1,376

Re: KYOSHO Mini Inferno

Dokud tam nedas jinej motor, vykon nezvysis. Na original motor (potazmo plechovka 6V myslim) jsem jezdil aspon 30 minut.

Muzes tam dat 4,8V motor, ale pozor, je nutne chlazeni aspon pasivem, lepe pasiv s vetrakem navrch. Spousta lidi na tom jezdila a vykon byl opravdu vyssi. Zadna jina levna varianta neni.

Tuzkovky ti na zaklad podle me bohate staci, u stridaku by to bylo uplne jinak.

1,377

Pokud tě pořád zajímá jak zvýšit výkon na MI, tak první zahoď jakékoli tužkové baterky a kup nebo si pájej pack z 2/3 článků (žádné tužky nedají slušný proud). Jezdil jsem osmičlánek na MIG400 6V a lítalo to slušně. Naměřená rychlost 40Km/h a super zrychlení. Případně tam dej šestičlánek na MIG400 4,8V s chladičem. Další možnost je dvojčlánek LiPol  na 4,8V motor. To jezdí opravdu super. Viděl jsem to na závodech, jen nevím jak dlouho ten motor přežije v takovém režimu. Kvůli Lipol bys musel udělat pár úprav

1,378

Chtěl bych poprosit někoho se servem Hitec HS-82MG ať mi vyfotí detail kablíku na plošném spoji. (předělávám MI na novou elektroniku)

1,379

Fotky už mám od uživatele Lee93, díky.

1,380

Ahoj majitele miniinferna, mohl by me nekdo zmerit kolik jsou od sebe diry na kridle, od stredu na stred, popripade prumer tech dir. Potrebuji to pro jine ucely, diky mooc...

1,381

Průměr tyčky: 5mm
Středy tyček od sebe: 27mm

1,382

Průměr tyčky: 5mm
Středy tyček od sebe: 27mm

Diky mooc ..........

1,383

Ahoj, může mi někdo napsat, jaký rozměry mají tlumiče MIF - 001 - BU, který se montujou na buggy? Dýlka + průměr. Dík.

1,384

Zdravim da se upravit servo z inferna na 3 kolikovy konektor do normal primace? dik

1,385

Dá, ale je to blbost.
Během chvilky ti odejde a jeho tah je směšný, kor ty plastové převody.
Kup nějaký od Hitecu, za pár kaček (HS-81, HS-82MG, HS-85MG) ... ;-)

1,386

Jo odejde to je skoda ja vim ze je slabe v infernu mam nove kovove tohle sem chcel pouzit do modelu lode do blechy tam by stacilo.Nemas navod na to jak to prekopat?aspon to zkusim big_smile

1,387

Zkusím se mrknout, někde jsem ty fotky, jak to předělat měl.
Snad je ještě mám ...  :?

EDIT: Tak bohužel už je nemám.

1,388

Kup jakykoliv nejlevnejsi servo co by do blechy slo a na tohle se rovnou vykasli. Origo servo z MI je UPLNE na houby. Ale jestli chces pro blechu pak plavat... klidne ;-)

1,389

aha nevedel sem ze je to az tak spatne tak dik wink

1,390

Zdravim mam problem jezdil sem inferno st na 4,8V mig na 2S lipo po pul roce me odesel co se dalo cekat big_smile  ale mel sem na nem chlazeni z vetrackem ted sem namontoval 6V miga a vetracek se netoci problem je v tom ze ten 6V mig ma silnejsi magnet v sobe a brzdi toceni vetracku 4,8V to nedelal nevite co stym udelat? vetrak me tam slapal pul roku bez problemu ve vedrech v lete se tam urcite hodi.

1,391

Myslím, že na 6V Miga ti stačí pasiv.

1,392

Zdravim poridil sem si na inferno mambu 25 a mam problem v tom ze se me hreje motor i pri 12z pastorku mate nekdo zkusenosti popripadne radu mam na tom pasivni chladak a nestaci motor ma porad dost.Dik

1,393

kolika otáčkovej máš motor?

1,394

Mam  6800Kv

1,395

A větší spur gear než ten co tam máš neseženeš?

1,396

Jo ale mam tam tu treci spojku kvuli rozjezdu bo sem ocesal uz hrusku na diferaku bez te spojky tak sem ji tam radsi dal a ted v pohode jen ta teplota ale je to reseni ten spur jen kde to sehnat.

1,397

Tenhle motor je pro MI naprosto NEVHODNEJ. Sam jsem ho mel a utavil ho do 3 dnu. Je prilis malej, prumer 20mm je ubohost. Hledej motory s prumerem 24mm a vice.

Pokud nechces menit motor, zbyva ti jediny. Nakoupit pasiv nebo vice pasivu, kovovy drzak motoru a kovove spodni plato. Pak se veskere teplo bude sirit i na zbyle kovove casti a pomuzes mu.

I tak bych ti ale doporucoval tenhle motor prodat a dat tam neco jinyho.

1,398

Tak to si me nepotesil ja tam mel mongosa od novaku ale toho nejsilnejsiho a ty otacky me prisly hrozne moc tak sem ho prodal a koupil tohle myslel sem ze si prilepsim no jak pises asi ne sad

1,399

Tenhle motor je pro MI naprosto NEVHODNEJ. Sam jsem ho mel a utavil ho do 3 dnu. Je prilis malej, prumer 20mm je ubohost. Hledej motory s prumerem 24mm a vice.

Pokud nechces menit motor, zbyva ti jediny. Nakoupit pasiv nebo vice pasivu, kovovy drzak motoru a kovove spodni plato. Pak se veskere teplo bude sirit i na zbyle kovove casti a pomuzes mu.

I tak bych ti ale doporucoval tenhle motor prodat a dat tam neco jinyho.

Prosim te nemuzes me poradit z programovanim toho reglu nejak me to nejde

1,400

caute ,
1.potrebuje zohnat predny drziak tlmicov na mini inferno half 8, neviete kde sa da kupit  na slovensku ?

2.mam este origo motor a 6clanok, nemozte mi niketo poradit ci sa oplati tam dat iny motor/ale jednosmerny na povodnu elektroniku/ a prip, nemate niekto nejake foto ako tam mate 8 clanok ?