1

Téma: Team Losi Micro-T na JIŽNÍ MORAVĚ!

Ahoj všichni, pár lidí se tu na jihu dohodlo, že půjdem do Losinky micro-T! Dávám to sem na vědomí všem, protože doufám, že nás je tu víc, tak se ozvěte. Plac na ježdění mame - zimní halu v teple a kafem i letní plácek.   8)
Tady jsou naši mazlíci v origo novém stavu... no uvidíme co se s nimi časem stane  :twisted:
http://resize.like.cz/images/125703360431102009178a.jpg

FG Marder, FG Monster Beatle, TT-01drift, Xray T2-08, Micro losi = vše jezdí pod Spektrum DX3

2

Re: Team Losi Micro-T na JIŽNÍ MORAVĚ!

Čau, kde přesně se nacházíte na jihu

3

Dva jsme ze Znojma a jeden z Jemnice. Odkud jsi ty?

4

takoví roztomilí micráčci big_smile

E-revo vxl (RPM,HR tuning)+2x Flightmax 2s paralelně, Traxxas Link 2.4GHz|Team Losi Mini LST| Team Losi Micro-T|Raytronic C14

5

Co třeba kouknout se do profilu na bydliště? lol  lol  lol (sorry,nedalo mi to,musel jsem si rýpnout)

6

Co třeba kouknout se do profilu na bydliště? lol  lol  lol (sorry,nedalo mi to,musel jsem si rýpnout)

Ale on vedel len o jednom majiteľovy. Ostatní dvaja mohli mať bydlisko inde.  big_smile  Ale ja len tak big_smile

7

to je pravda,taky to tak může být big_smile  :oops:

8

Čekal jsem kdo jsi rýpne, patřimito lol
  Jsem od Třebíče

9

Paráda! Jes si rypejte, ale zase nám to tu moc nezasekejte!  lol  A v Třebíči máš Micro-T ? nebo čím jezdíš/te? Určitě se nebránime čumenďě,vyzvídání,očumování,tuningování,radění, případně vyzvání na závody (ale naše jezdecké schopnosti s tímto jsou vpodstatě zatím na bodě mrazu...   8)

FG Marder, FG Monster Beatle, TT-01drift, Xray T2-08, Micro losi = vše jezdí pod Spektrum DX3

10

Tak já zatím čumím, slintám, čtu a vyptávám se

11

... zkus to upgradovat na Jezdím, bavím-se, kochám-se, střihám zatáčky apod  lol

Jediné co můžu vytknout, je vydrž baterky  sad  z toho jsem neštasten. Ale dá se to i napravit, jen ...  :twisted:  http://resize.like.cz/images/1257112122IMG_7259a.jpg

12

Dobré... 8O   Ale nieje to pritažké, čo tam máš za pružiny? Ako dlho ti to s tým jazdí a nestráca to potom svoju obratnosť? :?:

13

Do háje kde se to montuje podělaná emerika hlavní kolo háže,že to leze oproti kámošovím losinkám jako šnek ze tří koupených kusů je jeden problémoví no nic budu štelovat a když to nepůjde tak půjde na reklamaci a ty baterky hrůůůůza cotomas já do toho kopnu :evil:

14

johny2-neber cotomase vážně to s těma baterkama je legrace to tam být nemůže nedal by jsi tam karoserii a hlavně tyto batrky co tam má přidělané jsou strašně těžké musl by jsi dát silnější pružiny,ale jak říkám je to legrace

15

aha :oops:  mne tam nesedelo hlavne ta váha lol

16

Tome co takhle zkusit na to přidělat trafo do zdi a natáhnout 2Om drátu?  lol  Věřím že zítra to i vyfotíš v akci  lol  lol

17

No jasan, že to byl VTÍPEK  :twisted:  ! Pružiny byli stlačeny na max dolu, takže to jakš/takš jezdilo zvednutý, na rychlosti to ztratilo cca30%, délka ježdění navýšena na "až mě to nebaví"  lol  Tam byl trabl, že motor pak strašně dlouho fungoval a moc se zahříval, takže kdybych testoval max.dobu ježdění, tak ho upeču. Smrdí jak kdyby byl v troubě... . Stabilita byla s  tímto těžištěm na střeše trochu horší - tak o 50% , prostě do zatáčky se muselo jet s rozumem, když ne, byla hned bouda.
Koudy: to mě mrzí, no zkus to poladit a uvidíš. Znovu vytahnout a nasadit. Hlavně to nezavrhuj!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcem jezdit, když si nás do toho natáhl  :twisted:  jj, kola jsem otočil, udělal to první Tom a je to lepší - víc rozčapený a pasuje to pak na tu nabijeci krabičku!  lol
Jinak jestli to tu bude někdo číst, tak otázka pro všechny: Kolik nabití Vám vydrží ta nabíječka baterii na baterky?  :?:

18

... zkus to upgradovat na Jezdím, bavím-se, kochám-se, střihám zatáčky apod  lol

Jediné co můžu vytknout, je vydrž baterky  sad  z toho jsem neštasten. Ale dá se to i napravit, jen ...  :twisted:  http://resize.like.cz/images/1257112122IMG_7259a.jpg

Tak to si přehnal tongue  tongue  tongue  tongue

Kolik ti drží nomální baterie ( ta co se vejde pod kastli )

19

ta baterie vydrží tak 7 minut ježdění naplno,mně tedy zatím né :evil:  brzdí mně to kvalitní ozubené kolo to museli dělat v Číně to snad není možný zmetci a tak jsem se na losinku těšil to bych blil.

20

ta baterie vydrží tak 7 minut ježdění naplno,mně tedy zatím né :evil:  brzdí mně to kvalitní ozubené kolo to museli dělat v Číně to snad není možný zmetci a tak jsem se na losinku těšil to bych blil.

Máš křivý jen to kolo nebo celou osku co vede z převodovky? Sundával jsi to kolo? Není pod ním jen "nějakej bordel"? Nebo je fakt křivě odlitý?

21

j o abych nezapomněl pozor na obchod auta na vysilacku slibují a nakonec to není pravda losinky mněli být na kovových ložiskách to je lež a mněla u toho být nabiječka do zásuvky to je taky lež a hlavně není to kamený obchod,ale kšeft po telefonu na druhém konci je akorát baba z příjemným hlasem jsem zvědavej jak se bude tvářit až to budu reklamovat to už tak příjemná asi nebude big_smile

22

42

Naposledy upravil: darth.hokro (09. 04. 2011 15:17:25)

23

Tak ta oska co na ní je kluzná spojka z hlavním ozubeným kolem mněla vůli do všech stran po přitažení diferenciálu upozornuji přitahovat velice opatrně po malých kouskách a zkoušet postupně mlet z oskou protože každé malé přitažení má velkou odezvu na chod diferenciálu i na vůli té osky,ale nakonec je křivě odlitá ta kluzná spojka a ozubené kolo ještě trochu hází,ale dá se s tím jezdit,ale povedlo se mně ztrat závit na matičce kterou je to všechno zajištěné ona je totiž z umnělé hmoty s tím jsem nepočítal a ztrhnul jsem závit tak musím udělat novou ještě že mám plno rozbitých dílů z FG to je přesně ten materiál co potřebuji big_smile  tak se bude kutit až bude zase nálada.

24

Tak jak jsi dokutil??? My tu jezdit a čekat na Tebe :-)
Schválně najdi Losi big_smile

Tady z ježdění - jezdí to fakt rychle  big_smile http://resize.like.cz/images/1258669331IMG_7460a.jpg

Boužel jsme někdy nedobrovolně odtaženi do depa: http://resize.like.cz/images/1258669360IMG_7462a.jpg

Ehm... http://resize.like.cz/images/1258669389IMG_7481a.jpg

25

Jinak jak jsem tam dával ty 4 tužkové baterky - tak VAROVÁNÍ PRO VŠECHNY! Motor jsem tím upekl! Nyní tam mám novej a rovnou ten lepší co je na trhu.
Jinak na jižní moravě neni víc Micro-T???? To mi neříkejte?  roll