Re: Vyladění nitro motoru
SORRY:Ale Já říkám to co mě někdo naučil,a ten kdo mě zasvětil do spalovacích motorů je Zdeněk Kapička.A Já si myslím že to žádny začátečník není?Nobo jo?Proto zveřejnu to co my řekl Zdeněk.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
SORRY:Ale Já říkám to co mě někdo naučil,a ten kdo mě zasvětil do spalovacích motorů je Zdeněk Kapička.A Já si myslím že to žádny začátečník není?Nobo jo?Proto zveřejnu to co my řekl Zdeněk.
Jirko ale vis je velky rozdil jake auto to je! s jakym motorem! ty mas motor RB ten potrebuje neco uplne jineho nez ten v enigme .... tebe mozna nekdo naucil jak se chovat k motoru ale k motoru RB! ale o ostatnich vis ho*no! tak prosim dokud nebudes vede presne o co se jedna a na co presne reagujes nereaguj ... uz toho mam taky dost
ale možná by stálo skusit 16 nitra co to provede :?: místo 10
a tu desetinku pod hlavu zkusim dám na zkušenost ....už se nehádejte to jsem nechtěl :x
Já mám Protech Enigma XTR(monster), motor 4,5 ccm, teď o víkendu jsem zajížděl s 16% nitra, motor běží skvěle(byl skvěle nalazen už s fabriky) Zvýšené otáčky se u mě, ale nevyskytly. Vše je jak má být, akorát je motor asi o 1000 decibelů hlasitější než cca 2,5 ccm.
Je to normal?
jsem až z Prahy .zkusil bych ty podložky co to udělá :idea: ale největší bomba je když přijdeš do prodejny pecka model a nemaj svíčky ani podložky palivo jenom 5l a když řekneš že máš model od nich a ještě k tomu off road tak jim naskáčou pupínky když chceš radu tak jsem tu
Taky mam takovou zkusenost s Peckou Modelarem. Bohuzel, je to skoda.
To je dobré, tak se stav Hobbytemu na Křižíkové! Tam ti už pomůžu. Jinak pokud neuspějem s naladěním tak tě pošlu za Zdenkěm Kapičkou, ten mě dělá servis na Autech!
On se ti na to podívá a vše bude fachčit jak má! Pokud budeš něco potřebovat, tak se ozvy. Nechci tě odhánět od Kolegů, ale pokud budeš potřebovat tak se stav. PROTECH vedem celý sortiment a vš máme skladem!
Možná zkusíme opravdu těch 16%, hodíme tam podložku a kouknem se na tu svíčku.
Neboj Auto pojede jako ďábel :twisted:
co v tom máš za typ motoru ,jak jsem zjistil tak výrobce do nich dává RG 27,SX 26 a taky SX 27 ale nemužu se dopátrat v čem je rozdíl.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.