1

Téma: TRATĚ PRO MONSTERY

Mám takový dotaz.Mohl by zde někdo z kolektivu lidí,kteří se pohybují kolem monsterů a jejich tratí zmínit ,jak  vlastně bude tem příští rok vypadat.Hlavně ty tratě.
Je nějaká pouze představa,nebo jestli takovou trať již někdo někde viděl??
Hned vysvětlím proč.
S kamarádem budeme jednu trať dělat v Ústí nad Labem a druhou v Káraným,tak ať víme co a jak stavět.V případě zájmu se můžeme sejít a vše prodiskutovat.
Tím chci vyzvat Monsteráky z okolí Ústí nad Labem.Máte-li někdo zájem,můžeme se sejít.Jsem vždy připraven. wink
Samozřejmě že i s Mazlíkama. wink

2

Re: TRATĚ PRO MONSTERY

Prosím tě,máš už nějakou představu jak stavět trať pro MT? Přemýšlím taky o něčem,tak nechci aby to bylo úplně špatně.Jdemi hlavně o min.šířku,přibližnou délku a třeba délku nejdelší rovinky.Já mám představu spíše technické trati s překážkama(výjezd,lavice,kameny,brod,roleta,přejezd kulatin atd.)

3

Ja a mych par pratel z Moravy, taky ted budeme stavet drahu, tak se pak pokusim dodat fotky a treba se nekdy prijedete k nam podivat wink

4

Ja a mych par pratel z Moravy, taky ted budeme stavet drahu, tak se pak pokusim dodat fotky a treba se nekdy prijedete k nam podivat wink

kde to bude :?:  8O

5

Kluci držm Vám palce, ale upřímně - myslím, že do toho utopíte spoustu peněz a nakonec budete jezdit pouze v malé skupince.

Dnes jsem zastánce toho postavit trať, kde se dají pořádat závody podle platných pravidel, potom to má celé smysl.

Berte tyto věty spíš jako zamyšlení, než jako radu...

JB

6

kde to bude :?:  8O

Pravděpodobně v Bystřici pod Hostýnem, ještě je to v jednání...

7

Pravděpodobně v Bystřici pod Hostýnem, ještě je to v jednání...

to by bylo super smile  mam to kousek big_smile

8

Tak jsem si dnes všiml,že 9.Monsteráků hlasovalo,že se chce sejít.Tak se tedy ptám,kdo,kdy a kde.Já jsem z Ústí nad Labem a jsem pojízdný.Přijedu kamkoliv.

9

Tak jsem si dnes všiml,že 9.Monsteráků hlasovalo,že se chce sejít.Tak se tedy ptám,kdo,kdy a kde.Já jsem z Ústí nad Labem a jsem pojízdný.Přijedu kamkoliv.

Jo dal jsem hlas, a mám pocit, že mí tři (dva určitě) kamarádi, by jeli také ... ale my čekám na jaro, kdy zaběhneme motory .. takže zatím určitě čas ...(aspoň co se mne týče ..)

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20

10

Domluvit se s klukama a sejit se v Sosnovy na trati? Nebo jinde kde by se dalo zajezdit, nejdrive prijet, seznamit se, pokecat a pak zajezdit

11

No jasně,že se Sosnovou počítám,protože chlapi stejně ještě v Únoru budou dělat závody na sněhu.Takže tam se pokecá. wink