Téma: Brzda
Chtěl bych stavět komplet auto na spalovák, nejspíš 3,5ccm a řešim brzdu, jak se ovládá atd, mohl by mi někdo poradit? Dává se na každý kolo zvášť? atd.... Díky za odpovědi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chtěl bych stavět komplet auto na spalovák, nejspíš 3,5ccm a řešim brzdu, jak se ovládá atd, mohl by mi někdo poradit? Dává se na každý kolo zvášť? atd.... Díky za odpovědi
nejjednodussi asi bude omrknout web vyrobcu a prodejcu ne?
na 3,5ky se vetsinou dela centralni brzda, kotouc (laminat pripadne u lepsich nejaky treci matros) na ktery se excentrem pritlacuji "brzdove desticky"
Tjn. ale co sem koukal sem spíš trochu nepochytil :-( Ted jaks to vysvětlil mám celkem jasno :-) A eště sem se chtěl zaptat, jestli tady neni někdo z Ústí nad Labem nebo blízkého okolí, kdo má auto na spalovák, rád bych to celé omrknul! S el. mám trochu zkušenosti, ale spalovák sem viděl jenom párkrát. Díky moc za odpovedi S50.
ICQ 225206172
Ja do Usti jedu dneska a dokonce i se spalovakem, ale bohuzel nebudu mit cas. Snad to pochopis alespon z fotky.
jelikoz jsem nejaky patek v autech, tak rozhodne nemam nic proti modelarstvi jako takovemu, ale stavet auto od zakladu, muze bud nekdo kdo nevi co s casem nebo ten co chce vyhodit penize oknem
protoze polovinu dilu na auto stejne bude potrebovat koupit jelikoz tezko najde nekoho kdo mu to udela, treba blba spojka
a hlavne nebude to mit zadne poradne parametry, to uz radeji koupit nekde auto z bazaru nez stavet nejaky bastl
fakt muzu doporucit nestavet tedy mimo TRIALu tam je to neco jineho
Díky moc za fotečku. A chtěl bych říct pár slov tomu šťouralovi:-D Já chci stavět něco trochu jinýho než auto, ale pro usnadnění uvádim auto. Neřek bych, že mám moc času, ale chtěl bych zjistit, co se dá v naší dílničce (soustruh, fréza, vrtačky, brusky...) zmáknout. Taky sem se chtěl naučit dělat v AutoCADu 3D modely a tohle bych řek je celkem slušný cvičení. Pár modelářů znám a proto vim, že stavět klasický auto je celkem nesmysl, ale tohle bych fakt chtěl udělat z 90% jako svuj výrobek včetně zavěšení kol, geometrie... Možná že opravdu vznikne bastl, ale spíš by to mohla bejt trochu frajeřina a raritka, později blíže specifikuji:-) Pokud si tohle nevěděl tak je jasný co mi jako nováčkovi radíš a díky i tomuhle serveru, kde se můžu poradit.
S50
planujes nejaky special?
2 kotoucovka ze savage:
http://www.acemajky.com/savage/data/fotky/2005/dily/photos/photo34.jpg
http://www.acemajky.com/savage/data/fotky/2005/dily/photos/photo36.jpg
Dík za linky. Bude to poměrně dost speciál. Až to postavim, určitě sem dám nějakou fotku. A eště jeden dotaz, co myslíte že víc využiju na blbnutí onroad nebo offroad? Mám jednu nabídku a nevim, jestli to vzít.
S50
Tak třeba já víc využiju offroad.Na placku kolem baráku a vesnice kloudnej plac neni a s terénákem se nechá jezdit kolem nás skoro všude.A nejen kolem nás.Pokud teda tě to víc tahne k onroad a máš v místě bydliště i na to patřičnej plac,tak proč ne.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.