1

Téma: TEAM LOSI - mini desert truck

Ahoj, chtěl bych se dozvědět něco o tomhle autu, tak se ptám vás, jelikož sem tady na foru nic o něm nenašel wink ...  Má ho někdo z vás, jaký je?, nějaké poznatky o něm? díky

2

Re: TEAM LOSI - mini desert truck

Mini Desert Truck nevim, mam Mini Desert Buggy a ta je skvela !! Takze si Myslim ze vtom trucku by nemel byt taky zadny problem......

3

Taky by mě dost zajímalo, jestli někdo má... Potřeboval bych vědět, jestli má regulátor v základu LiPo mod, nebo se musí dokoupit hlídač. Případně dojmy z ježdění a provedení. Díky

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

4

Potřeboval bych vědět, jestli má regulátor v základu LiPo mod, nebo se musí dokoupit hlídač.

V manuálu to uvedené není, ale s ohledem na to že i samotné Losi k tomu jako volitelné příslušenství nabízí LiPol dvoučlánek předpokládám že ano.

edit: smazána poznámka o verzi PRO, v téhle verzi se Desert nedělá :-(

5

Losi mini desert truck se dělá i ve verzi PRO? Prolezl jsem na googlu asi 200 odkazů a našel jen RTR. Jestli znáš odkaz kde koupit prosím pošli do SZ. Díky

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

6

Losi mini desert truck se dělá i ve verzi PRO?

Omlouvám se, omyl. Ve verzi pro se dělá jen Mini-T.

7

No proto, už jsem měl mindrák, že neumím hledat  big_smile  Koukal jsem že ve státech se dá v přepočtu objednat za 2100 Kč. Takže asi není moc co řešit...

8

Minuly tyden jsme si s kamarady poridili 3ks Losi Mini-Desert Truck a jsme z nich uneseni! Auticko ktere dostane RTR je jednoduche, stabilni a perfekne provedene! Spokojenost nejvetsi! smile

9

Zdar chlapi.

Víte někdo,jak velký jsou disky na LOSI 1/18 Mini-Desert Truck?

Jde mi o jejich PÁDLA Možná by sedly na mojí Plážovku (sand scorcher)(1,55disky)

Axial, Vaterra, Kyosho, Tamiya, Asso.