1

Téma: losi mini-t vs minizila

prosim vas porad te mi jako zacatecnikovi ktery s techto aut je lepsi vim ze se to nede moc srovnavat monstr proti stadium track ale rozhoduju se o koupi jednoho s techto modelu tak treba jaky auticko je odolnejsi,jizdni vlastnosti atd..     dik za pripadne rady

2

Re: losi mini-t vs minizila

mini-t je podle mýho názoru jen taková lepší hračka,kdežto Minizilla je pořádnej ověřenej stroj.Ne že by Losi nebylo prověřený,ale mě osobně se nezamluvá,možná ta tuningová verze.

3

Mam losi mini-t a jsem spokojenej a muzu jenom doporucit.

4

A nemyslel jsi MINI LST co teď příjde na trh do ČR? A nebo další konkurence je ASSOCOATED 18MT a X RAY M18MT big_smile

Mini T je dvoukolka která také stojí o dva tisíce méně a je piše na závodění než na blbnutí. big_smile

5

Ne myslel jsem klasiky mini-t potrebuju neco tak do 4500- ale musi to bejt offroad na velikosti mi zas tak nezalezi a tu minizillu jsem nasel na Hangaru v bazaru za 3950- tak se rozmejslim potrboval bych spis neco rtr jsem uplnej zacatecnik ale zase si nechci koupit nejakou blbost moc se vtom neviznam a chci a byto trochu jelo nejvic se mi liby mini-t pro ale to nevim jak se dodava na trh nikde jsem ho nenasel jen jako stavebnici

6

Ale dle mě je mini Zilla RTR sestavený, stejně jako např. MINI T od Losi, nebo Associated 18T nebo 18MT, atd.  big_smile

7

Tak mi poradte jako skuseni modelari jaky model 1:18 1:10 offroad do 4500- by ste si koupili je tak na vyblbnuti skokanky popripade lehke zavody

8

Dávaj otázku len v jednom vlákne a nezakladaj zbytočne nové vlákno s tou istou otázkou :!:  To vlákno "t " zamknem.

9

Tak "Otomar" tvrdí že Mini-T je na nic, "Lades" tvrdí že je spokojený tak kdo se v tom má vyznat? V testu RC Revue dopadl dobře...

10

Mám jedno z prvých Mini T u nás. Bol som nažhavený ako blázon a tak sme si ho partia objednali z vonku. No úprimne sa musím priznať, že nás sklamalo. Je to taká lepšia hračka a bez vrazenia pomerne slušného obnosu do tuningu je to o ničom. Je to na pojazdenie na koberci. Vonku som mal problém aj na veľmi krátko kosenom trávniku s prejazdnosťou. Existujú aj lepšie mini monstre alebo stadium tracky, napríklad XRAY alebo Hot Bodis. Mini T boli vyhodené peniaze a pomali naň sadá prach na skrini. sad

11

Tak "Otomar" tvrdí že Mini-T je na nic, "Lades" tvrdí že je spokojený tak kdo se v tom má vyznat? V testu RC Revue dopadl dobře...

Neříkám že je na nic,ale stejně jako Rogi že je to lepší hračka,ale už skoro profík.

12

ja si ho chci taky koupit jako mini t a zdá se mi dobry ale musis vrazit tak 2000 Kč do tuningu