Téma: Ferrari
Neuveritelne video o neuveritelnym Modelari s velkym M. Pro prehrani je potreba Real player. Na video jsem se musel podivat 3X
http://static.hugi.is/misc/movies/ferrari312.rm
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Neuveritelne video o neuveritelnym Modelari s velkym M. Pro prehrani je potreba Real player. Na video jsem se musel podivat 3X
http://static.hugi.is/misc/movies/ferrari312.rm
ten chlap je frajer
Jo to uz je fakt vyssi modelarska 8O
panove jestli toto je modelarina, tak od ted nazyvam stavebnice skladackami , proti tomuhle to jsou hodne nepovedene hracky
8O
ten pan by mel dostat jedno ferrari od automobilky darem
Hh no jo, tak RC atuo nejsou moc o "modelaření" vemeš díl, sem tam seřízneš a přišroubuješ .... proto jsem nakonec upustil (prozatím od letadel), je to strašný to vyřezávat lepit ...
No tak ten pán je jeden z mála, který je <b>skutečný</b> modelář, ale těch je málo, nicméně, skláním se před ním, ale taky je na něm vidět, že ho to baví .-). Já bych nato nidky nervy neměl .-).
MASACRE
To je šílenec! Trvalo mu to 20 000 hodin!
tak to jde to je "pouze" 833 dni cisteho casu :?
tak to jde to je "pouze" 833 dni cisteho casu :?
To víš, minulý rok bylo v časáku RCR tuším něco o výrobě "kabátu" na vrtulník - ten pán to měl hezký, je to maketa, strávil nad tím 4 roky ... (sice ne čistého času ... ale i tak a to byl pouze "kabát" ... žádná mechanika )
Nejdrive se mi to nechtelo stahovat, protoze jsem nemel RP,ale kvuli tem vasim komentarum jsem si prece jen RP stahnul a video pustil. Musim rict, ze to co ten pan vyrobil je absolutne UZASNE. Dostal me ten zvuk a otackomer vazne mooooooc pekny.
skoda jen ze je to v tak priserny "kvalite" a navic v RM...
Nejdrive se mi to nechtelo stahovat, protoze jsem nemel RP,ale kvuli tem vasim komentarum jsem si prece jen RP stahnul a video pustil. Musim rict, ze to co ten pan vyrobil je absolutne UZASNE. Dostal me ten zvuk a otackomer vazne mooooooc pekny.
Tak tenhle zvuk motoru se Ti bude urcite taky libit, pred samotnym prehravanim prekontroluj jestli mas zapnuty repro:
http://web.telia.com/~u13203489/ItsAlive3.MPG
TOje fakt škoda.Ale ty pedalyřadička motor a otačkoměr se mi asi jediny libý jinak to auto bychudělal jiny ne placku
TOje fakt škoda.Ale ty pedalyřadička motor a otačkoměr se mi asi jediny libý jinak to auto bychudělal jiny ne placku
o to snad nejde, ikdyby to byl trabant...
az budes starsi tak pochopis
Třeba trabant ten by se mi libil Jinak je to super i jako celek asi se mu líbí ale já bych udělal civilni auto ketry se da potkat na ulici a ne takovej zavodak.Jinak suuuuuper 8)
proc? jedinej duvod proc
Tak tohle me fakt dostalo fakt borec ! )
jen ten pocet hodin je zajimavej
Tak tenhle zvuk motoru se Ti bude urcite taky libit, pred samotnym prehravanim prekontroluj jestli mas zapnuty repro:
http://web.telia.com/~u13203489/ItsAlive3.MPG
tak to je brutus, jsem si rikal na zacatku proc ma ten borec klapky na usich
NEUVĚŘITELNÉ :!: hlavně ten motor
Když už bych dělal tak buggy. Nebo truck.
Důvod? Čistě jednoduchý... Placky se mi nelíbí moc, zdá se mi, že jsou offroady techničtěji složitější.
Mimochodem teď s taťkou uvažujeme o zkušební placce se 4 mi motory na každém kole. Samozřejmě že to bude na zkoušku, na závodech by mě hnali.
Když to tak po sobě čtu, tak nee se 4 motory na 1 kole, ale s 1 motorem na každém kole.
To je uplne brrrrrrrrutaaaaaaaaaaalne :!: :!: :!:
Když už bych dělal tak buggy. Nebo truck.
Důvod? Čistě jednoduchý... Placky se mi nelíbí moc, zdá se mi, že jsou offroady techničtěji složitější.
Mimochodem teď s taťkou uvažujeme o zkušební placce se 4 mi motory na každém kole. Samozřejmě že to bude na zkoušku, na závodech by mě hnali.
zkus si nejdriv "okopirovat" svuj podvozek, mam takoveho tucha ze nevis o cem mluvis
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.