101

Re: TRAXXAS E-revo 1/16

takže, rozměry kaslíku jsou 91x20.5x36mm.

Kapacitu na 45 minut ti nespočítám, pohybuju se hlavně v RC letadlech, kde se pohon navrhuje na účinnost, ne na čas. Pokud ale chceš obecně dosáhnout delší doby jízdy, šel bych do dvou 2-článku s kapacitou ~2200mAh, spojených paralelně, každý do jednoho kaslíku.

Já používám 3s Rhino 1050 30C, kolečko pastorku s menším převodem, regl nastaven na 50% plynu.

102

říkám přibližně normálně to taky nepřepočítávám,3s rhino jsou trojčlánky?,jo a na towerhobbies je maj?

E-revo Brushless,2x2s,18/62,cvd & rpm tuning,Spectrum DX3E 2,4ghz,Jconcepts rulux + Pro Line Badlands,
Raytronic c-14,Daniel Sýkora jižní čechy--šumava---Kubova Huť

103

říkám přibližně normálně to taky nepřepočítávám,3s rhino jsou trojčlánky?,jo a na towerhobbies je maj?

Nemaj, jen na Hobbycity.

104

ok,a jaký by jste mi teda spíše doporučily,nikdy sem s Li-polkama nic neměl když sem měl Elektro tak NiMh...počítam s nabíječem,baterkama i když nevim zatim jaký,potřeboval bych vědět co dál...

E-revo Brushless,2x2s,18/62,cvd & rpm tuning,Spectrum DX3E 2,4ghz,Jconcepts rulux + Pro Line Badlands,

105

HLEDEJ! Probira se to tu porad dokola, to je jako kafemlejnek posledni dobou... Lidi, to jste fakt tak LINI?

106

Promiň ale pročetl jsem to a vo baterkách kerý by byli nejužívanější tu nic nejni,ale ZIPPY Flightmax 2200mAh 3S1P 30C  tam dát můžu teda jo?

107

takže, rozměry kaslíku jsou 91x20.5x36mm.

......

Díkes

108

Dan.Syky

Tak velku bateriu tam nenarves..... vyska kastliku je cca. 20mm

Mugen Seiki mbx6eco  MMM v3 - 1800kv - Fubata BLS - Hyperion - Futaba 4pk
Mugen Seiki mbx6-e MMM v3 2200kv - Savox - Zippy

109

Takže jedině 2s?

110

Vojde tam aj 3s ale mensi rozmer takze i kapacita napr.: Rhino 1550mAh 3S 11.1v 20C. Ak chces aby ti to co najdlhsie jazdilo zvolil by som ZIPPY Flightmax 2200mAh 2S1P 20C aj ja si ich idem teraz objednavat.

111

Tohleto vozitko je celkem citlive na zatizeni, takze bych vubec neresil jizdni dobu, bohate staci 1300mAh, nejlip 3S a jen jednu, vydrzi asi 20 minut. Zatim to nejlip jelo kdyz se mi podarilo utrhnout zadni plato a tim se demontovalo kridlo a karoserie, nezda se to, ale tech asi 100g odlehceni bylo jako silnejsi baterie, pekne karka ozila   lol

1/8 Mugen Seiki ..MBX6-TR e.../Flux 2200...Mugen Seiki ..MBX7R Eco.../Tekin 2650
**Xray XB4
http://intertrack.cz/

112

To je pravda ja tiez jazdim len s jednou. Zatial len 2s 1600 a vyzdrzi tiez 15-20 minut. Ale 3s su uz na ceste. Mate niekto vymenene servo za 5085mg?

113

jo jo já mám tohle servo a pohoda.

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

114

Ahojky, chci se zeptat, jak auto funguje s tou origo RC soupravou, je dobrý dosah, neškube nebo tak něco. Děkuji za odpovědi, rád bych si ho koupil, jen už nechci moc investic, max. nd. Díky

115

Ahojky, chci se zeptat, jak auto funguje s tou origo RC soupravou, je dobrý dosah, neškube nebo tak něco. Děkuji za odpovědi, rád bych si ho koupil, jen už nechci moc investic, max. nd. Díky

Neco malo si priprav, koupi auta to teprve zacina. Pozdeji budes dokupovat bizuterii, nahradni dily a castka naroste. Rikam predem, abys pak nebyl vykulenej :-) Vsichni jsme si tim prosli a uz to radsi nepocitame. :-)

116

Dosah s tou orig je fakt mizerny. zkousel jsem pouzit 40Mhz FM a stou je asi 2x tak vetsi. pokud si poridis 2.4GHz tak pocitam tak 4x vetsi.

117

Můj názor je že 2,4 Ghz čtyřnásobný dosah nemá a i kdyby, tak je to k ničemu. Na takovou dálku už auto neuřídiš a pravděpodobně ani neuvidíš :-) Original vysilač pro začátek stačí a navíc má přepínač spouště na poměr plyn/brzda 70:30, což vřele doporučuju využít. Přechod na lepší vysílač také doporučuji, ale není to nutné hned...

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

118

dovolim si nesouhlasit. s AM oroginalni vysilcakou pokud pojedes v ulici kde jsou postranach baraky, tak dosah bude 20m a to fakt budes rad. A to proto ze Amplitudova modulace pri odrazu od prekazek se vzajemen vyrusije takze dosah je fakt mizernej.
U FMka je situace uz lepsi. S FM 40 se dosah v takove ulicce zdvijnasobil.
s DSMkem jsem jel az nakonec ulice a bez problemu. Druha vec proc je absolutne nevyhovujici orig vysilacka je ze to auto jezdi jako strela. a kdyz budes chtit jet na max i na 2S tak behem par vterin si vyjedes z dosahu vysilacky.

119

Dovoluju si nesouhlasit. Jako rodilý Pražák jezdím převážně mezi domy a dosah 20m je fakt nesmysl. V parku jezdí zcela bezpečně přes 100m. Na ulici méně ale vzhledem k povaze prostředí stejně nelze jet dále než co dovolí vysílač. Tohle auto není určené pro provoz ve městě :-)

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

120

Dovolim si taky nesouhlasit.  lol  Muzu potvrdit, ze dosah mezi barakama je mizerny, auto bylo co chvili z dosahu. Po vymene vysilacky za DSM na tech samych mistech uplne bez problemu. A pokud nemam cas zajet na drahu, jezdeni mezi barakama je taky prima vec...

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com

121

OK. Píšu jen svou reálnou zkušenost. Je pravda že rádiové vysílání je všeobecně nevypočitatelné a záleží na konkrétní lokalitě. Pravděpodobně si umím vybrat místo k bydlení. Takže neměňte vysílač, ale adresu! :-)

122

Dovoluju si nesouhlasit. Jako rodilý Pražák jezdím převážně mezi domy a dosah 20m je fakt nesmysl. V parku jezdí zcela bezpečně přes 100m. Na ulici méně ale vzhledem k povaze prostředí stejně nelze jet dále než co dovolí vysílač. Tohle auto není určené pro provoz ve městě :-)

ta ulice kde mam dosah 20m je ve vesnici o 150 obyvatelich takze zadne mesto smile

123

chlapi díky za vaše rady a postřehy! E-revo je na cestě a asi investují i do RC DSM, můžete mi nějakou doporučit, preferují poměr cena/výkon.

Jo a vy co jezdíte na 3s co máte za baterie, že se vám vejdou do kastlíku, nebo je máte jinde a jen omotane? Díky za tipy, chci objednat co nejdřív 2s nebo 3s, jen aby se tam vešly.

124

Tak to bych ale hledal problém jinde a je to skoro na reklamací. Jezdím mezi daleko hustší a masivnější zastavbou a navíc spoustou zaparkovaných aut a za měsíc ježdění nebyl jediný problém.

125

chlapi díky za vaše rady a postřehy! E-revo je na cestě a asi investují i do RC DSM, můžete mi nějakou doporučit, preferují poměr cena/výkon.

Jo a vy co jezdíte na 3s co máte za baterie, že se vám vejdou do kastlíku, nebo je máte jinde a jen omotane? Díky za tipy, chci objednat co nejdřív 2s nebo 3s, jen aby se tam vešly.