1

Téma: Přední nárazník FG Marder

Jelikož se mi v neděli povedlo při jízdě na poli za barákem rozlámat přední nárazník a než novej přijde,rád bych věděl,z čeho případně děláte náhražky.Nebo čekáte,až dorazí novej?Jelikož je to u nás na objednávku a pak zajet pro díl do Plzně,neberu ty věci že dojdu do krámu a koupim.Zatím jsem něco spáchal z patníku,co jsou u silnice,ale přijde mi vcelku měkkej.Ještě uvažuji o tom,vyříznout ho z umělýho nárazníku z velkýho auta.Co vy na to?Nebo už dural?Či hliník?

2

Re: Přední nárazník FG Marder

nevim jak na 1:6, ale nejlepsi narazniky co jsem na desitkach mel byly z narazniku z Favorita...

3

Ja mam naraznik vyrobeny z materialu co se pouziva na plastove bazeny. Je hodne odolnej a dobre se tvaruje teplem.

4

Ja mam naraznik vyrobeny z materialu co se pouziva na plastove bazeny. Je hodne odolnej a dobre se tvaruje teplem.

Něco jsem sehnal,ale síla je 5 mm.Což by asi nemuselo vadit.Je z toho modrýho plastu.Čím jsi to nahříval,aby se to dobře ohnulo?Podle dotyčnýho,dělá z toho plastu ty bazény,se to nechce moc tvarovat.

5

Presne stejny material mam taky. Nahral jsem jsem ho horkovzdusnou pistoli a ohnul kolem trubky.
Dobre se tvaruje ale dokud neschladne tak se vraci do puvodniho tvaru.

6

Jeste doplnek - chce to opravdu hodne nahrat z obou stran.

7

No nechápu jak jsi mohl zničit přední nárazík. Mě se to ještě nepovedlo.

8

No nechápu jak jsi mohl zničit přední nárazík. Mě se to ještě nepovedlo.

Tak to jsi ještě asi nejezdil na poli a nechytil prima šutrák X-krát za sebou. 8) Ale kus patníku funguje skvěle i když jsem novej nárazník už zakoupil.Jen nevim,kam jsem ho založil. lol

9

Je pravda že já nejezdím na poli ale tohle jsem ještě nikdy neslyšel. Seš asi dobrej.

10

ja ten orig taky odpravil smile vlitl mi monstr doprotismeru ja jel rovne on se valil predemnou a naraznik ustiplej smile

11

Je pravda že já nejezdím na poli ale tohle jsem ještě nikdy neslyšel. Seš asi dobrej.

Nee,spíše levej.Mam trochu hnutý prostorový vnímání.Po mozkový mrtvici.Ale RC auta mi to vcelku pomáhaj dát trochu dokupy.Jen to nejde tak rychle,jak bych si přál. roll

12

aha, tak to je mí líto!! Máš můj obdiv!

13

Dobrý materiál na přední nárazník jsou zástěrky kol z auta. Jedná se o velmi pružný plast, dá se dobře tvarovat teplem, tloušťka je akorát a je to téměř nezničitelné. Konkréktně jsem použil zadní zástěrku z Ford Sierra (na vrakáči za babku) a funguje super.