunu se kouknu jen ještě,jak to zpřevodovat? našel jsem nějaký tabulky ale to je trochu mimo podle mně nic tam nesedělo z těch parametru... díkes
alu díly potřeba budou to vím už na tom pracuju (objednáno)

bylo : Haiboxing Fabia,Tamiya TT-01,E-maxx 2x,E-revo 2x E-revo Brushless 1x, Summit - upgrade Brushless - mamba monster , e-revo 1/16 brushles dsx 3,0

5

no to brzdi smile co máš objednáno za díly? Kardan, řízení OK . Kovový poloosy OK. Hliníkový ramena? Ty bych si na auto nedal. NIKDY. Když to někam napereš, plastový rameno praskne - oprava do 150,- když to někam napereš s hliníkovým ramenem, otrhá ti to půl auta - úchyty na vaně, na difu atd., protože rameno nepovolí.... Mluvím ale o velký ráně.

Jinak já jsem jezdil nejlehčí převod pro TTčko - už si to moc nepamatuju, ale myslím, že to bylo 19/61. A auto s tím novakem 8,5 jelo 56km/h - krmený polomrtvýma NiMh, dát tam 3S Lipo, asi by to podvozek sežralo a vyplivlo  big_smile

Klidně bych se nebál dát 13z EzRun kombo s tím převodem 19/61, pomalu to nepojede smile

6

objednáno mám jen to nejnutnější jako řizeni,kardan a nějaké tlumiče ramena to né to znám z velkých žihadel to jak napereš všechno jde kolem ramen do kytek to jsem poučen už dávno,čili jen hodit ezruna a frčet  big_smile  big_smile