1

Téma: co je to za podvozek ???

Cauky chctel bych se zeptat co je tohle za podvozek nejaky oznaceni, a jestli jsou dostupny alu dily, myslite ze bych na to sehnal karoserii BMW M3 diky za odpovedi Honza

http://rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=38680

2

Re: co je to za podvozek ???

Je to novinka od Himota, teď je na to recenze v časopise RcCars. Rozměry jsou 360x200mm takže tu kastly bys na to měl sehnat bez problémů. Do začátku dobrej model, ale prej vysílač stojí za prd.  smile

3

Čoveče máš to tam napsaný, podvozek himoto onroad, jiné označení to nemá, alespoň co já vim. Stejný se používá na buggy i monstera, jen jsou tam jiný ramena a parohy.
Alu se na to sehnat dá. Více o himotu hledej v jeho vláknu. Čoveče na to kolik máš příspěvků dotaz nečekaný.

Že je to novinka mi to nepřipadá, měl sem monstera a ten byl uplně stejnej...  možná spíš novinka v tom, že už to dělaji i onroad  smile

4

oznaceni HIMOTO ONROAD to urcite neni to je moc sirokej pojem napriklad tamiya ma podvozky oznaceni TL-01, TT atd ma tohle himoto taky? diky

5

ale je to moc hezkej podvoze, v onroadech a natož v elektrách se vůbec nevyznám, ale něco takového bych si rád koupil na naši dráhu v Prostějově

6

A měl by to bejt typ HiMOTO NASCADA 1:10

7

taky se v elektrach nevyznam a rad bych isho koupil ale nevim kde sehnat tuning dily a nejaky pekny disky atd ahoj Honza

8

máš SZ

9

Himoto jinej elektrickej onroad nemá, takže je to prostě himoto onroad...
Ohledně tuningu bych jen takze srandy zkusil název firmy s cz domenou a hle, zázrak.
No a disky na to pasujou jakýkoliv s 12mm hexem, což je 95% a víc typů desetinovejch disků.

10

Tuning díly? není to zbytečné? nechceš se rovnou vytelit třeba do lepšího podvozku kde nemusíš cpát peníze do tuningu? třeba Cyclona? nebo nějaký Hpi? prostě podvozek o třídu vejš?

11

mas pravdu noha zamyslel jsem se nad tim a tohle auto mi bohate staci ale chci aspon abych na ti sehnal poradny disky a karoserii BMW M3 to je vse kaslu na tuning  big_smile

12

Je to podvozek Himoto EP on-road touring car (Strada TC) náhradní díly budou v pohodě, ale není pravda že je to stejný jako off-road vypadá to skoro stejně ale stejných dílů tam je max. 20% (unašeče, kuláky, šroubky, ?)
Pro začátek s tím budeš spokjený. Karoserie musíš vybírat v šíři 200mm a rozvor je nejběžnějších 257mm

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....

13

Tohle je opravdu stejný jak HiMOTO monstery a buggy (podvozek, má jiný kola, tlumiče parohy) jak říká Urvanej.

Nechápu proč už když je to novinka nezakritovali převody...

Jinak koukni spíš na bazar na nějaký jetý TT-01 od tamiye. Z toho bazoše tě to navíc výjde i levnějc než tohle HiMOTO  wink