Téma: TRAXXAS Slash 1/16
Co pak to denska přišlooooo?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Co pak to denska přišlooooo?
kua nohajz ty musis mit snad kazdej novej model . jinak je to velice pekna káára na takove to domaci pojezdení to musí být super . vypada to moc dobre vedle te 1/10
maš to hezký odkud to maš? ja sem to ani v google nenašel,... :cry: a na kolik te vyšel ? kdyš se mužu zeptat
http://racetraxxas.com/amsoil/7005/7005_overview.html
Joo je to pěkný poježděníčko,vypadá to fakt suprově a jak se nese zmetek jeden malej.
Dal jsem menší ozub a jako u Reva.....sklidnil se a začal poslouchat,ale až po úpravě geometrie.
Pak jsem prubnul mód 50%na 50% a v pohodě klídek a tabáček...je to dostatečně rychlé a přitom příjemně ovladatelné...stal se s toho takovej driftovací mazlík
Model se houpe jak kačena na vodě ale moc hezky se na to kouká když se prdelka kousne k zemi a driftek projedete kolem sebe .Zatím s tím nic dělat nebudu pokud to neprubnu na hlíně na dráze.
Jinak je to moc pěknej modýlek, líbí se mi že je 4x4 a je brushless(pokud jsem nekoukal špatně ). To musí mít zátah, co?
Zátah je slabé slovo...je to učiněná raketa!!!!! viz vlákno revo 1/16 tak už je to popsané taky
Teď jsem doměřil jízdní čas na lipo 2200 2S a při malém pastorku a módu 1 což je 100%100%100% a jezdil jsem půl hodinky vkuse ne teda style,m hééén do prava hééén do leva ale kalsiku prd prd písk brzda otočka esíčko,vracáček na zámkové dlažbě....hodně jsem brzdil hodně z ostra jsem se rozjížděl.
Prostě parááda pustil jsem toho hajzlíka těsně nad zem aby neštrejchal a naskytlul se mi při jízdě fakt super pohled jak slash vyndavá ty kola z podběhů v zatáčkách ...prostě bomba
Trochu jsem si to tady promazal.........
Byl jsem si po obědě zablbout a skusil jsem pár fotek,ale dělá se to fakt blbě...je to děsně rychlej hajz
http://nohajz.rajce.idnes.cz/Slash_racing/
Tak to je docela dobrej jumper
Jak na to tak koukám, tak má na 90% fotek přední ve vzduchu a na 60% všechny ve vzduchu! To musí bejt zlobidlo!!!
No to ne to zase není takový zlobidlo jako Revíčko to jezdí imrvére po zadních,ale to Slash nedělá zlobidlo je to ale pořádný to jo ...ted ho právě rozebírám a dělám mu rozborku a celkovou kontrolu a výměnu serva právě totiž vzalo za své a jak na to tak koukám tak bude potřebovat přední a zasní skidplate to je nějaký opotřebení čéče kdo by to byl řekl Asi ho vyměním za ALU přeci jen to vydrží o kousek déle
No poridil jsem si predni a zadni ALU skid plate (od New Era Models) na Mini E-Revo (pocitam ze je stejne jako na Slashe). Rozhodne to pomuze. Pak jsem ale nasel toto:
http://stores.shop.ebay.com/TBR-bumpers … bZ21272845
Uz se mi jejich produkty osvedcily na E-Firestormu. Neni to tak vzhledne, ale ucel to plni vic nez na výbornou! Mimo jine uz jsem si objednal predni a zadni naraznik:)
zdravim,na vianoce mi prisiel krasny slash vxl, moc sa v elektrach nevyznam, tak co by ste mi poradili na zaciatok zmenit premenit atd.Cital som ze mozno by bolo vhodne zmenit servo s kovovimi prevodmi, a ze zmenit mod na 50% to sa ako roby? Kupil som k tomu 2x lipo 2s 1600mAh.Dakujem za rady
Ahoj, tak to je peknej dárek, ale taková raketa na začátek:-), tak jestli víš co sou kameny, tak ty objednej v kovu, první co ti odejde, skidplate v kovu je pěkné na machrování, ale plast je lepší a je jedno jak moc se podře, záleží na tom kde budeš jezdit, určitě bych objednal chladič, je to lepší pro motor. a takto bych mohl pokračovat do alelůjá, pročti fórum o e-revu 1/16
Uvědom si Husky že Slash vydrží víc jak malé revíčko páč má dlouhý ramena.
Slash má ramena kratší a je o hodně odolnější díky tomu.
Já na něm nic neurazil o proti revíčku.
Tak že kovboji buď v klidu a kup si chladič na motor a to prozatím stačí páč si vše vysleduješ časem.
to sice jo ale myslim si že kameny trpý stejně ne?
To Noha: prosimtě, pouč mě v čom sou nevýhody a výhody? já si teda myslim, že to na kameny nemá vliv jestli sou dlouhá ramena či krátká, ale asi se teda pletu, tak řikej
To je omyl. Uvědom si jakej průmer kol má revo a slash a jaké síly na to působí.
Neznamená to co platí u reva bude platit u slashe ...a obráceně.
jo no to je pravda ale stejně si myslim že když bude ve hvězdě po skoku tak pude na kameny dost velikej nápor aby nevydržely...
Takže ty tam maš stále orgio kameny a není v nich vůle? Já sem to měl asi po dvou hodinách jízdy od reklamaca a je pravda, že sem to teda nešetřil,takže boční nárazy a podobné, myslím, že když to ale dostane prdu z boku tak to je uplně jedno.Tak sem si přál Baju 5T a jelikož sem malý děcko, tak sem to předal rodičům, aby to přeposlali Ježíškovi a asi v tom trochu gumovali:-(
Vůle tam budeš mít za chvilku to je jasný a nemysli že ALU budou taky věčný..on se ptal co pořídit...ale nezlob se na mě tohle nepotřebuje.On si zjistí co je nutné pro provoz jeho modelu v jeho prostředí a nemusí vyhazovat peníze za něco co dle mě zatím nebude potřebovat protože jestli tam sou vůle? tak co? dyt to honíte po cestách a skateparcích tak je to vyhazování peněz......
No tak jestli si koupim za 3měsíce dvě sady plastovejch kamenů, nebo kovové to je rozdíl, sice to rasuju po parku a všude, ale abych měl kola o 30stupnů někde jinde a zatáčelo to furt do pryč, tak to jinak nejde, jasně je to na nom a taky, že sem to tam napsal, záleží co bude jezdit. Nic ten chladič to chce+ lipolky:-)