1

Téma: má cenu to předělávat?-E10 drift Mazda RX7

zdar,koupil jsem z bazaru podvozek E10 DRIFT MAZDA RX7,chci to zkusit,je to přece jenom něco jinýho než offroad,takže otázka zní:je to jenom tak na hobby pojezdeni nebo se z toho dá něco udělat,aby to bylo schopný konkurovat ostatním autům,třeba na amaterských závodech?
jelikoz koukám ze auto nema zrovna moc moznosti nastaveni,vsude vůle jak prase,tak nevím co s tím sad
mám si to nechat jenom na hobby ježdění,a o nějákých závodech ani nepřemejšlet?
:?

truggy Xray XT8,onroad Xray T2 08,expedice Axial SCX10-F350
Club RC GANG ČÁSLAV

2

Re: má cenu to předělávat?-E10 drift Mazda RX7

Jeden kamarád to mněl a ani na hobby závodech to nemělo šanci. Osobně neoporučuju. Pokud budeš jezdit sám někde na parkovišti před Penny pak je to fuk...

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....

3

No nevím co myslíš pod pojmem amatérské závody, ale s podvozkem TLo1 jsem byl celkově devátej(možná osmej) za zimní sezonu 08-09 v Čelákovicích a jediný co sem měl nastavitelný byly odklony a ty se daji předělat (přidělat) snad na všech autech. Takže se toho neboj, drift je hlavně o rukách. Zrovna u driftu si myslim, že technika hraje nejmenší roli ze všech možnejch "rc sportů". Samozřejmě nebudeš mít na kluky, co si i kola na autech vyvažujou, furt dolaďujou nastavení, ale občas bys jim to mohl i nandat  smile

4

Pozri moj nazore je takyto mozes ist jazdit hned ale musis to vediet  lol

Ja osobne by som to spravil takto : jazdil by som s tim a ziskaval skusenosty a potom ked budem perfekt vediet driftovat tak kupim poriadne a pojdem zajazdit s konkurenciou wink

5

presne.. padej na zavody... je to ultra pohodova atmosfera, zajezdis si a kdyz na to mas ruce... ses v pohode i s uplnym shitem.. pravidelne tam vsechny pojizdel takovej mladoch s nejakou tt01 total stock...