1

Téma: Osvětlení u mini-z monster

Zdravím
Mám mini-z monster a dokoupil jsem si k němu světelný set(má i 5 světelných efektů), ale trápí mě jedna věc. Set je zapojený ke stejným šroubům jako motor a světla svítí jen když se přidá plyn,když uberu tak ne. Rád bych se zeptal zda někdo nemá zk.a neví jak to obejít aby světla svítila stále po zapnutí modelu.
Díky

E-firestorm, Kyosho Inferno GT2 VE

2

Re: Osvětlení u mini-z monster

Dorazej na Sacarabea, karku tuhle ma a vi jak na to.

3

Mas to blbe zapojeny nebo soudruzi z NDR udelali nekde chybu. Je logicky, ze kdyz to mas pripojeny k motoru, bude to svitit jen kdyz do nej lejes stavu.

Musis to pripojit primo doprostred modelu, kam vede + a - od baterek. Je potreba oddelat kryt a dratky tam pridelat.

4

... a za vypínač.

Michal Nováček - RC.305
... zběhl jsem k expedicím.

5

Vypinac mam svuj vlastni, je to pro me pohodlnejsi. Nekdy chci jezdit i bez svetel.

6

V tom, že svítit stále netřeba, má Scarabeus pravdu. Má ten tvůj světelný set nějaký vypínač? Máš v zásadě dvě možnosti:
1) pokud set nemá vlastní vypínač, připojit ho za vypínač auta - set bude svítit vždy, když zapneš auto.
2) pokud set má vypínač, nebo ho přidáš, opět připojit za vypínač auta - set bude svítit v případě zapnutého auta, navíc ho budeš moci i vypnout.
Vhodný malý vypínač není problém sehnat, třeba i z nějakého šrotu (staré el. hračky).

Michal Nováček - RC.305
... zběhl jsem k expedicím.

7

O.K. moc díky za rady! Můj set vypínač má, světla se dají vyp./zap. + můžou blikat apod. Tak já to otevřu a šoupnu drátky za vypínač modelu. Díkes!

E-firestorm, Kyosho Inferno GT2 VE