201

Re: leo-x monster truck

Asi jsi očesal zuby na té " spojce " která chrání převody. Rozdelej převodovku a budeš tam asi mít ozub.kolo s pružinkou. Tak zkus tu pružinku vyměnit za silnější. Je to už asi 3 roky co jsem to měl rozdělané,ale tak nějak to tam je poskládané. A hlavně s citem po plynu!

Himoto trugy 1:10,  dostává céres a drží :-) ,Mini Inferno 1:16 , Nesmrtelné Leo-X monster 1:20 , Traxxas splašené E-střevo VXL 1:16

202

Asi jsi očesal zuby na té " spojce " která chrání převody. Rozdelej převodovku a budeš tam asi mít ozub.kolo s pružinkou. Tak zkus tu pružinku vyměnit za silnější. Je to už asi 3 roky co jsem to měl rozdělané,ale tak nějak to tam je poskládané. A hlavně s citem po plynu!

Himoto trugy 1:10,  dostává céres a drží :-) ,Mini Inferno 1:16 , Nesmrtelné Leo-X monster 1:20 , Traxxas splašené E-střevo VXL 1:16

203

Hm to mam teda radost že to musim rozdělat sad  no.Ale to je naky divny,sem vyjel 3je baterky a s origo mot.to nedělalo jen vtom 1nou ruplo a jelo to tak nevim večer to rozdělam :evil:

204

no tak sem to rozdělal a zuby sou vpoho tak sem jeste zkusil tu pružinku natahnout aspon protože jinou nemam sad  sem to poskladal zpatky a delá to furt takže sem už v koncích nevim co stim :evil:

205

tak sem našel v nd.to kolecko bez pružinky je napevno,prohodil sem to  a pořád to skace :evil:  :oops:

206

Řekl bych že když jsi měnil motor tak jsi při montáži špatně nastavil zubovou vůli mezi pastorkem motoru a prvnim ozubeným kolem převodovky.Je tam velká vůle a přeskakuje to.Na jednu stranu víc,na druhou míň.
Tu vůli je třeba nastavit při každej montáži motoru,nebo i při výměně pastorku za jiný s jiným počtem zubů.

207

Pro Kajmana:Taky po těch pastorkách pátram a dost nutně bych ho potřeboval.Nemám ale nějak čas se dostat do Prahy,kde by se mělo něco nechat sehnat.Taky se mi moc nechce to řešit přes poštu stylem pokus omyl.
Co jsem zatím zjistil tak by měl pasovat pastorek z X-ray(dělají nejaký monster 1:18 a na něj pastorky od 8zubů) a potom z modelu Minizilla od Hot Bodies(na tu by měl být myslím i pastorek od 7 zubů).
Dokonce by měli být pro tyto modely k sehnání pastorky kovové s aretačním červíkem.
Doufám že si to vše správně pamatuju,protže je to tak 3/4 roku co jsem to řešil(teď jsem to nějak hodil za hlavu)
Kdyby k této problematice měl ještě někdo něco tak sem s tím.Pomohlo by to evidentně více lidem.

208

Tak červený monstřík je zase v provozu po repasi. Dodělané LED osvětlení. Fotky co nejdříve dodám

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

209

Už sem myslel že sem zustal sám tady!no ja furt nevim co stema oz.kolama pořád to přeskakuje.fakt uz nevim mozna by bzlo lepsí koupit new.co? :?:

210

Mě to teď zacalo taky křupat při prudkých rozjezdech. Ale neřeším to, zatím...

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

211

...seridte si ten motor...a prestane to preskakovat.. ;-)

A hlavne s tim jezdete kluci v klidu...vzdyt to jsou "jen" plastove prevody!

212

Bohužel přeskakování zubů mezi pastorkem a hnaným kolem to není...

213

lol tak po delší sem zase tady :twisted:  a pořád nejezdim zabejvá se nekdo vubec ještě timhle modýlkem?

214

Ano  big_smile  Jeden ještě máme v provozu, ale je to už stařeček... Provedl jsem repas a zatím jezdí.

215

no to ja se ktomu dostal zase az ted nak nebyl cas :oops: porad nevim co stim cvakanim jak sem uz psal predtim sad asi zkusim nejakej servis :oops:

216

Vím že u Pecky v Průhonicích ho jeden prodavač vlastnil a možná by pomohl...

217

hmmm sice trochu z cesty ale zkusim tam aspon zavolat a kdyz to vyjde tak zajedu tam lol .Jinak asi uz zacnu tunit,aspon  trochu :twisted: no a jak ty jeste jezdiš?

218

ja osobně s ním už nejezdím, ale udržujeme ho s bráchou v provozu pro ženský v rodině. Ty s ním jezdí rádi...

219

smile)) ááá tak ženský jo? :oops: no az ho dam nebo nekdo dá dokupy tak budu jezdit hometrial lol jak to tak vidim tak nikdo stimhle nejezdi :cry:

220

No moc lidí s ním nikdy nejezdilo, ale já si s ním užil skvělé začátky a na doma je velmi dobrej. Holkám vyhovuje, že jezdí pomalu

221

Zdravim dostal se mi do ruky tenhle mini monter neporadíte kde do nej koupit nějaký tuning?nemuzu nic sehnat sad děkuji za rady

222

Je to odkaz z první stránky tohoto vlákna big_smile
http://www.rcmart.com/atech-leox-c-144_ … mp;sort=1a

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

223

Tam jsem koukal ale nemaj tam toho moc.treba tlumičem nemaj vubec sad

224

Tak tlumiče si kup jinde v eshopu podle velikosti.

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

225

nenapadá mě z čeho by tam mohli jít