Téma: Video T-MAXX a REVO na snehu
Kouknete na stranky www.tmaxx.savana.cz .Je tam nove video ze zimniho radeni a par fotek
Xray XB4
Spektrum DX3R
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Kouknete na stranky www.tmaxx.savana.cz .Je tam nove video ze zimniho radeni a par fotek
Parádní video i fotky.
A co nějaký komentář pánové
Ty auta vam chodej jako hodinky, jsou vosrty Mas na Revu nejaky upravy?
Neco malo tam mam.Mam tam vahadla P2,jinaci spojovacky,pruziny,zpatecka je venku,pneu a kastle PRO-LINE,jedno silny servo rizeni a jeste par drobnosti
No jo choděj, jako hodinky. Já sem mé drahé polovičce "uchodil" při jednom byckflipu zadní nárazník (ten červený maxx). Pak už mi auto odmítla půjčit (moje je momentalne rozdelany).
Jaký další komentář bys ještě chtěl
Mimochodem pánové, kdo se může pochlubit tím, že s ním chodí dobrovolně a ráda jezdit manželka, navíc s vlastním monstrem 8) .
Mimochodem pánové, kdo se může pochlubit tím, že s ním chodí dobrovolně a ráda jezdit manželka, navíc s vlastním monstrem 8) .
No nato jsem koukal ... to jsi na tom celkem hodně dobře .-), manželku nevedu, ale už přítelkyně má .... připomínky :?
No nato jsem koukal ... to jsi na tom celkem hodně dobře .-), manželku nevedu, ale už přítelkyně má .... připomínky :?
pritelkyni okamzite vymenit nebo reklamovat!!!
no nevim jeste abych se staral o auto stary, to ani nahodou
vyhodit, nemenit
No jo choděj, jako hodinky. Já sem mé drahé polovičce "uchodil" při jednom byckflipu zadní nárazník (ten červený maxx). Pak už mi auto odmítla půjčit (moje je momentalne rozdelany).
Jaký další komentář bys ještě chtělMimochodem pánové, kdo se může pochlubit tím, že s ním chodí dobrovolně a ráda jezdit manželka, navíc s vlastním monstrem 8) .
Ses na tom dobre ) Moje zena taky chodi, ale svyho monstra nema, ale obcas toho myho slusne potrapi, myslim monstera :oops:
pritelkyni okamzite vymenit nebo reklamovat!!!
S reklamacema pritelkyn pozor, snadno se stane, ze v upgradu bude patrch na prechod na manzelka v1.0
Neco malo tam mam.Mam tam vahadla P2,jinaci spojovacky,pruziny,zpatecka je venku,pneu a kastle PRO-LINE,jedno silny servo rizeni a jeste par drobnosti
A jak se ti libej ty P2? Ja se jich nemuzu vynachvalit. To auto je hned o necem jinym, aspon mam z toho takovy dojem.
no nevim jeste abych se staral o auto stary, to ani nahodou
vyhodit, nemenit
No jo, kazdej to mame jinak. Me docela bavi starat se o dve auta a nevidim problem ani v tom, ze je manzelcino (ja je mam rad obe). Pokud uz si takovej ten starej zapsklej, co nadava vecer v hospode na "starou" tak je mi te vazne lito. 8)
A jak se ti libej ty P2? Ja se jich nemuzu vynachvalit. To auto je hned o necem jinym, aspon mam z toho takovy dojem.
Zatim jsam je poradne neodzkousel nekde na draze ale ono stacilo dat jinaci olej a pruziny oproti puvodnim a auto bylo uplne nekde jinde.
jj mám to taky tak... akorát že přítelkyně nemá vlastního MT...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.