1

Téma: Časopisy RC Crawler a Radio Control Rock Crawler

Objevil jsem výše uvedené časopisy - asi vychází dost nepravidelně.

Radio Control Rock Crawler (2008 a 2009) existuje v tištěné i digitální podobě. K dostání na http://www.rcstore.com/. Jak tištěný, tak digitální stojí $8 ale u tištěného je potřeba přičíst poštovné $14 za první a $4.50 za další časopis v jedné zásilce.

RC Crawler (zima 2009 a číslo 2) existuje pouze v tištěné podobě, k dostání na http://www.shop4rc.com/ za $8. Zda to sem posílají a kolik stojí poštovné jsem nenašel.

Má to někdo? Stojí to za těch $8 (150,- Kč)?

berushka .::: | HPI Savage X SS | Venom Creeper | www.hotwheelsshop.cz

2

Re: Časopisy RC Crawler a Radio Control Rock Crawler

Má to někdo? Stojí to za těch $8 (150,- Kč)?

Tak jsem si koupil Radio Control Rock Crawler 2009 v digitální podobě. Vyšel na 146,22 Kč. Dostupný je pak on-line na jejich webu (nějaká omezená exe verze ke stažení - 220MB). Má to 108 stránek, z toho asi tak třetina jsou reklamy.

Podle mého tam sice není nic překvapivého (ale to by museli posoudit spíše zdejší profesionálové), ale pro začátečníky je tam IMHO spousta zajímavých článků a informací. Mně přijde, že je to ideální časopis pro začátečníky - článek o modelech, seznam karosérií, možnosti zapojení elektroniky (pro 2 stejnosměrné motory, pro 2 střídavé motory, serva za BECem, DIG) prostě vše, co jsem potřeboval vědět (po přechodu z nitra). Nicméně pro začátečníky by asi bylo lepší koupit knihu Radio Control Rock Crawling Essentials.

Vypadá to, že náhled časopisu mohu sdílet, takže obsah k nahlédnutí zde
http://www.rccaraction-digital.com/rcca … rock/?pg=6. Tedy doufám, že to bude fungovat.
Jinak jsem si udělal černobílý výtisk (a už ho mám přečtený), takže pokud by měl někdo zájem, mohu ho zapůjčit.

3

papirovej bych ten casak klido procetl:) takze kdybys mel nekdy cas pres den v centru prahy... revansovat se muzu treba v pripade nejakejch jednoduchejch custom dilu, mam dilnu vybavenou klasickejma strojema(ne CNC) soustruhy, frezky...

koukam v podpisu venom creeper.. me prisel z TH minulej tejden, mas uz to postavene? uz makas na nakejch upravach? ja zatim jezdim se zakladem a docela me to bavi, muj prvni crawler...

4

papirovej bych ten casak klido procetl:) takze kdybys mel nekdy cas pres den v centru prahy... revansovat se muzu treba v pripade nejakejch jednoduchejch custom dilu, mam dilnu vybavenou klasickejma strojema(ne CNC) soustruhy, frezky...

do centra se skoro nedostanu, ale jestli pojedeš do Malešic, stav se, už jsem ho přečetl.

koukam v podpisu venom creeper.. me prisel z TH minulej tejden, mas uz to postavene? uz makas na nakejch upravach? ja zatim jezdim se zakladem a docela me to bavi, muj prvni crawler...

Dostavil jsem to nedávno, úpravy zatím nechystám. Taky mě to baví, taky je to můj první crawler, ale dočasně tam mám jen NiCd 1600 a ta dlouho nevydrží. V pořádným terénu jsem s tím ale ještě nebyl - to musím počkat na chalupu.