Téma: RC Drifting
Koukal jsem na nějaké videa RC Driftingu ale bouhžel bez zvuku. Zajímalo by mě co je ta za auto a jakej to má pohon. Elektro nebo spalovací atd... Taky by se mi to líbilo
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Koukal jsem na nějaké videa RC Driftingu ale bouhžel bez zvuku. Zajímalo by mě co je ta za auto a jakej to má pohon. Elektro nebo spalovací atd... Taky by se mi to líbilo
Rek bych ze na tom , jesli je to spalovak nebo elektro asi nezalezi, pohon by to chtelo asi na vsechny 4, jinak se to neda a si moc uridit, taky se mi to dost libi, asi cesta jako se vydam... :-)
V Tlachárně jsme se již na toto téma bavili a já teď budu přes zimu jedno takové auto stavět,těch videí mám mraky a taky mě to strašně láká.Je to asi nejvíc o rukách protože asi všichni co závodíme vím že auto jde do smyku skoro samo.Jen to uřídit a o tom právě drifting je ,nebo né?
Je to o rukách a o obutí (viz v Tlachárně)... Pak to není nic složitého. Jinak to chce normální klasickou elektru, my jezdíme se standardní tamiya TT-01 s olejovými tlumiči a velká spokojenost.
Jinak uřídít nitráka v pohodovém driftu bude problém.
Koukal jsem na Vase video CZ Drifters 2..Je to fakt super.Prosim o radu,copak je to za tu bilou karoserii a kde se daji koupit ty kola co tam mate a co je to vubec za typ kol.Moc dekuju za radu,,
Je to normalni PVC trubka.
Jo jo ja myslel ty disky..Diky
Disky jsem kupoval v Pospě http://www.pospa.cz/ A karoserie je Lexus is200 nebo 300. Nevím přesně. Navíc myslím, že na etiketě to byla Toyota.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.